Search found 191 matches

Search found 191 matches

Re: /admin wont load

PM coming your away

Jump to post
  • Sun Jun 30, 2013 12:18 pm
  • Replies 5
  • Views 582
Re: /admin wont load

The /admin folder is still there as well as the index.php

Jump to post
  • Sat Jun 29, 2013 6:26 am
  • Replies 5
  • Views 582
[SOLVED] /admin wont load

Hi, Using opencart 1.5.4.1 I transferred a site from another domain and hosting to a new domain and hosting. The catalog and homepage etc all work except the /admin. Every time you type http://www.mysite.com/admin, a page will come up saying "The page you requested cannot be found!" I am sure all th...

Jump to post
  • Fri Jun 28, 2013 5:50 pm
  • Replies 5
  • Views 582
Re: Hyperlink Issue

Hey butte,

Did you have a look at the site?

Jump to post
  • Wed Jun 26, 2013 8:56 am
  • Replies 9
  • Views 1590
Re: Hyperlink Issue

hahaha lag time

Jump to post
  • Wed Jun 26, 2013 8:30 am
  • Replies 9
  • Views 1590
Re: Hyperlink Issue

PM SENT!

Jump to post
  • Wed Jun 26, 2013 8:19 am
  • Replies 9
  • Views 1590
Re: Hyperlink Issue

Saile, if you're using the current ckeditor's tree that shipped inside 1.5.5.1, then just choose package and version from http://ckeditor.com/download, pluck that, and slip it into place. For a backup you can first rename the existing directory and then mkdir a new one for the new version. Best to ...

Jump to post
  • Wed Jun 26, 2013 6:39 am
  • Replies 9
  • Views 1590
Re: Hyperlink Issue

anyone at all??

Jump to post
  • Tue Jun 25, 2013 6:59 am
  • Replies 9
  • Views 1590
[SOLVED] Hyperlink Issue

Hi, This is a pretty weird issue. I am using opencart Version 1.5.5.1 and when i add a hyperlink in the text editor within the information pages, the link just disappears after i save it. Even if i use the source code, and manually type it in via html code, hit save, and its gone. All i get for the ...

Jump to post
  • Mon Jun 24, 2013 2:41 pm
  • Replies 9
  • Views 1590
Re: Blank Page in Admin

This works perfectly now, appreciate your help very much!

Thanks

Jump to post
  • Sun Jun 23, 2013 8:56 pm
  • Replies 7
  • Views 395
Re: Blank Page in Admin

anyone please?

Jump to post
  • Sun Jun 23, 2013 6:27 pm
  • Replies 7
  • Views 395
Re: Blank Page in Admin

Well i add the link via the header.tpl.

I mean i see a lot of code in the header.php, which one would i have to use and how would i apply it in my .php file in the controller folder?

Jump to post
  • Sat Jun 22, 2013 6:24 pm
  • Replies 7
  • Views 395
Re: Blank Page in Admin

yes thats true, but the token will always re generate to a random one when you logout and re log in.

Jump to post
  • Sat Jun 22, 2013 6:12 pm
  • Replies 7
  • Views 395
Blank Page in Admin

So i followed this tutorial. http://stackoverflow.com/questions/10700761/how-to-create-a-custom-admin-page-in-opencart Problem is, when linking it to my header, it will always ask me to relogin to my openccart because its an invalid session token. How can i do it, so that i don't always have to relo...

Jump to post
  • Sat Jun 22, 2013 3:02 pm
  • Replies 7
  • Views 395
Re: Cannot send session cookie - headers already sent by

Umm well this is annoying but am I right to assume that if we turn off PHP Notice/Warnings, then the user will never see it? Can anyone comment on this? I am seeing this in my logs as well :/ does that fix it? I don't want to get to a point where it appears on your actually site. It foes do that if...

Jump to post
  • Mon Feb 11, 2013 4:44 am
  • Replies 15
  • Views 2613
Re: Permission Issues when adding orders

it was only happening to orders.

Its fixed now. I had my host revert settings.

Jump to post
  • Fri Feb 08, 2013 7:37 pm
  • Replies 2
  • Views 226
Re: Top Administrator does not have permission

yer i did do that, its more complex than that....

Jump to post
  • Thu Feb 07, 2013 6:22 am
  • Replies 18
  • Views 15159
Permission Issues when adding orders

Randomly, i cannot add orders now. Cannot create them I accidentally delete my database the other day, but then i restored it works fine but i can't add orders. Check the screen shot i put in. All the user group permission are correct, i checked it 10 times and probably click "Select All" 100 times ...

Jump to post
  • Wed Feb 06, 2013 5:30 pm
  • Replies 2
  • Views 226
Re: Top Administrator does not have permission

i did this but still didnt solve my issue.

When adding orders, i am still getting permission issues.

Jump to post
  • Wed Feb 06, 2013 5:27 pm
  • Replies 18
  • Views 15159
Re: Permission denied.... but I am Admin?

how was this resolved,

i can't create orders, dont have permission but i am sure i do

Jump to post
  • Wed Feb 06, 2013 5:08 pm
  • Replies 4
  • Views 1416

Search found 191 matches