Search found 50 matches

Search found 50 matches

Re: Cant edit all orders.

May be related to order status ;-) is not?

Jump to post
  • Sat Jan 26, 2013 12:44 pm
  • Replies 7
  • Views 273
Re: Cant edit all orders.

arch :-( me too, any idea about what we 're missing ? many thanks in advance

Jump to post
  • Sat Jan 26, 2013 10:58 am
  • Replies 7
  • Views 273
Re: OpenCart Product Filters - How do they work? 1.5.5

Many thanks to labeshops to take time for this attempt ;-) even if I'm not native English, I 'll try to understand tomorrow... read it and ;-) check all that... after a good night

Jump to post
  • Sat Jan 26, 2013 10:57 am
  • Replies 22
  • Views 19816
Re: OpenCart Product Filters - How do they work? 1.5.5

yes ;-) but nothing seems displayed at front store !

NB: Enabled module but nothing :-( anywhere

Jump to post
  • Fri Jan 25, 2013 7:47 am
  • Replies 22
  • Views 19816
Re: 1.5.5.1 Cannot disable Google Checkout

yes :-( +1

Removed php call from template file but errors are reported / displayed now...

Jump to post
  • Fri Jan 25, 2013 7:44 am
  • Replies 13
  • Views 8379
Re: OpenCart 1.5.5 Bug Thread

Something wrong with tag(s), is not ?

My 'Example' tag link to index.php?route=product/search&tag=Example but... "There is no product that matches the search criteria." !

Any idea about how to fix it ;-) like with v1.5.4.1 may be ?

Jump to post
  • Tue Jan 22, 2013 5:08 pm
  • Replies 293
  • Views 157152
Re: Extension for Apparel?

Wanted ;-) +1

Even if it's not needed in my case, to supply a multiple adding feature! Never found a way to use 2 options (size and colour) without break this OC stock manager :-( freely

Jump to post
  • Tue Jan 15, 2013 6:58 am
  • Replies 8
  • Views 1653
Re: [RELEASED] Gallery 151

It seems thumbnail isn't displayed (first time, but it's uploaded in fact... and! so we can see it after save)

any idea to fix this issue? thank you ;-) in advance

using v1.5.1.3.1

Jump to post
  • Tue Nov 01, 2011 3:26 am
  • Replies 15
  • Views 6745
Re: [RELEASED] FAQ 151

Hi and many thanks to share it ;-) free

Jump to post
  • Mon Oct 31, 2011 3:04 am
  • Replies 4
  • Views 2282
Re: [RELEASED] News/Blog for OC 1.5.1.x

highvibes wrote:Headlines do not show in the module for me, regardless of whether the headline radio is on or off.

Anyone else got this?
+1

So thank you very much ;-) but nobody knows how to fix this bug when content is cutted inside a markup ?

PS: My version is 1.5.1.3.1

Jump to post
  • Mon Oct 31, 2011 2:36 am
  • Replies 37
  • Views 17583

Search found 50 matches