Search found 82 matches

Search found 82 matches

ups info entered but wont show rates

I obtained and entered my UPS key, username, and password, along with all other defaults, have it enabled, hit save. then go to the site, and press check rates. but it returns Warning: No Shipping options are available. Please contact us for assistance! i have UPS as enabled and as the only shipping...

Jump to post
  • Sun Nov 10, 2013 12:21 am
  • Replies 4
  • Views 584
Re: FedEx Module (Ground Rates)

I have gone to fedex solutions, signed up, registered, and still cant find the page that shows the access key, account info, etc., that is needed on the Open Cart page???

any help pointing this out would be greatly appreciated.

Jump to post
  • Wed Oct 30, 2013 11:45 am
  • Replies 2
  • Views 432
Google Payments for 1.5.4.1

I have seen in several places that Google payments is added as being standard for Open Cart now, but I have installed the most recent version and I dont see where i can enable or disable it.

I have Paypal working, but want to add Google payments to it.

Thank you

Jump to post
  • Mon Nov 26, 2012 4:44 am
  • Replies 0
  • Views 326
cart page is blank

i have entered payment and shipping methods, plus products, but lately, for some reason, when you add anything to the cart, then click View Cart, the page is blank???? http://hoospref.biz add any product, then this is the cart page that is blank http://hoopsref.biz/index.php?route=checkout/cart prob...

Jump to post
  • Fri Sep 14, 2012 11:30 am
  • Replies 1
  • Views 210
Google Checkout from MHCCOPR

I added this and followed instructions, plus sent them a note awaiting reply, but they said check through forums I cannot find this pretty extreme basic answer http://www.mhccorp.com/google-checkout-module I added all files to all of the same folders on my installation, but I go to the ADMIN panel, ...

Jump to post
  • Thu Oct 20, 2011 11:20 am
  • Replies 2
  • Views 705
UPS ship module issue error code 110950:

I searched the forum, there were two posts, one pointing to the other, and the one open issue had no resolution The error says 110950: Customer Classification Code is required with the requested Pickup My ups code and login are good, I have weight entered as lbs ups coded ground i tried products cod...

Jump to post
  • Thu Oct 13, 2011 11:40 am
  • Replies 0
  • Views 239
Re: Changed to SEO URL's now cant access the admin page

that the other strange thing

i downloaded the sql file from the server with the info.

the uploaded that same file, and nothing?

sql would have all the info categories, products, banner, settings, everything, correct?

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 11:29 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Re: Changed to SEO URL's now cant access the admin page

i dont know what it is, but there is more to it than just those two files.

i changed those two files back to the first database, and the admin page opens, and all works

i change those two files back again, and blank page

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 11:19 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Re: Changed to SEO URL's now cant access the admin page

this is almost like a nightmare that never ends. you were right, it was the password. so i changed both files and the password on each file. so now the web site comes up without an error, and it actually shows the original products. but now I can no longer get into https://belowcost.net/admin the sc...

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 10:59 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Re: Changed to SEO URL's now cant access the admin page

well, i changed both each file changed in two places to point to the old database, and i get this when trying to now access the web site Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'belowcst_ocar352'@'localhost' (using password: YES) in /home/belowcst/public_html/system...

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 10:14 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Re: Changed to SEO URL's now cant access the admin page

I can access the control panel and the web site is online, but i need to point to other database to see if that works, so partially in the right direction, even though i lost hours and hours of work. There are two config files? In the root I see one file named config.php along with php.ini and a cou...

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 9:55 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Re: Changed to SEO URL's now cant access the admin page

I tried that and it didnt work so i removed the previous installation, kept the database and that info, and reinstalled it. so now the new installation is pointing at the new empty database. i tried copying over all info from the old to the new database (mysql) and that didnt work. so is there a way...

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 8:38 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Re: Changed to SEO URL's now cant access the admin page

the server ARVIXE doesnt have a addguest, nor do I, I dont know where this came from.

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 7:03 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Re: Changed to SEO URL's now cant access the admin page

Not installed on a freehost, installed and am using the host posted all over opencart. arvixe this problem, or the errors, didnt start until i switched on SEO (wish I didnt now!) everything was working, my theme, pages, images, etc. now on the site everything is jacked up. The downloaded HTACCESS fi...

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 1:52 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Re: Changed to SEO URL's now cant access the admin page

ti didnt install it, the host server had an option to automatically do it. htaccess wasnt there, so I downloaded O.C., unzipped it, grabbed that file, renamed it from a text file to simply .htaccess uploaded it to the root folder, where O.C. resides i closed all browsers, reopened to go back into th...

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 1:09 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Changed to SEO URL's now cant access the admin page

Changed to SEO URL's now cant access the admin page Pressed YES to SEO URL's, hit save, it sat and thank for a while, then errored Now I cant get back into the admin page to turn it off. It now says Error: Could not load language ! The first error was a SQL message saying too many connections, the h...

Jump to post
  • Sun Oct 09, 2011 12:29 am
  • Replies 22
  • Views 9482
Re: Samsung Banner 1.5.1

Did you get this solved? I still havent figured it out. I tried the methods above with no luck.

Thank you

Jump to post
  • Thu Oct 06, 2011 9:20 am
  • Replies 4
  • Views 906
where do i look for getting missing page errors

Only a couple pages show this or a similar error, even though i go to config, and everything is setup and active, and there. Is this something common? Up to last week, I uninstalled and reinstalled several times to even get to this point. Thank you ------it returns this--------- [Wed Sep 28 17:42:57...

Jump to post
  • Fri Sep 30, 2011 9:54 am
  • Replies 1
  • Views 303
keep getting missing page errors

Only a couple pages show this or a similar error, even though i go to config, and everything is setup and active, and there. Is this something common? Up to last week, I uninstalled and reinstalled several times to even get to this point. Thank you [Wed Sep 28 17:42:57 2011] [error] [client 99.153.2...

Jump to post
  • Thu Sep 29, 2011 9:29 am
  • Replies 0
  • Views 206
Re: Need help in setup please - shipping and cart

TO uksitebuilder Yes to System, Settings, Local. Coded to U.S. California, English are there some detailed instructions on having different taxes based only on the state, or certain states something ships from? So if I only wasnt to add taxes to items shipped from CA IL TX FL how do I add this? Thx

Jump to post
  • Tue Sep 27, 2011 9:00 am
  • Replies 5
  • Views 561

Search found 82 matches