Search found 88 matches

Search found 88 matches

oc 3.0 filters

i have two master categories one category has 2 filters, and the other category has 2 different filters both are coded to the proper categories, and products assigned to those categories. only one of the two categories has working filters. what possibly would stop this from working on the 2nd catego...

Jump to post
  • Wed May 27, 2020 11:14 pm
  • Replies 0
  • Views 29
Re: config docs and support tricks for a Shipping API that doesnt have an extension?

ChitChats shipping API

"https://github.com/chitchats/chitchats-api-doc"

straightlight wrote:
Sun May 17, 2020 11:16 pm
While the OC version has not been posted, which shipping API are you referring too specifically? Any API documentation you could provide from your merchant shipping's account? More information is needed.

Jump to post
  • Mon May 18, 2020 11:14 pm
  • Replies 4
  • Views 297
config docs and support tricks for a Shipping API that doesnt have an extension?

Have a shipping option where there isnt an already made shipping extension.

I have an API for this option.

How do you integrate an API with OC 3.x to get the API to work?

Thank you

Jump to post
  • Sun May 17, 2020 10:28 pm
  • Replies 4
  • Views 297
Marketing emails using Opencart 3.0.3.1

Is there a way when in the admin dashboard, using the /marketing/mail/ option, with my mail server only allowing 50 an hour/500 a day to be sent, can OPENCART settings be tailored to utilize my local mail server? Plus better HTML layouts, instead of the default? (I see modules for the HTML) but not ...

Jump to post
  • Wed Apr 15, 2020 1:09 am
  • Replies 6
  • Views 140
google shopping config and setup

OC 3.0.3.1 Does anyone use Google Shopping? I am on step 3 of 5 and cant get past this page. I add a campaign, set it up using the selections, new campaign, language, currency, and it says The 'target[]' parameter is either empty, or invalid. It is recognizing that I am using English and USD, select...

Jump to post
  • Sun Apr 12, 2020 11:34 pm
  • Replies 3
  • Views 392
easily listing opencart products on amazon or ebay

Is there a module or easy way to list my listed products onto amazon or other sites?

Can you list certain products? or would it have to be all products?

Jump to post
  • Sun Apr 12, 2020 1:07 am
  • Replies 1
  • Views 57
Re: SSL on cart and customer pages but not on other pages, and not on admin panel

thank you, that seemed to work. can i please ask two more follow up questions. 1. I just added products now, and both new products now show as an error when on the web site. No errors on admin, double checked all values, etc. The page you requested cannot be found! 2. Is there a way, and would it be...

Jump to post
  • Tue Mar 17, 2020 6:04 am
  • Replies 7
  • Views 351
Square payments with OC 3.0.3.2

Anyone having any issues getting SQUARE payments module to work using the preconfig'd module on OC 3.0.3.2 ?

thank you

Jump to post
  • Tue Mar 17, 2020 2:38 am
  • Replies 2
  • Views 294
Re: SSL on cart and customer pages but not on other pages, and not on admin panel

then if I log in with this message in the log in boxes, it returns this Notice: Use of undefined constant HTTP_SERVER - assumed 'HTTP_SERVER' in /home1/belowcst/public_html/bbhardware/system/config/admin.php on line 3 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output starte...

Jump to post
  • Tue Mar 17, 2020 2:18 am
  • Replies 7
  • Views 351
Re: SSL on cart and customer pages but not on other pages, and not on admin panel

when i go to log in now to the panel it returns this Notice: Use of undefined constant HTTP_SERVER - assumed 'HTTP_SERVER' in /home1/belowcst/public_html/bbhardware/system/config/admin.php on line 3 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home1/belowcs...

Jump to post
  • Tue Mar 17, 2020 2:17 am
  • Replies 7
  • Views 351
SSL on cart and customer pages but not on other pages, and not on admin panel

On the server page, SSL is turned on and working on the customer/cart pages.

How do you get it working on the admin panel as well?

Jump to post
  • Sun Mar 15, 2020 10:52 pm
  • Replies 7
  • Views 351
How to read unprocessed cart pages

My order numbers go from the 20's and jump to the 60's

Thinking that it might be unprocessed completion of 30+ carts

Is there a way to see this information and possibly send a reminder to complete the cart pages?

Jump to post
  • Wed Mar 04, 2020 10:42 pm
  • Replies 2
  • Views 156
Re: neither BLUEPAY extension in 3.0 are working

i tried it with Bluepay error logging on and off, in test and in production also, not clearing and clearing cache, then again.

same (windows type of pop up) error

and nothing new in the logs shows up

Jump to post
  • Wed Feb 26, 2020 5:28 am
  • Replies 21
  • Views 715
Re: neither BLUEPAY extension in 3.0 are working

thx further than before, no cart errors, now a processing error

actually enter credit card details, cvv, etc., and click submit, it pops up an error

MISSING : Missing CC_NUM

Jump to post
  • Wed Feb 26, 2020 4:48 am
  • Replies 21
  • Views 715
Re: neither BLUEPAY extension in 3.0 are working

i just did these fixes tried without clearing cache didnt work so cleared and tried again still doesnt work Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Syntax' with message 'Unknown "endif" tag in "default/template/extension/payment/bluepay_redirect.twig" at line 41.' in /home1/belowcst/public_html/...

Jump to post
  • Wed Feb 26, 2020 3:20 am
  • Replies 21
  • Views 715
Re: neither BLUEPAY extension in 3.0 are working

Made all of those changes to bluepay_redirect.twig (and didnt refresh or clear cache) unsure of the update needed to /storage-files/modification/system/library/template there are only 2 files in there. template.php and twig.php here is the new error Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Syntax...

Jump to post
  • Tue Feb 25, 2020 10:30 pm
  • Replies 21
  • Views 715
Re: neither BLUEPAY extension in 3.0 are working

still the same Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Syntax' with message 'Unexpected character "!" in "default/template/extension/payment/bluepay_redirect.twig" at line 86.' in /home1/belowcst/public_html/bbhardware/system/library/template/Twig/Lexer.php:284 Stack trace: #0 /home1/belowcst/pu...

Jump to post
  • Tue Feb 25, 2020 6:13 am
  • Replies 21
  • Views 715
Re: neither BLUEPAY extension in 3.0 are working

<form class="form-horizontal" action="https://secure.bluepay.com/interfaces/bp10emu" method=POST> <fieldset id="payment"> <legend>{{ text_credit_card }}</legend> {% if not existing_cards %} <div class="form-group"> <label class="col-sm-2 control-label">{{ entry_card }}</label> <div class="col-sm-10...

Jump to post
  • Tue Feb 25, 2020 4:37 am
  • Replies 21
  • Views 715
Re: neither BLUEPAY extension in 3.0 are working

I was really hoping that would work. I edited it and reupload that file to the location, cleared cache refreshed but same error it appears. Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Syntax' with message 'Unexpected "}" in "default/template/extension/payment/bluepay_redirect.twig" at line 57.' in /...

Jump to post
  • Tue Feb 25, 2020 4:03 am
  • Replies 21
  • Views 715
Re: neither BLUEPAY extension in 3.0 are working

error if SSL version is turned on, during checkout final page get this: Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Syntax' with message 'Unexpected "}" in "default/template/extension/payment/bluepay_redirect.twig" at line 50.' in /home1/belowcst/public_html/bbhardware/system/library/template/Twig/L...

Jump to post
  • Tue Feb 25, 2020 3:14 am
  • Replies 21
  • Views 715

Search found 88 matches