Search found 101 matches

Search found 101 matches

Couple of things I need

I am lookin to ship outside the UK - is this possible with the weight based shipping method? How would I set it up so people could choose their destination and have the postage calculated for them at checkout?

Jump to post
  • Sat Sep 19, 2009 11:23 pm
  • Replies 0
  • Views 245
Text Options for 1.3.2 where can I get it

Hi where can I get text option for opencart 1.3.2 please

Jump to post
  • Sat Sep 19, 2009 9:43 pm
  • Replies 1
  • Views 441
Put currency & lang in header?

Hi I want to put currency and Language in the header, How do I do this please?

Jump to post
  • Sun Sep 13, 2009 10:23 pm
  • Replies 1
  • Views 432
Cardsave anyone intergrated this?

Hi has anyone intergrated Cardsave http://www.cardsave.net/
or can anyone intergrate
Thanks

Jump to post
  • Fri Sep 11, 2009 6:27 pm
  • Replies 15
  • Views 3150
Re: If IE 6.css Not Working

Thanks for the help, Found an even better solution instead of separate style sheets. Here it is and saves loads of time color: #999; /* shows in all browsers */ *color: #999; /* notice the * before the property - shows in IE7 and below */ _color: #999; /* notice the _ before the property - shows in ...

Jump to post
  • Tue Jul 28, 2009 5:26 am
  • Replies 9
  • Views 1657
Re: OpenCart v1.3.0

Thanks but its not the template preview thats not showing, It is that you can not change the template in the drop down as it only shows default, even though I have uploaded a new template called MAIN.

Jump to post
  • Mon Jul 27, 2009 10:49 pm
  • Replies 63
  • Views 26778
Re: If IE 6.css Not Working

Thanks again but still no joy, It's driving me insane.

Jump to post
  • Sat Jul 25, 2009 8:40 pm
  • Replies 9
  • Views 1657
Re: If IE 6.css Not Working

Thanks but still not working.

Jump to post
  • Sat Jul 25, 2009 7:54 pm
  • Replies 9
  • Views 1657
If IE 6.css Not Working

For some reason this does not seem to work for me, Anyone else had problems
Thanks

<!--[if lt IE 7]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/catalog/view/theme/default/stylesheet/ie6.css" />
<![endif]-->

Jump to post
  • Sat Jul 25, 2009 6:47 pm
  • Replies 9
  • Views 1657
When is 1.*.* Final Realease Coming

Just wondered when a final version 1.*.* will be coming?

Jump to post
  • Fri Jul 24, 2009 10:41 pm
  • Replies 3
  • Views 921
Re: OpenCart v1.3.0

I have uploaded a new template but it does not show in admin settings ???

Jump to post
  • Thu Jul 23, 2009 3:42 pm
  • Replies 63
  • Views 26778
Re: OpenCart v1.3.0

prefix is same as in config file.

Jump to post
  • Tue Jul 21, 2009 10:50 pm
  • Replies 63
  • Views 26778
Re: OpenCart v1.3.0

Getting this error after install when I visit main site or admin

Error: Table 'website_cart.cartsetting' doesn't exist
Error No: 1146
SELECT * FROM cartsetting

Jump to post
  • Tue Jul 21, 2009 9:51 pm
  • Replies 63
  • Views 26778
Product Feed Error!

Hi I get the following error in product feed can anyone advise Thanks. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/site/public_html/site/admin/controller/extension/feed.php on line 46 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/site/publ...

Jump to post
  • Mon Jun 22, 2009 11:41 pm
  • Replies 0
  • Views 546
Mail opencart 1.2.9 Permission Denied

Why do I get Permission Denied when i try access mail?

Jump to post
  • Sat Jun 20, 2009 2:15 am
  • Replies 0
  • Views 863
Re: OpenCart v1.2.9

Hi thanks are template files same as 1.2.8

Jump to post
  • Fri Jun 19, 2009 5:54 pm
  • Replies 62
  • Views 27067
Dreamweaver Attaching CSS

Hi I am trying to edit the default theme using dreamweaver, when I attach the css it shows as
/catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css which does not display css in browser

how do I attach the css show it works correct
catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css

Thanks

Jump to post
  • Thu Jun 11, 2009 7:50 pm
  • Replies 1
  • Views 1120
Re: 501 Method Not Implemented - Mail

This is what my host tells me...

501 would be a script error. 406 are server blocked.

Jump to post
  • Tue Jun 09, 2009 12:45 am
  • Replies 22
  • Views 8064
Re: 406 error in user groups?

It is to do with your web host, The server does not like the name group, Changed to users which works fine you can also change to another name but must be 5 letters.

Jump to post
  • Sun May 17, 2009 5:47 pm
  • Replies 18
  • Views 5555
Re: Someone Else Reselling Opencart

Hi Daniel it would seem that way.

Jump to post
  • Sat May 09, 2009 2:50 am
  • Replies 4
  • Views 1527

Search found 101 matches