Search found 61 matches

Search found 61 matches

Re: Newly uploaded images in the Image Manager are not showing. OC 3.0.3.2

Do you have some other cache extension enabled? It really sounds like a cache issue. None that I am aware of. This is a clean install of OpenCart 3.0.3.2. I asked my hosting company if there is some way I can turn off the cache for my site, haven't heard back. Did you try uploading images from anot...

Jump to post
  • Tue Jul 23, 2019 6:05 am
  • Replies 8
  • Views 1994
SOLVED (At least for now...) - Newly uploaded images in the Image Manager are not showing. OC 3.0.3.2

Using the Image Manager to upload a new image for a product gives me the Success: Your file has been uploaded! notice but the image is not visible in the Image Manager window. I can see older images but not any of the newly uploaded ones. If I log out of the Admin then back in I can see the new imag...

Jump to post
  • Mon Jul 22, 2019 1:49 am
  • Replies 8
  • Views 1994
Re: Are bots getting past Google reCaptcha or are they real people signing up?

Thanks for the replies. I guess the small number is something I can live with. It is significantly better than before setting it up.

Jump to post
  • Wed Jul 10, 2019 1:42 am
  • Replies 6
  • Views 659
Re: Export/ Import Errors

For those who might stumble on this thread, the default settings for the mod version I am using is set use the Value Name not the Value ID and it fails to import an unmodified export spreadsheet with similar errors. I had to change the settings (Third tab to the right) in the mod menu to Value ID in...

Jump to post
  • Wed Jul 10, 2019 1:27 am
  • Replies 5
  • Views 3699
Are bots getting past Google reCaptcha or are they real people signing up?

Before I installed the Google re-Captcha I used to get hundreds of bot account registrations per week, mostly from China and Russia. After I installed it, all bot account registration stopped with nothing at all for many months. Within the last 30 days now I am getting one or two obviously spammer a...

Jump to post
  • Wed May 22, 2019 7:13 pm
  • Replies 6
  • Views 659
Re: Remove Affiliates From the My Account Page Open Cart 3x

Simple fix that worked for me. Thanks!

I have no interest in dealing with affiliates so this is just what I needed to keep my customers from registering as an affiliate which is wasting their time and mine when they want me to explain how it works for them.

Jump to post
  • Wed May 22, 2019 7:03 pm
  • Replies 2
  • Views 3332
Re: Reliability of the built in Backup / Restore menu in Admin

Thanks for the informative link!

I am still curious as to why the built in backup and restore does not work for me. Hopefully that article will explain the reason.

Jump to post
  • Sat Mar 30, 2019 7:09 am
  • Replies 4
  • Views 309
Importing products creates duplicate products with $0 price using Import / Export Tool

I am importing about 200 products with updated information using the Import / Export Tool. The import proceeds without any errors and gives the green success notification. When I look at the list of Products there are lots of duplicates that appear to be identical but the price is set to $0. I could...

Jump to post
  • Sat Mar 30, 2019 6:37 am
  • Replies 1
  • Views 395
Re: Reliability of the built in Backup / Restore menu in Admin

Thanks for the suggestion. They do have one and I will see if it works for me.

Jump to post
  • Thu Mar 28, 2019 5:44 am
  • Replies 4
  • Views 309
Reliability of the built in Backup / Restore menu in Admin

I have been backing up my installation using the this menu System > Maintenance > Backup / Restore. However, I have not yet been able to get a restore to work. Some kind of error always stops the restore at about 75% of completion. Is there some other way to backup OpenCart 3.x that is more likely t...

Jump to post
  • Thu Mar 28, 2019 5:12 am
  • Replies 4
  • Views 309
Re: Fatal Error when adding a new product from Admin

After much searching I finally found where to change the AI to enabled. I clicked on the "Change" button, then scrolled over until I found the AI column and ticked the check box, then saved it. This was the suggestion in the link above that worked: In short you need to go in to phpMyAdmin and change...

Jump to post
  • Thu Mar 28, 2019 4:32 am
  • Replies 8
  • Views 3028
Re: Fatal Error when adding a new product from Admin

I found the database and ran this in the SQL box got syntax errors. What is wrong with the way I have this typed or do I have the wrong command altogether? I got this from the solution links posted here. ALTER TABLE mydatabaseprefix _product_advertise_google CHANGE product_advertise_google_idproduct...

Jump to post
  • Thu Mar 28, 2019 4:15 am
  • Replies 8
  • Views 3028
Re: White Space showing in image name

I am experiencing the same issue. Images uploaded through the Admin for an individual product will sometimes display blank spaces between some characters in the file name. This doesn't happen every time, but once it occurs, it stays that way permanently. Example: Original File Name product-name-2x55...

Jump to post
  • Mon Mar 25, 2019 6:48 am
  • Replies 7
  • Views 1096
Re: Fatal Error when adding a new product from Admin

Thanks. I did search several times for quite a while. I find the search very difficult to use with a 5 word limit. Sometimes I get lucky, other times I get bupkis. You have to get the combination of words just right to get any meaningful results sometimes. I have also been searching as to how to fin...

Jump to post
  • Sat Mar 23, 2019 5:25 am
  • Replies 8
  • Views 3028
Fatal Error when adding a new product from Admin (Solved)

I usually add new products using the Import/Export Tool. The only modification of files has been what I did as described in this thread: https://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=202&t=210515 Today I tried adding a single product and got this error message. If I go to the products page in Admin, th...

Jump to post
  • Sat Mar 23, 2019 12:40 am
  • Replies 8
  • Views 3028
Re: Guest Checkout works. Registered Account fails at Payment Method

I haven't run into that bug yet. Thanks for bringing it to my attention. Would it be best to only use the methods you provided or can I implement your posted changes in addition to what I already did without any problems? And is this the fix I should be using? As an experimental fix you could try ma...

Jump to post
  • Fri Mar 15, 2019 12:26 am
  • Replies 9
  • Views 790
Re: Softalicious vs Installatron experience

Thanks for the tip!
I have used Installatron for Magento and OpenCart for many years, but I will definitely try an uploaded installation of OpenCart 3.0 to see if it still has the checkout bug in it.

Jump to post
  • Fri Mar 15, 2019 12:14 am
  • Replies 2
  • Views 650

Search found 61 matches