Search found 41 matches

Search found 41 matches

Optional Region or state in admin

Hi All

On OC 1.5.5.1 can anyone suggest how to make the selection of a region / state when inserting a new customer optional? It isn't needed on this particular store i'm setting up and i've searched for ways on how to do it but no solutions available. Any help gratefully received.

Thanks!
Simon

Jump to post
  • Tue Dec 02, 2014 10:47 pm
  • Replies 2
  • Views 464
Re: Multistore - but on different servers

do you mean completely different installations - admin, database, everything?

Jump to post
  • Tue Nov 11, 2014 4:15 am
  • Replies 3
  • Views 480
Multistore - but on different servers

HI All Hope everyone is having a great day. I've got multi store working beautifully on a number of sites for clients - I have a site that has the main store and 4 additional stores running off it just fine - all using a main domain and 4 subdomains. However, I need to deploy those 4 multi store sit...

Jump to post
  • Tue Nov 11, 2014 2:59 am
  • Replies 3
  • Views 480
Re: Error: Verification code does not match the image!

Not in the last few days. the errors have happened in the last 72 hours - we haven't installed anything for a long while.

Jump to post
  • Thu Nov 28, 2013 10:07 pm
  • Replies 4
  • Views 611
Error: Verification code does not match the image!

Hi All OC1.5.3.1 has just started throwing up the error "Verification code does not match the image!" when anyone tries to use the contact form on the site at http://www.cardcreationsplus.co.uk/index.php?route=information/contact The site has also just stopped sending out any notification emails as ...

Jump to post
  • Thu Nov 28, 2013 12:09 am
  • Replies 4
  • Views 611
Re: autocomplete doesn't work

Hi All I've just done an upgrade of a db from 1.5.4.1 to 1.5.5.1 - the upgrade didn't go smoothly and the upgrade script timed out after 30 secs, something to do with line 22 of system\database\mysql.php. Anyway, got it to work after adding the product_filters table through phpmyadmin. However, the ...

Jump to post
  • Fri Sep 13, 2013 10:59 pm
  • Replies 2
  • Views 442
Re: upgrading 1.5.0 to 1.5.5.1

Finally did it had to do the following: Uninstall ALL modules in the old 1.5.0 Remove all the old 1.5.0 files apart from the config.php and admin/config.php files Replace files with complete 1.5.4 set of files Make sure the update SQL script in 1.5.4 had the correct table prefix set, or none as in t...

Jump to post
  • Thu Sep 12, 2013 7:46 pm
  • Replies 8
  • Views 1182
Re: upgrading 1.5.0 to 1.5.5.1

I've just gone from a clean 1.5.0 to 1.5.1.1 and even though the update seems to have been carried out, still get the following errors: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in F:\Opencart-1511\catalog\controller\common\column_left.php on line 49Warning: Invalid argument supplied for fore...

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 11:33 pm
  • Replies 8
  • Views 1182
Re: upgrading 1.5.0 to 1.5.5.1

the errors shown on the home page after that update are numerous: Notice: Undefined index: serialized in F:\Opencart-1551\index.php on line 60 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at F:\Opencart-1551\index.php:60) in F:\Opencart-1551\syst...

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 11:17 pm
  • Replies 8
  • Views 1182
Re: upgrading 1.5.0 to 1.5.5.1

Thanks I did a test: created a completely clean 1.5.0 and then upgraded that clean version to a completely clean 1.5.5.1 and got the following: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in F:\Opencart-1551\system\database\mysql.php on line 22 Is that supposed to happen or could it b...

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 11:06 pm
  • Replies 8
  • Views 1182
upgrading 1.5.0 to 1.5.5.1 [SOLVED]

Hi All I'm having real trouble upgading a 1.5.0 store and db to 1.5.5.1. If i start with a completely clean and fresh copy of 1.5.0 running the db we have from the 1.5.0 store with all the data in it - which runs perfectly btw - and then just try to go to 1.5.1 or 1.5.2 i get the 30 send time out me...

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 7:36 am
  • Replies 8
  • Views 1182
Re: [UPDATED] AC CMS - Blog, News Extension

hI Just installed this mod and it's bombing out the site completely, something to do with the SQL query. Worked fine on my local copy, doesn't like the live site. From error log: 2013-07-12 10:24:35 - PHP Notice: Error: Table '520122_doodlebits_oc.ac_cms_related_product' doesn't exist<br />Error No:...

Jump to post
  • Sat Jul 13, 2013 1:03 am
  • Replies 114
  • Views 30889
Re: upgrade error: class 'encryption' not found

Thanks but still no luck Still get the same error. The index.php is from the new install, has the version number of 1.5.3.1 in the top of it, has the vqmod install linkes in it: // VirtualQMOD require_once('./vqmod/vqmod.php'); $vqmod = new VQMod(); The startup file is the most recent and has the en...

Jump to post
  • Sun Aug 12, 2012 10:36 pm
  • Replies 5
  • Views 1119
Re: upgrade error: class 'encryption' not found

hey qahar

thanks - i checked and the file had that entry, I also used the most recent file and no change unfortunately.

At the start of the process I over wrote the whole of the old installation with the new 1.5.3.1 files apart from the config files.

Anything else to look at?

Thanks!

Simon

Jump to post
  • Sun Aug 12, 2012 7:09 am
  • Replies 5
  • Views 1119
upgrade error: class 'encryption' not found

Hello Old version: 1.5.1 New version: 1.5.3.1 After the upgrade i got this error on the index.php page but the admin working fine: Fatal error: Class 'Encryption' not found in F:\opencart2\index.php on line 217 The encryption file in system\library\ is there, so don't know what's going on. Any tips?...

Jump to post
  • Sun Aug 12, 2012 12:50 am
  • Replies 5
  • Views 1119
worldpay callback fails

Hi I've had a search through the forum to see if I am having an isolated issue with the Worldpay call back and seem to be the only issue with it, as follows: The callback fails when the customer is making the payment at worldpay even though the payment is successful. Hence, the order status isn't up...

Jump to post
  • Fri Apr 13, 2012 12:26 am
  • Replies 0
  • Views 380
Re: The best Blog/NEWS extension for opencart

Hi Just installed the mod and i'vegot a couple of errors and questions: (Using Shoppica) 1) How do we not allow comments to be posted - is there a setting for that? 2) When i create an article i get an error on the article page: Notice: Undefined variable: text_no_reviews in /mnt/stor7-wc2-dfw1/5192...

Jump to post
  • Sat Mar 17, 2012 1:45 am
  • Replies 132
  • Views 30509
Error: Shipping method required!

hello all I am getting lots of eerror messages when a customer selects a shipping method. They select the shipping method and click "Continue" - the method exists and the customer selects it properly but some users get the following error message: Error: Shipping method required! The vendor of the m...

Jump to post
  • Sat Dec 03, 2011 2:51 am
  • Replies 0
  • Views 285
Re: Shipping by customer group

i've sent you a pm - not sure that it went though, seems to be in the outbox for some reason. Can you pm me?

thanks!!

Jump to post
  • Tue Aug 09, 2011 7:18 pm
  • Replies 2
  • Views 1099

Search found 41 matches