Search found 168 matches

Search found 168 matches

Re: Input button 'Continue' and others not working in IE6

Anyone understand this post? Any ideas?

So for example the 'create an account' 'reveiws' 'continue shopping' 'checkout' buttons are not working but  'add to cart' 'login' are working.

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 7:36 pm
  • Replies 19
  • Views 5991
How to remove
Results 1 - 2 of 2

Well I am sure this is simple enough to do, but I have spent over an hour and cant find the code anywhere :-\

I tried editing out this in search.tpl but that did not work?

Code: Select all

 <!--<div class="results">
    <div class="left"><?php echo $text_results; ?></div>-->

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 7:28 pm
  • Replies 4
  • Views 2618
Re: Problem displaying images

Thanks for all your help Qphoria.

I am nearly there :)

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 2:54 pm
  • Replies 13
  • Views 3721
Re: Problem displaying images

OK, got there in the end! Thanks to Bruce's post: you will need to change the save function in library\filesystem\upload.php as follows Code: function save($key, $file) { if (file_exists($file)) { @unlink($file); } $status = @move_uploaded_file($_FILES[$key]['tmp_name'], $file); if ($status) chmod($...

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 8:31 am
  • Replies 13
  • Views 3721
Re: Problem displaying images

Moocowsaget, can you be a bit more specific? it's quite a long thread and I am not sure which is the solution.

Thanks

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 8:10 am
  • Replies 13
  • Views 3721
Re: Problem displaying images

Anything else I can do??  ???

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 7:22 am
  • Replies 13
  • Views 3721
Input button 'Continue' and others not working in IE6

I was checking all my work in FF3 IE6/7 as I made changes, then I got carried away with something and forgot to check how things were going in IE6, now it seems that 50% of the input buttons are frozen in 1E6 but all are working in IE7 and FF3. It's quite dificult to go back through everything so I ...

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 7:19 am
  • Replies 19
  • Views 5991
Re: Edit "account_create"

Yes,  "account_create" I am so careless, or maybe I am tired?

Thank you so much that is a great help.

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 3:06 am
  • Replies 8
  • Views 9537
Re: Problem displaying images

No I don't see the images in my /www/image/cache folder, only the default images are there. The permissions are set to 755.

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 2:36 am
  • Replies 13
  • Views 3721
Edit "account_create"

I would like change the login form, where do I do this and would this cause any problems? I looked in administration but didn't see any option for this.


Not Mandatory
Telephone

Make Mandatory
Post code


Thanks

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 12:46 am
  • Replies 8
  • Views 9537
Re: Problem displaying images

Do you just see the name of image but no actual image when you are changing the dropdown box for products and categories?
Yes that's it.

See pic for further clarification.

Jump to post
  • Tue Dec 23, 2008 12:17 am
  • Replies 13
  • Views 3721
Re: Problem displaying images

Is that any clearer?

Jump to post
  • Mon Dec 22, 2008 11:57 pm
  • Replies 13
  • Views 3721
Re: Problem displaying images

There is no such folder as "admin/catalog/images" So sorry, I meant when in administration I go to catalog, then image and click insert. I fill in 'image title' and browse for 'file name' click 'Save' and a new image table is created but no image appears for use? So in the ftp folder on my hosts we...

Jump to post
  • Mon Dec 22, 2008 9:43 pm
  • Replies 13
  • Views 3721
Re: image replacement

Thanks for the reply, this is the image replacement method in the code.

Code: Select all

<div id="top"><h1><href="/"><span></span>mysite</a></h1></div>
Solved:
Very straight forward really H1 was display: none; :-[

Jump to post
  • Mon Dec 22, 2008 2:49 pm
  • Replies 2
  • Views 1838
Problem displaying images

Hi I am using V 0.7.9 I have read all other posts related to uploading images that I can find, but still don't have an answer to my problem. In admin/catalog/images I click 'Insert' then give 'image title' and 'file name', the image appears in the the folder: /www/upload/image but not in admin/catal...

Jump to post
  • Mon Dec 22, 2008 1:55 pm
  • Replies 13
  • Views 3721
image replacement

Please help, I am trying to use the image replacement code below, so far it does not appear on the live site? <div id="top"><h1><a href="#"><span></span>mysite</a></h1></div> #top h1 span { background : url(../image/logo.gif) no-repeat; position : absolute; left : 0; top : 0; width : 220px; height :...

Jump to post
  • Sun Dec 21, 2008 1:56 am
  • Replies 2
  • Views 1838
Re: [RELEASED] - OpenCart 0.7x Complete SEO Upgrade Package

Hi Qphoria

I know you said you would post here but it's been awhile, did the custom fix get done?

Thanks

Jump to post
  • Fri Dec 19, 2008 10:54 pm
  • Replies 83
  • Views 56035
Re: [RELEASED] - OpenCart 0.7x Complete SEO Upgrade Package

Contribution Name OpenCart 0.7x SEO Upgrade Package "Just drop the files into your site root (all files are in correct folders) then run the dbupdate.sql, Login to your admin panel and choose to enable which ever feature(s) you like." So as a php novice this sounds great something I can do myself! B...

Jump to post
  • Fri Dec 12, 2008 9:43 pm
  • Replies 83
  • Views 56035

Search found 168 matches