Search found 44 matches

Search found 44 matches

Re: Restricting Coupons to specific Geo Zones

Do you have the actual code that will make this work? I would like to run a promotion available only for 48 continuous US states.

Jump to post
  • Thu Nov 15, 2012 12:31 am
  • Replies 4
  • Views 1036
Re: OpenCart 1.5.4 Bug Thread

For anyone having the annoying "missing orders" issue. I found this fix ... and it actually worked! http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 40#p347416

Jump to post
  • Wed Oct 24, 2012 4:26 am
  • Replies 199
  • Views 175384
Re: Orders not showing up

Hey guys, this is the best fix I've found. And it actually works for those of you running into dead ends and endless attempts to fix this annoying problem. http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 0#p347416

Jump to post
  • Wed Oct 24, 2012 4:24 am
  • Replies 64
  • Views 23155
Re: Orders don't show up in Admin/User panel

OMG you're a lifesaver! This is the ONLY fix that has worked. Thank you thank you thank you!

Jump to post
  • Wed Oct 24, 2012 1:51 am
  • Replies 100
  • Views 45651
Re: OpenCart 1.5.4 Bug Thread

***To fix OC 1.5.4.1 payment method for Authorize.net*** /catalog/controller/payment/authorizenet_aim.php File compare from OC 1.5.3.1 and OC 1.5.4.1 using OC 1.5.3.1 authorizenet_aim.php rename all "$response_data" to "$response_info" save and copy this new file to your server and problem solved.....

Jump to post
  • Tue Oct 23, 2012 10:00 pm
  • Replies 199
  • Views 175384
Re: Orders not showing up

No, the Paypal ones are not showing up under my Paypal account. The authorize.net payments ARE appearing in our authorize.net account but the orders on my website are still labeled "missing"

Jump to post
  • Tue Oct 23, 2012 8:56 pm
  • Replies 64
  • Views 23155
Re: Orders not showing up

Yes, that's the problem. They shouldn't be "missing" they should be pending. All of my settings in the payment modules are correct. I've tried all suggested fixes that I've found but nothing seems to be working.

Jump to post
  • Tue Oct 23, 2012 3:08 am
  • Replies 64
  • Views 23155
Re: Orders not showing up

Also having the issue with PayPal. I recently upgraded to 1.5.4 and I've had so many issues. It's a nightmare and every time I try to get help whether it's from my hosting provider or OC, I'm told that the problem is on the other end or that I should contact the other. Not only are my orders showing...

Jump to post
  • Tue Oct 23, 2012 12:18 am
  • Replies 64
  • Views 23155
Re: Orders not showing up

Has this been solved? I am having the same problem with Authorize.net. I just found orders from 2 weeks ago. :-\

Jump to post
  • Mon Oct 22, 2012 11:58 pm
  • Replies 64
  • Views 23155
Re: Shopping Cart Self-Empties

Hey all .. I created an entirely new subdomain and installed a brand new fresh copy of Opencart. The default store seems to be working so I'm going to work with this one. If I run into anymore trouble I will hunt down my hosting provider and harass them! Hahaha. >:D Thank you for trying to help. Luc...

Jump to post
  • Fri Sep 28, 2012 11:36 pm
  • Replies 24
  • Views 5368
Re: Shopping Cart Self-Empties

I have standard permissions applied to that folder.

Read - user/group/world
Write - user
Execute - user/group/world
Permission 7 5 5

Jump to post
  • Fri Sep 28, 2012 9:39 pm
  • Replies 24
  • Views 5368
Re: Shopping Cart Self-Empties

http://www.poolmats.net/newsite is the one with the issue. Thanks so much for looking.

http://www.highbondtapes.net is on the same server (they're both add-on domains) and it works just fine. ???

Jump to post
  • Thu Sep 27, 2012 10:10 pm
  • Replies 24
  • Views 5368
Re: Shopping Cart Empties when I try to Checkout

I'll contact you tomorrow. I'm jennmatek. Thanks so much!

Jump to post
  • Thu Sep 27, 2012 3:34 am
  • Replies 6
  • Views 205
Re: Shopping Cart Empties when I try to Checkout

I tried everything in that article and nothing is working. I'm at my wits end here. I'm using InMotion hosting and I have OpenCart installed on the exact same server under another domain and it doesn't have this problem. They're telling me it's an issue with OpenCart.

Jump to post
  • Thu Sep 27, 2012 1:58 am
  • Replies 6
  • Views 205
Re: Shopping Cart Self-Empties

I have tried every single thing listed in this post and I am still getting the same error. Whenever I attempt to checkout, my shopping cart empties itself. I'm pulling my hair out and my hosting provider is absolutely no help. They have assured me that everything is as it should be and unfortunately...

Jump to post
  • Thu Sep 27, 2012 1:52 am
  • Replies 24
  • Views 5368
Re: Shopping Cart Empties when I try to Checkout

Thanks. That's the one article I found on the subject but unfortunately I didn't understand much of it. Of course, I was extremely frustrated and confused at the time so maybe I just missed something. :D I will read it over more carefully.

Jump to post
  • Wed Sep 26, 2012 9:05 pm
  • Replies 6
  • Views 205
Shopping Cart Empties when I try to Checkout

I've looked this up but found nothing helpful. Every time I try to checkout, it attempts to do something but then the shopping cart just empties itself instead. I had the latest version of Opencart and thought maybe it was just an update bug so I reinstalled a previous version (1.5.1.3) that was wor...

Jump to post
  • Tue Sep 25, 2012 4:26 am
  • Replies 6
  • Views 205
Re: [vQmod] - Full Option Price

Any answer to the most recent questions? I'm using 1.5.4 also and my options are still showing the default way:
Option [1] (+$50)

Jump to post
  • Sat Sep 15, 2012 3:12 am
  • Replies 76
  • Views 60778
Large quantity orders causing PHP SOAP error

I'm not sure if this is a bug or if it's something wrong with our code. When I try to place larger quantities (like 30+) I'm getting a blank error page with a whole lot of mess that I don't understand. We're running version 1.4.9.4. I haven't had a chance to upgrade our OC software yet so until I do...

Jump to post
  • Fri Feb 03, 2012 4:34 am
  • Replies 0
  • Views 434
Re: Ability to remove category/manufacturer/product image

YAY! Thank you! That's been killing me for a week.

Jump to post
  • Tue Oct 11, 2011 10:16 pm
  • Replies 24
  • Views 11205

Search found 44 matches