Search found 199 matches

Search found 199 matches

hbg

Re: Up-grading to 1.5.0.X

Hi, this is the area where the upgrade instructions to 1.5.0.X is. (BETA). http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=2&t=33797
Hope this helps. Read carefully.

Jump to post
  • Wed Jul 13, 2011 7:18 am
  • Replies 1
  • Views 347

hbg

Re: No images in File Manager now error [SOLVED]

I had a similar problem. I could not access a sub-folder. I also had an error:- Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/homebrew/public_html/opencart/shop/system/library/image.php on line 43Warning: imagedestroy(): supplied argument is not a valid Image resourc...

Jump to post
  • Thu May 26, 2011 11:26 am
  • Replies 3
  • Views 774

hbg

Re: Location of Privacy Policy text

I can't access the Admin at all on the original install, but I have temporarily moved it back, and was able to extract it off the site, without going into the admin. If someone does know the location where the text is kept, it might be handy if the installation is corrupted for someone else down the...

Jump to post
  • Sun May 22, 2011 9:46 am
  • Replies 2
  • Views 4281

hbg

Re: Images no longer displaying - Chrome/IE8 SOLVED

I can't access the Admin, but I have temporarily moved it back, and was able to extract it off the site, without going into the admin.

Jump to post
  • Sun May 22, 2011 9:29 am
  • Replies 5
  • Views 734

hbg

Re: Images no longer displaying - Chrome/IE8

SXGuy wrote:catalog/information in admin is where you change those pages.
Hi, thanks for that. I already knew that, but I can't access the original at the moment. That is why I want to know where the file with the text is so I can extract it manually.

Jump to post
  • Sun May 22, 2011 9:16 am
  • Replies 5
  • Views 734

hbg

Re: Export/Import Tool - Export problem with characters

I have had similar issues with one of these tools, I tried looking at your file but it might be a newer format than my Excel 2007. The issues I had were probably text was bold etc.

Jump to post
  • Fri May 20, 2011 8:33 pm
  • Replies 4
  • Views 1732

hbg

Location of Privacy Policy text

Hi, I have just completed a fresh install in a different location (or so I thought). I am now unable to use the original install program, so I can't do a simple copy & paste. Anyway, I have been trying to find the file where the text from the following is located:- * about us * privacy policy * term...

Jump to post
  • Fri May 20, 2011 5:45 pm
  • Replies 2
  • Views 4281

hbg

Re: Images no longer displaying - Chrome/IE8

Hi, I did a clean install again, in a new location. Everything started playing up when I enabled SEO, though this time Firefox/Chrome were working. IE8/opera/android wern't. I then found the fix involved the ADMIN/CONFIG.PHP file. The URLS were set for HTTP under HTTPS. The HTTPS though sometimes do...

Jump to post
  • Fri May 20, 2011 5:37 pm
  • Replies 5
  • Views 734

hbg

Images no longer displaying - Chrome/IE8

Hi, I was already to go live (or so I thought). I spent most of yesterday trying to get the SEO to work. When it was enabled, it couldn't find the product. Now it works, however, it cannot find the pictures. Some do show up when viewing products through Google Chrome on the main screen, but are not ...

Jump to post
  • Thu May 19, 2011 8:34 am
  • Replies 5
  • Views 734

hbg

Re: SEO Friendly URL's

Many thanks. This had me stumped, and the above changes fixed it.

Jump to post
  • Wed May 18, 2011 10:06 am
  • Replies 5
  • Views 2535

hbg

Re: [vQmod] Automatic SEO Keyword generator

Looks like another great idea. I still have to fix my 404 error when the SEO is enabled. I have renamed the htaccess, as per the usual issues etc.

Jump to post
  • Wed May 18, 2011 8:52 am
  • Replies 42
  • Views 17580

hbg

Re: [vQmod] Automatic SEO Keyword generator

Hi, this is a great idea. Now 600 products to edit. ;-)

Jump to post
  • Wed May 18, 2011 8:02 am
  • Replies 42
  • Views 17580

hbg

Re: Error using OZPOST

On a side note, I now have SSL enabled. I have also loaded another Auspost module (dedicated), which seems to work. The ozpost doesn't move any further than that screen, even if I have other options loaded. As you pointed out above it appears to be something the webhost is blocking. I do prefer to u...

Jump to post
  • Mon Apr 25, 2011 6:25 pm
  • Replies 8
  • Views 2614

hbg

_x000D_

I quite often have this text come up after exporting, editing then importing again.
_x000D_. Sometimes it comes up multiple times.
Other than that, it's a great product. It saved a great deal of time.
It is 1.4.9.3

Jump to post
  • Wed Apr 20, 2011 4:15 pm
  • Replies 173
  • Views 51288

hbg

Re: Error using OZPOST

Thanks Rod. When I disabled Ozpost & enabled local pickup, it went thru to the next step. I will forward these details onto him.
I did try changing the errors setting, and it still had the same response.

Jump to post
  • Wed Apr 20, 2011 7:19 am
  • Replies 8
  • Views 2614

hbg

Re: Error using OZPOST

Using the ServerQuery string you provided above, the full URL would be: http://ozpost.net/postage.php?weight=66 ... =31&lead=2 Below was the response:- RPP4.755Parcel under 250gmPPS56.305500gm SatchelREG7.706Registered Parcel under 250gmPPSE58.803500gm Express SatchelEXP8.803Express Parcel under 500...

Jump to post
  • Mon Apr 18, 2011 4:17 pm
  • Replies 8
  • Views 2614

hbg

Re: Error using OZPOST

Hi, thanks for replying.
Firstly I don't have SSL enabled, as I don't have it yet. I was trying to get everything up and running.
Opencart = 1.4.9.3
PHPMyadmin = 3.3.9.2

I have also been using an Import/Export program and uploading/downloading products.

Jump to post
  • Mon Apr 18, 2011 11:43 am
  • Replies 8
  • Views 2614

hbg

Re: Error using OZPOST

I have a similar error. Debugging information Item 1-1 Samuel Willards Smooth Rum Parcel Weight 60.00gms Items 1 Weight 66gms Dimensions 110.00 x 35.00 x 35.00(mm) 110.00 x 35.00 x 35 (mm) Cube / Weight 134750cc / 33.6875Kgs 134750cc / 33.6875Kgs Server response time 0.165ms ServerQuery /postage.php...

Jump to post
  • Wed Apr 13, 2011 9:01 am
  • Replies 8
  • Views 2614

Search found 199 matches