Search found 179 matches

Search found 179 matches

Re: @tik Copy customer order confirmation for owner

I am on OC 1.5.3.1 and your vqmod v1. I have weird things happening possibly not related to your extension, but... any suggestion is appreciated. Confirm email gets sent regularly, but its characters are not ALL in UTF-8 format. Some are while some are not. In other words, greeting, footer text and ...

Jump to post
  • Wed Nov 27, 2013 10:13 pm
  • Replies 77
  • Views 44738
Order confirm email not UTF-8 (SOLVED)

I do not know where else to look for... Confirm email gets sent regularly, but its characters are not ALL in UTF-8 format. Some are while some are not. In other words, greeting, footer text and table headers are not while the item and customer details are OK. I have looked at: 1. catalog/model/order...

Jump to post
  • Wed Nov 27, 2013 9:16 pm
  • Replies 1
  • Views 663
Re: Assign a currency to customer group

GOT IT FINALY! For me, it worked putting those lines in catalog/controller/common/header.php Since I have few groups using one currency and only one using second currency, I inserted code like this: if($this->customer->getCustomerGroupId() == 10) { $this->currency->set('EUR'); } else { $this->curren...

Jump to post
  • Thu Oct 31, 2013 5:41 am
  • Replies 4
  • Views 1433
Re: Assign a currency to customer group

Still not working... It would be great if I could make it work. Meanwhile, I have found sort of not-perfect shortcut for just giving the direct link with other currency to certain group of buyers - http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=22&t=55708 . Will do the job until getting the original thin...

Jump to post
  • Wed Oct 30, 2013 2:33 am
  • Replies 4
  • Views 1433
Re: Assign a currency to customer group

As simple as that... THANKS A MILLION. hmmm... something is wrong. I have put your code straight afterwards these lines: if ($this->customer->isLogged()) { $this->redirect($this->url->link('account/account', '', 'SSL')); } but with no luck. Wrong place perhaps? I have found an error like: PHP Notice...

Jump to post
  • Tue Oct 29, 2013 9:45 pm
  • Replies 4
  • Views 1433
Assign a currency to customer group [SOLVED]

Hi to all. In my frontend of OC 1.5.3.1 i use only one - default currency. I would like to enable the other currency but only to a certain registered customer (group) by default, so that when he logs in as a registered member of certain customer group, he would be able to see the prices only in that...

Jump to post
  • Tue Oct 29, 2013 5:22 pm
  • Replies 4
  • Views 1433
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.3.x

well, it seems to me the problem is within the same SEO keywords on different sucategories and it is not related with Export/Import tool at all.

Jump to post
  • Wed Oct 23, 2013 6:57 pm
  • Replies 174
  • Views 65602
Sort products by manufacturer in pagination drop down

I am looking for a way to sort products on category (and other) pages not only by product's characteristics (its name, etc), but to sort by its manufacturers name alphabeticaly.

anyone?

Jump to post
  • Wed Oct 23, 2013 3:49 am
  • Replies 0
  • Views 416
Re: [vQmod] Hide Empty Categories

1.5.3.1 and it hides all categories, empty or not. error says: PHP Notice: Undefined variable: product_total in /home/.../public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_module_category.php on line 67 AND I HAVE FINALY MADE IT WORK. For the first two operations in vqmod, I have put Index 1 value, b...

Jump to post
  • Mon Oct 21, 2013 12:11 am
  • Replies 22
  • Views 23219
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.3.x

I have found the problem...
it is SEO related.
when I disable it, everything is OK.
I guess I would have to delete all the caches, enable the SEO and check again.

Jump to post
  • Sun Oct 20, 2013 3:29 am
  • Replies 174
  • Views 65602
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.3.x

thanks butte,
something is definitely wrong with formatting... because when I revert to old data via this tool, everyhing is OK.
something is wrongly formatted in my excell file.

Jump to post
  • Sat Oct 19, 2013 5:01 pm
  • Replies 174
  • Views 65602
Re: hide subcategory if no products

thanks rrr for the reply. I am on localhost, but here are the files. here is my controller/product/category.php file - part that is relevant: foreach ($results as $result) { $data = array( 'filter_category_id' => $result['category_id'], 'filter_sub_category' => true ); $product_total = $this->model_...

Jump to post
  • Sat Oct 19, 2013 4:51 pm
  • Replies 4
  • Views 1052
hide subcategory if no products [SOLVED]

Hi, I have many categories with products and am updating my inventory in bulk via export import tool. now, there is a case that I have many subcategories with actualy no products containing. I would like those subcategories to not show in front if they are empty, with no products. I have tried in pr...

Jump to post
  • Sat Oct 19, 2013 4:18 am
  • Replies 4
  • Views 1052
Re: [RELEASED] Export/Import tool for OpenCart 1.5.3.x

I am using this fine tool for some time now. I have a problem now. Downloaded, made some changes and uploaded to the server. Result is that all is working except display of articles in the last subcategory. Although in brackets on front showing there are some articles in that ending subcategory, upo...

Jump to post
  • Sat Oct 19, 2013 3:59 am
  • Replies 174
  • Views 65602
Re: Unable to calculate VAT correctly

I have a problem with it as well. Total is OK, while VAT amount after discount is not OK. So, we only need the VAT amount to be correctly displayed. Your first example should adjusted like this: 1. SUB-TOTAL: 67.71 (price w/o VAT) 2. -10% DISCOUNT: 6.771 (discount) 3. NET PRICE AFTER DISCOUNT: 60.93...

Jump to post
  • Sun Sep 29, 2013 11:12 pm
  • Replies 3
  • Views 1627
Re: Displaying Prices with Tax Depending on Customer Group

exactly what I need as well!

please, this is not a small issue - price display should depend on a customer group.

someone...?

Jump to post
  • Thu Sep 26, 2013 9:02 pm
  • Replies 5
  • Views 867
Re: general structure help

yes, I could mark it solved but only if we would change the title of the topic.

however, the topic is about general structure nad general help... I would like to have some comments on that... at least for future possible problems.

butte, thank you in any case for your advices.

Jump to post
  • Sun Sep 15, 2013 7:18 pm
  • Replies 10
  • Views 1164
Re: general structure help

ok, the problem was not in the related products module files...
it was working fine all the time.
the problem was in other vqmod modification - auto related products.
this one stopped working, simply did not auto populate related products.

thanks for your time!

Jump to post
  • Sun Sep 15, 2013 6:08 am
  • Replies 10
  • Views 1164

Search found 179 matches