Search found 189 matches

Search found 189 matches

Re: [RELEASED] Custom Product Image Titles

I have installed this on 2.3 and I the image tags and alt tags are not displaying in the product in admin. Additionally I am getting this error when I try to save the product Notice: Undefined index: descriptions in /home/*****/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_admin_model_ca...

Jump to post
  • Tue Jun 13, 2017 9:12 pm
  • Replies 59
  • Views 34093
Re: 403 error when manufacturer link in product page is clicked

Thank you for your reply. I have had a look at the search results and I cannot find a thing that helps me with this problem. I am not sure I actually understand what the problem is but it means that there is a broken link on every single product page on my website. I always google search and then se...

Jump to post
  • Wed May 17, 2017 4:01 pm
  • Replies 2
  • Views 288
403 error when manufacturer link in product page is clicked

When I click on the manufacturer link in my product page I get a 403 forbidden error, I have checked the permissions on the files and folders and they are set to 755 according to the url this is the file that is attempting to be accessed system/storage/modification/catalog/view/theme/default/templat...

Jump to post
  • Wed May 17, 2017 7:24 am
  • Replies 2
  • Views 288
Remove billing step from checkout

I would like to remove the billing step from the checkout process. I sell only digital products and I dont' need that information. I have spent the last 24 hours looking for a way to do this I am running oc 2.2.0 on joocart, because it is joocart some purchased extensions don't work so I am left wit...

Jump to post
  • Wed Jan 18, 2017 10:24 am
  • Replies 1
  • Views 250
Re: Align options horizontal

I have tried this in Version 2.2.0.0 but it does not work. any other suggestions?

Jump to post
  • Thu Nov 17, 2016 10:25 am
  • Replies 9
  • Views 3772
Re: Additional image pop up box not working

Thank you but I am still really confused, doesn't the same file generate all of the product page, can you please tell me how to locate the file that I would need to include this code in? I have worked it out. it was an image manager extension that was causing the problem. solution, enable it when I ...

Jump to post
  • Tue Nov 08, 2016 4:24 am
  • Replies 5
  • Views 608
Re: Additional image pop up box not working

Thank you for that but I am confused about how the files would not be there if they are the same product pages as the other products and how do go about adding them to the page.

Jump to post
  • Sat Nov 05, 2016 8:13 pm
  • Replies 5
  • Views 608
Additional image pop up box not working

On some, but not all of my products my additional images are opening in a new window instead of opening in a pop-up box. I am completely baffled as to why this is happening. This is one of the products with the problem http://www.allsortsworkwear.com.au/Plush-Luxory-Face-Washer This is one that is b...

Jump to post
  • Fri Nov 04, 2016 1:49 pm
  • Replies 5
  • Views 608
Re: Using Opencart with existing website

Opencart is a stand alone website, all of your products can be entered into it and from there they are added to the shopping cart, it is not an addon payment gateway. Depending on how much work you have done on your current website you would be better off switching to opencart as your total solution...

Jump to post
  • Sun Aug 28, 2016 3:17 am
  • Replies 5
  • Views 635
Re: Home page slideshow Issue

I am not sure why you are looking for product-path product_id. You can add a link to the product that is picture by going to the product on the home page and grabbing the url. Set up a home page slides show like this. Design/banner homepage slide show add images as below. http://www.allsortsworkwear...

Jump to post
  • Sun Aug 28, 2016 3:08 am
  • Replies 2
  • Views 326
put opencart headers in wordpress

Hi, I would like to put my opencart headers into my wordpress blog so that my users fee that they are still on the same site. It is easy enough to get it to look simalar and I have added my product categories in as menu items, it does not look exactly the same but is adequate, I know there was a lot...

Jump to post
  • Sat Aug 27, 2016 10:05 am
  • Replies 0
  • Views 190
Cant access admin after moving to a different folder

I moved my oc install to a different folder, I am pretty sure I have the correct info in both of the config files buwhen I try to login to admin I get these errores. Warning: fopen(/home/xxxxxx/public_html/xxxxxx/storage/logs/openbay.log): failed to open stream: No such file or directory in /home/xx...

Jump to post
  • Sat Aug 20, 2016 6:00 pm
  • Replies 0
  • Views 320
Re: order confirmation email not being sent. other emails a

I checked with my host about the settings so I don't think that is the problems.

Jump to post
  • Tue Aug 09, 2016 3:17 pm
  • Replies 4
  • Views 563
Re: Tax not showing despite all settings be checked

I have found the problem, I had not selected my region/state in the local tab in settings, I also had it still set to USD but my guess is the region/state was the problem.

Jump to post
  • Wed Jul 27, 2016 6:20 am
  • Replies 3
  • Views 791
Re: Tax not showing despite all settings be checked

Thank you for that, but I am not sure what I should be checking in customer groups. I have only have the default customer group.

Jump to post
  • Wed Jul 27, 2016 5:47 am
  • Replies 3
  • Views 791
Tax not showing despite all settings be checked

-I have Set up GeoZones under System > Localisation > GeoZones -I have Set up Tax Rates under System > Localisation > Taxes > Tax Rates -I have Set up Tax Classes under System > Localisation > Taxes > Tax Classes -I have gone to System > Settings > Option Tab, and selected show prices with tax. -I h...

Jump to post
  • Tue Jul 26, 2016 3:15 pm
  • Replies 3
  • Views 791
export import tool error

I am getting this error when I try to export products Error: MySQL server has gone away Error No: 2006 SELECT attribute_group_id, name FROM `oc_attribute_group_description` WHERE language_id='1' ORDER BY attribute_group_id ASC interestingly I had only just exported other products successfully when t...

Jump to post
  • Fri Jul 22, 2016 7:46 am
  • Replies 1
  • Views 511
order confirmation email not being sent. other emails are.

I have searched and searched and have not found an answer to this. order confirmations emails are not being sent to me or my customers. emails for lost password, contact form etc... are all working as you would expect. I have ticked yes to New Order Alert Mail and I have checked with my host that th...

Jump to post
  • Wed Jul 13, 2016 7:25 am
  • Replies 4
  • Views 563
Re: 403 Forbidden when trying to save settings.

Thank you, it appears I will need to contact my host to sort this out.

Jump to post
  • Mon Jun 20, 2016 8:33 am
  • Replies 4
  • Views 1071
403 Forbidden when trying to save settings.

I have Version 2.0.3.1 which I have been running for a while. I have been having issues with not being able to update the product options because when I try to edit the product options they won't save. So I decided to put a clean install in a subfolder and redo the whole thing and move it later, but...

Jump to post
  • Sun Jun 19, 2016 1:32 pm
  • Replies 4
  • Views 1071

Search found 189 matches