Search found 191 matches

Search found 191 matches

[1.5]Cost price?

Maybe I'm being stupid...but where is the cost price for a product in 1.5?

Jump to post
  • Tue Jun 21, 2011 2:49 am
  • Replies 5
  • Views 596
Re: [MOD] Apsona ShopAdmin - import, export and reporting

apsona wrote:We're still working on updates for 1.5. We'll definitely let you know when it's ready.
Looking forward to it! Apsona Shop Admin is the only reason I haven't updated yet :D

Jump to post
  • Tue Jun 21, 2011 2:36 am
  • Replies 165
  • Views 76245
Re: [MOD] Apsona ShopAdmin - import, export and reporting

I think it'll need to be modded to 1.5. The options part of the databse has changed from 1.4, which is a problem.

BTW, besides options, have you found Apsona works perfectly with 1.5?

Jump to post
  • Tue Jun 21, 2011 2:24 am
  • Replies 165
  • Views 76245
[1.4.9.5] Out of Stock button on product page

Right, what I want to do is if the availability is "Supplier out of Stock" then it changes the Add to cart button to Out of Stock. I've got this far with the code, but I'm obviously missing something: <?php if $text_availability == "Supplier out of Stock") { ?> <span class="button"><span><?php echo ...

Jump to post
  • Tue Jun 21, 2011 2:13 am
  • Replies 3
  • Views 526
Re: [MOD] Apsona ShopAdmin - import, export and reporting

I've tried e-mailing support@apsona.com before, but you guys take ages to reply...

Anyways, I've managed to sort of sort out the problem. The import hated SKUs, but as soon as I used Product IDs it was quite happy.

Really looking forward to a 1.4.9.5 and 1.5.0.x revisions!

Jump to post
  • Sat Jun 18, 2011 5:35 am
  • Replies 165
  • Views 76245
Re: [MOD] Apsona ShopAdmin - import, export and reporting

Will you be updating it for 1.4.9.5? Also, I seem to be having some trouble when updating products. I'm running a list of 3700 products. Their SKUs are on my site, everything is perfect and the updater picks it up perfectly as well. When I run it, ShopAdmin says it cannot fine the SKUs of all 3700 p...

Jump to post
  • Fri Jun 17, 2011 6:50 pm
  • Replies 165
  • Views 76245
Re: VQmod error when chagning Checkout Address

Same here. For the life of me I couldn't figure it out either. When the page was loaded, for a split second it showed "Postal Code" before replacing it with the error.

Jump to post
  • Wed May 25, 2011 9:19 pm
  • Replies 13
  • Views 2409
Re: VQmod error when chagning Checkout Address

100% possible. I tried reinstalling .9, reloading all of the mods etc and the error still persisted. In the end I copied all of the .8 files over .9 and now it's perfect.

Jump to post
  • Wed May 25, 2011 9:02 pm
  • Replies 13
  • Views 2409
Re: VQmod error when chagning Checkout Address

Do you have an idea on how this can be fixed? It's actually scaring customers away from making purchases :(

EDIT: I've downgraded to version .8 and the error is gone. It only shows up in .9.

Jump to post
  • Wed May 25, 2011 7:42 pm
  • Replies 13
  • Views 2409
Re: VQmod error when chagning Checkout Address

Qphoria wrote:Are you seeing this error every time?
Yip I'm seeing it every single time.

Jump to post
  • Mon May 23, 2011 7:55 pm
  • Replies 13
  • Views 2409
VQmod error when chagning Checkout Address

When changing the checkout address (adding a new address), I'm getting this error where the postal code (I think?) should be: Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/digital2/public_html' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/digital2/public_html/vqmod/vqcac...

Jump to post
  • Mon May 23, 2011 5:23 pm
  • Replies 13
  • Views 2409
Sub Categories in my feed [fixed]

I have a modifed feed (Any Feed) in order to put items into another shop. Problem at the moment is the feed is not displaying sub-categories, only parent categories. How in the world can I get it to display 1 sub-category and the parent? I'm bad at PHP. What I'm looking for ie "Geek & Hobby -> Gunda...

Jump to post
  • Sun May 22, 2011 8:20 pm
  • Replies 0
  • Views 735
Single customer for multistore

I've created a multi-store system where my website is dedicated to geeks and my sub-store, electronics.digitalsushi.co.za is for PC components. I see that customers who register on stuck to that specific store. Is it possible to have customers shared (sort of?) across stores? What I want is for a cu...

Jump to post
  • Mon May 16, 2011 9:15 pm
  • Replies 0
  • Views 314
Re: Multistore "Home" Issues

Thanks to jcsmithy, the htaccess culprit was narrowed down to: RewriteRule ^index\.php$ http://www.digitalsushi.co.za? [R=301,L] . I've commented it out and now the subdomain and domain are working perfectly. Because it's now commended out, the 2 "homes" are displaying this, instead of clean URLS: h...

Jump to post
  • Wed May 11, 2011 3:07 pm
  • Replies 7
  • Views 681
Re: Multistore "Home" Issues

Any other ideas on this? Maybe it's a .htaccess issue?

Jump to post
  • Tue May 10, 2011 10:21 pm
  • Replies 7
  • Views 681
Re: Multistore "Home" Issues

Afraid not. This is all from OpenCart itself.

Jump to post
  • Sun May 08, 2011 1:15 am
  • Replies 7
  • Views 681
Multistore "Home" Issues

OpenCart version: 1.4.9.4 Theme: Slight modification of the base theme I've set up a second store, but have having some issues with it. These are the 2: 1. Clicking on the store logo navigates back to the base store and not the current multistore. (http://electronics.digitalsushi.co.za/index.php?rou...

Jump to post
  • Sun May 08, 2011 1:05 am
  • Replies 7
  • Views 681

Search found 191 matches