Search found 191 matches

Search found 191 matches

Price /& Stock notification?

Isn't there a price and/or stock notification system for customers? I'm almost positive there was something about it on the forum before.

Jump to post
  • Tue Jan 24, 2012 7:24 am
  • Replies 0
  • Views 184
Duplicate Related Products feature?

OpenCart 1.5.1.3

Is it possible to duplicate the related product system? What I want to do is have 2 types of "related products" which are:
Expansions
Similar items

Any ideas?

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2012 3:22 pm
  • Replies 1
  • Views 527
Re: [1.5.1.3] HTML not decoding on the front end

I've tried. Problem is when they view it on their side (I think they're using Linux), it shows perfectly and they deem it as no problem.

Jump to post
  • Mon Jan 09, 2012 8:42 pm
  • Replies 9
  • Views 601
Re: [1.5.1.3] HTML not decoding on the front end

I've been testing it on the following systems: Android 2.3 iOS 5.0.1 Windows 7 (FireFox 8.0 / Chrome 16.0.912.75 m / IE 9) uBuntu (Chrome 16 / FireFox 8.0) All of this yields the same results. If I go into the product and manually remove, for example ", and then put it back it fixes the error. Nope,...

Jump to post
  • Mon Jan 09, 2012 4:51 pm
  • Replies 9
  • Views 601
Re: [1.5.1.3] HTML not decoding on the front end

That's the problem. It's bad on some browsers/systems, but not all of them. The issue randomly started about a week ago.

Jump to post
  • Fri Jan 06, 2012 9:49 pm
  • Replies 9
  • Views 601
Re: [1.5.1.3] HTML not decoding on the front end

I tried changing to encoding in the header, bust still nothing.

Any ideas?

Jump to post
  • Fri Jan 06, 2012 7:01 am
  • Replies 9
  • Views 601
Re: [1.5.1.3] HTML not decoding on the front end

I did upload all of the catalogue/model/ files as well just in case there was a problem, and I checked the sql as well.

Still a problem.

Jump to post
  • Mon Jan 02, 2012 8:58 am
  • Replies 9
  • Views 601
[1.5.1.3] HTML not decoding on the front end

OC version: 1.5.1.3 My site: http://digitalsushi.co.za Example page: http://digitalsushi.co.za/the-settlers-of-catan-mfg-3061 I see that HTML all over the site (descriptions) isn't being decoded properly anymore. For example & is showing up as –. This isn't happening for descriptions. It seems to ...

Jump to post
  • Mon Jan 02, 2012 8:02 am
  • Replies 9
  • Views 601
Re: [1.5.1.3] Calling a new database item?

Okay, it looks like it's working. Thanks for your help!

What's interesting is that some products show it, but others don't:
http://digitalsushi.co.za/adata?product_id=2387
http://digitalsushi.co.za/black-gold-ffg-va67

Jump to post
  • Mon Jan 02, 2012 7:55 am
  • Replies 7
  • Views 891
Re: [1.5.1.3] Calling a new database item?

Example page: http://digitalsushi.co.za/gears-of-war- ... e-ffg-ge01

Okay, I've added them in. If I now go to the .tpl file and put in <?php echo $manufacturer['url']; ?> it spits back an F (look at the example page above).

Jump to post
  • Mon Jan 02, 2012 7:25 am
  • Replies 7
  • Views 891
Re: [1.5.1.3] Calling a new database item?

I think I get what you're saying, but something is missing to me. I've now left the catalogue/model/catalogue/manufacturer.php file unaltered. I want to include the manufacturer url in my product.tpl file. In the /catalog/controller/product/product.php file I've added the following lines: $manufactu...

Jump to post
  • Mon Jan 02, 2012 6:55 am
  • Replies 7
  • Views 891
[1.5.1.3] Calling a new database item?

I'm busy adding the manufacturer's homepage URL to the website. So far I've created a "url" column under manufacturer, and I'm writing to it from the Admin side of things. What I'm struggle with is calling it to the catalogue. I think the answer lies in catalog/model/catalog/product.php, but I'm str...

Jump to post
  • Mon Jan 02, 2012 4:18 am
  • Replies 7
  • Views 891
Re: X number of related products in product page

Thanks for the help! I changed a few things and it looks like it's fine now.

Jump to post
  • Mon Dec 19, 2011 2:11 am
  • Replies 3
  • Views 577
Site search speed and correct results

I've been using 1.5.1.3 for a while now, but I'm not awfully happy with the Search function. It seemed like 1.4.9 had a better system to it. I've got around 5000 products, and the search could take up to 2 minutes to complete. After a bit of digging I found this code , which I ran in PHPMyAdmin. Tha...

Jump to post
  • Thu Dec 15, 2011 10:31 pm
  • Replies 2
  • Views 600
X number of related products in product page [solved]

Opencart version: 1.5.1.3 Theme: modified default theme Width: liquid (100%) Example page: http://digitalsushi.co.za/the-settlers-of-catan-mfg-3061 My current related products fill a line depending on the width of a screen, but things makes everything look messy. How can I define that each line only...

Jump to post
  • Thu Dec 15, 2011 7:11 am
  • Replies 3
  • Views 577
Re: [MOD] Apsona ShopAdmin - import, export and reporting

Will Aposna ever be adding more to the software? Things like adding tags? etc/

Jump to post
  • Mon Nov 28, 2011 1:14 am
  • Replies 165
  • Views 76302
Re: [MOD] Apsona ShopAdmin - import, export and reporting

You could try the following:

1. In your OpenCart settings set your weight and length classes
2. Add a test product to the website through the OpenCart admin
3. Open Apsona and export a product list, including the weight and length classes

This should give you an idea of what ShopAdmin's values are.

Jump to post
  • Sun Nov 27, 2011 11:33 pm
  • Replies 165
  • Views 76302
Re: Add Manufacturer or Model to Category page - 1.5.x

I've managed to fix it.

Would I be able to do the same for a product's stock status?

Jump to post
  • Sun Nov 27, 2011 3:32 pm
  • Replies 27
  • Views 15195

Search found 191 matches