Search found 100 matches

Search found 100 matches

Re: HOW TO: Add CSS class to BODY tag (must have for themers

Nice! Could you please tell me how you'd go about doing this, only with just one class added - for example: <body class="page_shop"> instead of what I have now, which is: <body class="page_product page_shop page_Whey Protein page_path_20 page_product_id_42"> I've tried removing parts of the code, bu...

Jump to post
  • Wed Mar 28, 2012 10:39 pm
  • Replies 7
  • Views 9864
Re: [solved]View Product link in admin/products - next to [e

I've just checked your first post, and it still isn't corresponding to what is currently in place in opencart. To clarify, it is what you put in your reply to the first post that I'm having trouble with.

Thanks,
Dan

Jump to post
  • Sat Mar 24, 2012 4:36 am
  • Replies 9
  • Views 1931
Re: [solved]View Product link in admin/products - next to [e

In the latest version of opencart (1.5.2.1) the first bit of code you need to add is in fact here: admin/controller/catalog/product.php The second bit has got me completely stuck, as the piece of code you ask to find... <?php foreach ($product['action'] as $action) { ?> [ <a href="<?php echo $action...

Jump to post
  • Sat Mar 24, 2012 3:17 am
  • Replies 9
  • Views 1931
Linking to different product tab using text link

Hi there, I need to link to each of the product tabs (reviews and a few different tabs I'll be adding) from a menu that I'll be putting in the header. I know this can be done, as there are numerous explanations about how to using the jquery tabs.js script. However, no matter which way I try it simpl...

Jump to post
  • Wed Mar 21, 2012 4:31 am
  • Replies 4
  • Views 1176
Re: Cached Images and Size

Oh great, thanks. I'll bear that in mind if I use opencart again.

Jump to post
  • Sun Apr 10, 2011 8:05 pm
  • Replies 14
  • Views 14144
Re: Problem with permission in the backend

I'm using v.1.4.9.1 and I've given this code a go, as I've got a client who wants various people to have access to the admin but without them seeing sales stats. However, it has had no effect whatsoever. Do I need to enter the username somewhere in the code you entered? I tried replacing "user" with...

Jump to post
  • Fri Nov 12, 2010 5:50 am
  • Replies 6
  • Views 1170
Re: Images with no background colour problem revisited

I've given that a go but it hasn't had any effect I'm afraid - there is still white spacing added to images.

Jump to post
  • Thu Nov 04, 2010 6:01 pm
  • Replies 8
  • Views 1482
Re: Images with no background colour problem revisited

You misunderstand me. I don't want the original image to have a transparent background (I'm fully aware that transparent jpegs don't exist) - I don't want opencart to add a white background to the top and bottom of the images when the height of the original image is lower than that specified in admi...

Jump to post
  • Thu Nov 04, 2010 7:04 am
  • Replies 8
  • Views 1482
Re: Images with no background colour problem revisited

To get the png files smaller, the quality of the images becomes pretty hideous. Have you ever tried exporting a jpeg of a detailed picture as a png? It just isn't feasible without ending up with massive image files, which of course slows down page load considerably. There must be a better solution t...

Jump to post
  • Wed Nov 03, 2010 9:11 pm
  • Replies 8
  • Views 1482
Re: Images with no background colour problem revisited

The problem is that I'm using jpegs as these are images of artwork, so pngs would be just too big.

Jump to post
  • Wed Nov 03, 2010 4:15 pm
  • Replies 8
  • Views 1482
Images with no background colour problem revisited

Hi There, I know this has been asked before, but I'm trying to remove the background colour added to images. I've successfully done this using the code in the following thread: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=5767 However, the images are now looking rather jagged for some reason, as i...

Jump to post
  • Wed Nov 03, 2010 6:23 am
  • Replies 8
  • Views 1482
Re: Cached Images and Size

Hi, I've used this code in system/library/image.php and it has worked, so I now have no added white space which is great. However, the images appear rather jagged now. Have you got any idea why this could be? I'm using v.1.4.91 by the way. I'm also using the watermark mod, so I had to modify the ima...

Jump to post
  • Sun Oct 31, 2010 10:03 pm
  • Replies 14
  • Views 14144
Add a class to product images for drop shadow

Hi There, I'm using 1.4.9.1 and I'd like to add a drop shadow to the product images, but first I need to give them a class - how does one go about doing this? Alternatively - has anybody succeeded in using the css3pie.com or http://selectivizr.com/ css3 javascript utilities successfully with opencar...

Jump to post
  • Fri Oct 29, 2010 11:35 pm
  • Replies 1
  • Views 380
Re: QPhoria CMS - display category with no articles

OK, well I've worked out that one must first click "insert" to edit a new article and save it. Well I could try and add one article to act as the content for the category page, if it weren't for the "read more" link. Is it possible to remove this and just show the whole article on the category page?...

Jump to post
  • Wed Oct 27, 2010 10:21 pm
  • Replies 9
  • Views 1844
Re: QPhoria CMS - display category with no articles

Hi Qphoria, Have you got round to fixing this yet? I've just bought this & I need to have categories but I don't want any articles, just a page of text for each category so at the moment I'm stuck. Or could you give me a quick fix if possible? One other thing. When I try to add an article, there is ...

Jump to post
  • Tue Oct 26, 2010 7:49 pm
  • Replies 9
  • Views 1844
Re: Featured products disappeared from home page

Well just to update you, I've uploaded the backup but the featured products still won't appear. I uploaded the database backup also with no luck. Folks, I'm flummoxed! As a last resort I could install fido-x's selected 148 module, but that does seem to be side-stepping the issue somewhat.

Jump to post
  • Mon Oct 25, 2010 2:18 am
  • Replies 15
  • Views 2250
Re: Featured products disappeared from home page

Yes it is but I've been having a problem whenever I've uploaded backups of the site. Whenever I load the site after uploading a backup I am presented with a blank screen, so I'm rather apprehensive about going down that route. Perhaps if I upload the featured module files only - do you know what all...

Jump to post
  • Sun Oct 24, 2010 4:41 pm
  • Replies 15
  • Views 2250
Featured products disappeared from home page

Hi There, I've been successfully using the featured products module on the home page but it has suddenly disappeared. I changed 'products' to 'artwork' in the language files and it was working fine like that before. Then I uploaded the catalog/language/english/english.php file with a separate change...

Jump to post
  • Sun Oct 24, 2010 5:49 am
  • Replies 15
  • Views 2250
Re: Site name in Title

I'd also like to have a custom homepage title that doesn't show on all pages of the site. Is this possible?

Jump to post
  • Fri Oct 22, 2010 2:04 am
  • Replies 66
  • Views 54661

Search found 100 matches