Search found 63 matches

Search found 63 matches

http & https version of my website?

Hi guys, I seem to be a bit lost here! I've got SSL enabled, in admin and everything works fine with my HTTPS store! - Cant access admin as it's an insecure connection! (source shows its running things from HTTP in admin - I enter my password and stuff and insecure warning comes up and I click conti...

Jump to post
  • Tue Sep 19, 2017 2:32 am
  • Replies 5
  • Views 409
Re: Apparently this is a known Opencart issue?

I'm only an OpenCart newbie!
This is like a bunch of riddles for me ;D

Jump to post
  • Wed Aug 16, 2017 11:07 pm
  • Replies 4
  • Views 348
Re: Apparently this is a known Opencart issue?

I havent upgraded my OC version nor have i installed any out of date extensions?

Are you willing to find fault & fix for some money? ;D

Jump to post
  • Wed Aug 16, 2017 6:08 am
  • Replies 4
  • Views 348
Apparently this is a known Opencart issue?

Where the product feed isn't giving out the full URL?
Someone suggested this was a theme issue? they have recently come back and said this is definitely an OpenCart issue

Any suggestions? v

Jump to post
  • Tue Aug 15, 2017 8:26 pm
  • Replies 4
  • Views 348
Where can i hire an experienced Opencart user?

Hey guys,

Just wondering where i would be able to find an experienced Opencart user to deal with some problems that i'm currently having on my website?

Many thanks,
Nick

Jump to post
  • Tue Aug 01, 2017 8:04 pm
  • Replies 2
  • Views 316
Re: [HELP NEEDED] Total Headache!

Thanks, Ernie!
Will get on to them asap!

Nick

Jump to post
  • Tue Aug 01, 2017 5:30 am
  • Replies 25
  • Views 1883
Re: Total Headache! please help!

Looks like my other thread got deleted ::)

So on google sitemaps i am getting this?

Invalid URL

This is not a valid URL. Please correct it and resubmit.

4,374

I've cleaned out each cache possible? Any ideas?

Jump to post
  • Mon Jul 31, 2017 7:44 pm
  • Replies 25
  • Views 1883
This is not a valid URL. Please correct it and resubmit

Hi Guys,
Having problems with google sitemap.
Its pointing out that i seem to have:

This is not a valid URL. Please correct it and resubmit :- pointing at image / cache.

I've cleared all caches and it seems to be still saying that theres errors in the cache?

Any ideas? many thanks

Jump to post
  • Mon Jul 31, 2017 7:06 am
  • Replies 1
  • Views 1681
Re: Total Headache! please help!

Any ideas anyone?

Jump to post
  • Sun Jul 30, 2017 6:58 pm
  • Replies 25
  • Views 1883
Re: [FIXED] Total Headache! please help!

<?php /****************************************************** * @package Pav Opencart Theme Framework for Opencart 1.5.x * @version 1.1 * @author http://www.pavothemes.com * @copyright Copyright (C) Augus 2013 PavoThemes.com <@emai:pavothemes@gmail.com>.All rights reserved. * @license GNU General P...

Jump to post
  • Sat Jul 29, 2017 6:21 am
  • Replies 25
  • Views 1883
Re: Links looking weird on site?

sorted! i just deleted

Code: Select all

" />
part and now it isnt showing anymore ;D

Jump to post
  • Sat Jul 29, 2017 6:05 am
  • Replies 6
  • Views 593
Re: [FIXED] Total Headache! please help!

Ernie,
Do i just copy the above into the config.php file?

would that be the reason im getting this on sitemap errors:

Errors

Invalid URL

This is not a valid URL. Please correct it and resubmit.

4,372 :- image/cache/data/products/W11015011x1-0-1-1-500x500.jpg

Jump to post
  • Fri Jul 28, 2017 3:26 am
  • Replies 25
  • Views 1883
Re: Links looking weird on site?

Thanks Ernie!

Seems to have sorted the links making the page look weird now! ;D
I have this popping up at the top of the store tho, ?php echo $base; ?>" />, did i do it correct?

Code: Select all

<base href="https://www.lovesuperstore.co.uk/">?php echo $base; ?>" />

Jump to post
  • Sun Jul 23, 2017 2:50 pm
  • Replies 6
  • Views 593
Links looking weird on site?

Hey guys, sorry new problem! SSL has gone fine but once everything was implemented links aren't working? they are making the layouts go weird? www.lovesuperstore.co.uk > click on fifty shades banner > loads for ages and makes the site go weird? Same with category images as well? I've looked on why n...

Jump to post
  • Sun Jul 23, 2017 5:03 am
  • Replies 6
  • Views 593
Re: Total Headache! please help!

That worked!!!

Thank you so much!!! Sorry, i didn't understand what you were saying in the comment above!

Jump to post
  • Sun Jul 23, 2017 1:20 am
  • Replies 25
  • Views 1883
Re: Total Headache! please help!

define('DIR_IMAGE', '/home/lovesupe/public_html/image/');

is this correct?

Jump to post
  • Sat Jul 22, 2017 6:21 am
  • Replies 25
  • Views 1883
Re: Total Headache! please help!

No, i haven't upgraded just tried to get SSL to work and this happened!

Really don't know how to get it back to showing the images?

Jump to post
  • Sat Jul 22, 2017 3:33 am
  • Replies 25
  • Views 1883
Re: Total Headache! please help!

Can someone please try and explain why that in admin my store URL is : HTTP_CATALOG ? Something has gone wrong and images are no longer showing properly in admin (i.e product images) i right click and view source and on an image (or where is should be) and it looks like this: http://www.lovesupersto...

Jump to post
  • Sat Jul 22, 2017 2:57 am
  • Replies 25
  • Views 1883

Search found 63 matches