Search found 14 matches

Page 1 of 1

Search found 14 matches

Re: Stored data missing when product edit is clicked

Randem, thanks for the offer, but I think the problem is now fixed thanks to help from Qphoria. There were some OpenCart demo items in some tables like url_alias and also some redundant columns in a couple of tables from when I installed a subscription extension. I have tidied up all the tables so t...

Jump to post
  • Sun Feb 07, 2016 10:55 pm
  • Replies 19
  • Views 2326
Re: Stored data missing when product edit is clicked

OK, I set up a clean install with just the default theme, but used the existing database. The problem still occurs so I am thinking that it may be something in the database. When the shop was built, I did install a subscriptions extension, but the author could not get it working to my satisfaction s...

Jump to post
  • Sat Feb 06, 2016 12:52 am
  • Replies 19
  • Views 2326
Re: Stored data missing when product edit is clicked

What I don't understand is how the product data can be there in the product list and also display on the front end, but not be pulled through to the data tab in product edit? Something must be stopping this data from being displayed in the form. If I add a new product, the data in the Data tab is st...

Jump to post
  • Fri Feb 05, 2016 2:46 pm
  • Replies 19
  • Views 2326
Re: Stored data missing when product edit is clicked

No, I only have about 20 products. It's not a large shop.

Jump to post
  • Thu Feb 04, 2016 11:14 pm
  • Replies 19
  • Views 2326
Re: Stored data missing when product edit is clicked

The shop was working OK. I did what testing I could before the shop was live.

I only discovered this product edit problem in admin yesterday when adding a new product.

Jump to post
  • Thu Feb 04, 2016 6:35 pm
  • Replies 19
  • Views 2326
Re: Stored data missing when product edit is clicked

The shop is live and I do not know enough about OpenCart to safely disable the Journal theme so that it can be re-instated with all existing settings. I did another test. If I add an image to the images tab, that is stored OK. The only tabs that are affected seem to be the data tab and the links tab...

Jump to post
  • Thu Feb 04, 2016 6:15 pm
  • Replies 19
  • Views 2326
Re: Stored data lost when product edit is clicked

OK, I disabled all mods and I tried with SSL turned off. But the problem still persists. If I add a new product and set as disabled (to update it later) and then save it. The product shows in the products list OK with the image and details. When I go back to the edit page via the blue button on righ...

Jump to post
  • Thu Feb 04, 2016 5:52 pm
  • Replies 19
  • Views 2326
Re: Stored data lost when product edit is clicked

No it's a clean install and is using the Journal theme. SSL is set for the cart area and the admin area but the shop is not SSL. Config is only SSL where required in config. I think that if I add a new product and then go back to edit it, all the data seems to be blank in the product edit data form....

Jump to post
  • Wed Feb 03, 2016 8:09 pm
  • Replies 19
  • Views 2326
OpenCart 2.1.0.2 data missing when go to product edit

I have v2.1.0.2 installed. When I add a new product it shows in the product list OK with the image I just uploaded and the basic info. The product is disabled as it still needs to be edited. When I click product edit again to go and add or change something, the image is missing and a lot of the orig...

Jump to post
  • Wed Feb 03, 2016 7:58 pm
  • Replies 1
  • Views 426
Stored data missing when product edit is clicked

I have v2.1.0.2 installed. When I add a new product it shows in the product list OK with the image I uploaded and the basic info. The product is disabled as still need to edit. When I click product edit to go and add or change something, the image is missing and a lot of the original data. Manufactu...

Jump to post
  • Wed Feb 03, 2016 7:42 pm
  • Replies 19
  • Views 2326
Re: Cannot download extension

Seems to be a problem with the extensions section of the opencart site.

I am trying to purchase an extension and keep getting error 522.
browser working
cloudflare working
host not working (opencart.com)

Jump to post
  • Fri Jan 22, 2016 8:45 pm
  • Replies 1
  • Views 1261
Re: Attempted Theft of the OpenCart Project!

Last year, all websites with the name FTSE in the domain name were given cease and desist notices as the word FTSE was a trademarked name. Quote: The use of a domain name that incorporates the famous "FTSE" mark in its entirity constitutes trademark infringement, dilution and cyber-squatting. Just w...

Jump to post
  • Fri Jan 22, 2016 8:37 pm
  • Replies 54
  • Views 27436
Re: v2.1.0.2 blank page on install

Haha silly me. I had the system folder missing. Don't know why, but anyway all is good now.

Jump to post
  • Fri Jan 22, 2016 4:51 am
  • Replies 1
  • Views 313
v2.1.0.2 blank page on install

I am trying to install the latest version v2.1.0.2 in a folder
root/xxx/

I already have a running working installation version 2.0.1.1 in a folder on the same root
root/yyy/

When I go to root/xxx/install, all I get is a blank page

Jump to post
  • Thu Jan 21, 2016 6:10 pm
  • Replies 1
  • Views 313

Page 1 of 1

Search found 14 matches