Search found 94 matches

Search found 94 matches

Re: [RELEASED] Intuit - QBMS Payment Gateway

I haven't heard anything about whether there has been testing beyond v1.5.5.1. I am using v1.5.6 right now and really would like to use this extension to work with my QBMS account.

Jump to post
  • Wed Jan 29, 2014 12:55 am
  • Replies 16
  • Views 4258
Re: Categories by sort order not Alphabetic in Admin

I'm using 1.5.6 and noticed the same thing. Here is the line that I changed in this file: admin/model/catalog/category.php on line 214

Code: Select all

$sql .= " GROUP BY cp.category_id ORDER BY name";
to

Code: Select all

$sql .= " GROUP BY cp.category_id ORDER BY sort_order";

Jump to post
  • Mon Jan 20, 2014 8:25 am
  • Replies 8
  • Views 2230
Re: change thickbox to use "rel" tag for the images group

I've got the thickbox working fine in my site. I'm using OC 1.4.9.3. I have another link on the site that I use to pop up a single image of a UPS delivery times map. I wanted to be consistent so I gave the same class "thickbox" but I don't want it to group with any of the other pictures so I left ou...

Jump to post
  • Thu Feb 16, 2012 1:27 am
  • Replies 10
  • Views 2127
Re: Tracking who mades changes to what

I agree. This would be a good feature, to hold certain people accountable to their work. We have multiple people in our office that updates the product information on the site. If something is not right, I am often looked at since I am the admin. I am pretty sure that it is one of the other users th...

Jump to post
  • Tue Feb 14, 2012 6:58 am
  • Replies 5
  • Views 386
Re: [MOD] OPTIMIZED catalog/controller/common/seo_url.php

Oh, I guess I should clarify that. :-[

I'm using Version 1.4.9.3

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2012 11:11 pm
  • Replies 4
  • Views 2086
Re: [MOD] OPTIMIZED catalog/controller/common/seo_url.php

Hey, when I replace this, I get this result:

Code: Select all

Fatal error: Call to a member function addRewrite() on a non-object in /home/r/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php on line 6
Any clue what that's telling me? Is that function missing?

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2012 7:04 am
  • Replies 4
  • Views 2086
Re: Site search speed and correct results

Just curious - It seems the search results in the admin to a very good job at finding relevant results, if we put the search keywords in the proper filter field, but the relevance and sort seems so much better than what is on the front end of the site by default.

Jump to post
  • Wed Jan 18, 2012 6:28 am
  • Replies 2
  • Views 584
Re: Site search speed and correct results

Is there a way for the search function to do the following: 1. try match the keywords to a title, regardless of casing 2. display the most correct ones first 3. display hits after words that have keywords from the search in the title 4. automatically include the searching model numbers Agreed!!! Th...

Jump to post
  • Wed Jan 18, 2012 5:52 am
  • Replies 2
  • Views 584
Re: [vQmod] Disallow PO Box Addresses 1.5.x/1.4.9.x

So is there any way to isolate this to just the shipping address upon checkout? I agree that billing should be fine as most credit card companies work with them okay, but there is definitely an issue upon shipping.

Jump to post
  • Wed Jan 18, 2012 1:31 am
  • Replies 8
  • Views 4467
Re: [SOLVED!] 1.5.0.x Authorize.net Checkout Page Hanging Fr

I was told that there is a setting at Authorize.net that needed to be changed. I can't remember what it is exactly but it has to do whether to allow for multiple authorizations to go through on a single transaction. It essentially waits to respond in case you want to allow multiple part transactions...

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2011 4:34 am
  • Replies 11
  • Views 2559
Re: [SOLVED]How much memory should Opencart use?

Were you having the problem with 80 options on a single product? I'm having the issue randomly and at most I might have about 12 options on a single product but most are about 5 or 6. I'm having the issue as well.

Jump to post
  • Mon Oct 17, 2011 10:58 pm
  • Replies 3
  • Views 1335
Custom Database Down Page

I have seen a script on another site that displays a customer db down page when mysql has errors. It goes something like this: // open the connection to MySQL database $is_mysql_error = false; if($phpwcms["db_pers"] == 1) { $db = @mysql_pconnect($phpwcms["db_host"], $phpwcms["db_user"], $phpwcms["db...

Jump to post
  • Wed Sep 21, 2011 10:17 pm
  • Replies 0
  • Views 341
Re: UPS XML - Custom Modification

I did find a group that did a good job customizing some specific needs for the mod. They're Pragmatic Systems (http://pragmaticsystems.net/)

Jump to post
  • Fri Sep 16, 2011 4:53 am
  • Replies 8
  • Views 1977
Re: [Patch] "Please Wait" for Authnet, PP Pro, Sagepay, Perp

Yes, namely something that is causing an error. There was patch in the forums that would at least display the error code instead of just the spinning circle...it's an error catch script for cURL. Even though you have cURL turned on, it still may be giving you errors and at least the code might give ...

Jump to post
  • Mon Sep 05, 2011 10:22 pm
  • Replies 44
  • Views 40650
Re: [Patch] "Please Wait" for Authnet, PP Pro, Sagepay, Perp

I kept having the issue with the spinning circle and customers getting duplicates after the response back from Authorize.net would hang. I found the patch here in the forum that was made to catch the cURL errors, and it started displaying time out errors or error code 28, but the customers were stil...

Jump to post
  • Wed Aug 31, 2011 2:48 am
  • Replies 44
  • Views 40650
Re: [SOLVED!] 1.5.0.x Authorize.net Checkout Page Hanging Fr

Did you say Q had a fix for this in the 1.4.X versions? I started getting this issue a couple of days ago and about pulled my hair out trying to find the source of the issue? Where is the 1.4x solution? Thx!

Jump to post
  • Mon Aug 29, 2011 11:36 pm
  • Replies 11
  • Views 2559
Re: q.com is invalid email address

Thank you Q! That did it.

Jump to post
  • Sat Aug 27, 2011 4:58 am
  • Replies 2
  • Views 700
q.com is invalid email address

This appears to be an issue in 1.4.9.3. I have lots of people whose only email is from qwest ISP and their TLD is q.com which appears to be short or invalid as an email. Customer cannot register email. It appears that when I imported my original list of customers that had that email, they also do no...

Jump to post
  • Sat Aug 27, 2011 2:56 am
  • Replies 2
  • Views 700
Re: 1.4.7 - Customer cant register or send an email via OC

I'm looking for this too. I'm having the same issues with customers that have q.com emails.

Jump to post
  • Fri Aug 26, 2011 5:17 am
  • Replies 1
  • Views 343
Re: crazy with gmail and opencart

I've been noticing that many of my customers with gmail accounts are not receiving the automated emails either. For example when resetting passwords. My mail setting are not using SMTP info, but regular sendmail functions. Consistently though, they all have gmail accounts when having the issue.

Jump to post
  • Wed Aug 24, 2011 12:00 am
  • Replies 5
  • Views 1820

Search found 94 matches