Search found 8 matches

Page 1 of 1

Search found 8 matches

blank homepage - again

I installed a theme on 1.5.6 that changed my default files and messed up my whole website, and my homepage was gone - but I couldn't even change back to the default theme or anything. [there's a solved thread for it in 1.5.x template support] I restored those files with original opencart files and g...

Jump to post
  • Tue Jun 16, 2015 3:26 am
  • Replies 0
  • Views 324
Re: [SOLVED] Installed theme, now website is gone

I replaced all of the modified files with original OC files and deleted the theme files like you said, pprmkr - my website is back ;D thanks again davidcropley and pprmkr .. you guys are great (((:

Jump to post
  • Sat Jun 13, 2015 5:07 pm
  • Replies 13
  • Views 4901
Re: Installed theme, now website is MIA

common.js is not original and has changes made by 'marcus' // <img src="catalog/view/theme/marcus/image/close.png" alt="" class="close" /> I assume the other files are also changed by theme-author. Only solution left now is: contact theme author. In the meantime use original files to present a work...

Jump to post
  • Sat Jun 13, 2015 3:02 pm
  • Replies 13
  • Views 4901
Re: Installed theme, now website is MIA

Maybe contact your website host to see if they make regular backups of customer folders. If they do this you may be able to back track. Corruption is a messy business. You may find a utility which can sort out you flash drive but sometimes corrupt is corrupt is there is no recompense. If you do hav...

Jump to post
  • Sat Jun 13, 2015 1:21 pm
  • Replies 13
  • Views 4901
Re: Installed theme, now website is MIA

Like I wrote, one cannot support, on nothing, but imaginations. So, where should one be able to look for what? You mentioned it, it's really a support forum, but to support, one needs facts. Ernie One could start by asking even a single question. I told the facts exactly as they happened. 1. I inst...

Jump to post
  • Sun May 31, 2015 9:10 am
  • Replies 13
  • Views 4901
Re: Installed theme, now website is MIA

... to know what? ??? Only to know, that you screwed up, and used some custom theme and some flash-drive to back something, for a relatively outdated 1.5.6.0 version. Everything else is plain guessin, like 'hey Doctor, it hurts badly, but I don't know where and why...' Sorry, a bad start. Ma Succes...

Jump to post
  • Sun May 31, 2015 3:09 am
  • Replies 13
  • Views 4901
[SOLVED] Installed theme, now website is gone

Hi everyone, I am using v 1.5.6. I installed a new theme yesterday, and now my website is gone. I cannot figure out what the problem is. The admin is still accessible and everything is there when I look through the directories through FTP, but the actual webpage is just gone and the page source is c...

Jump to post
  • Fri May 29, 2015 11:36 pm
  • Replies 13
  • Views 4901
Uploading extension folders

Hello everyone, I would really appreciate if there's someone who can help me with a couple of things. Please.. (: I downloaded this extension, http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=12346&filter_search=price%20change&filter_license=0 , but instead of an upload ...

Jump to post
  • Tue Apr 28, 2015 10:09 pm
  • Replies 0
  • Views 621

Page 1 of 1

Search found 8 matches