Search found 10 matches

Page 1 of 1

Search found 10 matches

Re: PHP Notice: Array to string conversion

i'm getting this issue after move vps from php 5.2 to 5.4 (OC 1.5.6.4, running on apace). Anybody solved ? Pls help.

Jump to post
  • Mon Nov 16, 2015 4:46 pm
  • Replies 8
  • Views 4576
Re: How to move form php 5.2 to 5.3?

my site not run, i tried add code to .htaccess but it dont run.
Im move old site from host A (php 5.2) to new host (php 5.3). Please help! ???

Jump to post
  • Thu Apr 23, 2015 11:20 am
  • Replies 8
  • Views 548
Re: How to move form php 5.2 to 5.3?

Option 1: Ask your host to move you to php 5.3 or later (5.4 is also supported) Option 2: If your host allows, and you won't know until you try, you can adjust the htaccess to add the line to tell the system to use php 5.3. See here for details Option 3: If your host has a cpanel, it may offer the ...

Jump to post
  • Wed Apr 01, 2015 2:07 pm
  • Replies 8
  • Views 548
Re: OpenCart 2.0.2.0 Available Now

hope some issues with module is end

Jump to post
  • Tue Mar 31, 2015 1:26 pm
  • Replies 231
  • Views 216848
How to move form php 5.2 to 5.3?

I just buy new vps with php 5.3. After that i move all live site from old vps (php 5.2) to new vps. But i get error( blank page). I readed error code it said about different php version. How i can do that? Because nitropack extension require php 5.3 to run minimin javascript. Please help me. Many th...

Jump to post
  • Tue Mar 31, 2015 1:20 pm
  • Replies 8
  • Views 548
Re: Warning: session_start() [function.session-start]

I tried all ways before but not success, it still say: 2015-03-23 6:19:41 - PHP Warning: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/admin/mysite.com/vqmod/vqcache/vq2-system_library_...

Jump to post
  • Mon Mar 23, 2015 2:37 pm
  • Replies 26
  • Views 46662
Re: [SOLVED] Logo Image in Subdomain

Can you teach me how to config, i tried many time with tons of tutorial but not success, im using 1.5.6.4. Tks

Jump to post
  • Sun Mar 15, 2015 10:08 am
  • Replies 2
  • Views 623
1.5.6 not load image subdomain

pls help me delete this post, tks!

Jump to post
  • Sat Mar 14, 2015 2:01 pm
  • Replies 0
  • Views 182

Page 1 of 1

Search found 10 matches