Search found 22 matches

Search found 22 matches

Re: Undefined variable: json Error when Updating Order statu

I suffered this issue for two days and finally got a working solution!!! (I'll try my best to explain since I don't speak much English) This solution may only work for my situation. Actually I MIGRATED SERVER days ago and this Undefined variable: json OR Unexpected token < in JSON issue happened sin...

Jump to post
  • Thu Jun 09, 2016 4:51 pm
  • Replies 80
  • Views 48216
Re: Pictures don't display after move to new hosting and dom

Looks like the source on your images is not set. Looking at the code... <img src="" alt="Jurlique 茱莉蔻 玫瑰护手霜 40毫升" title="Jurlique 茱莉蔻 玫瑰护手霜 40毫升" class="img-responsive"> It's likely not a permission issue because some images do display fine. e.g., New Arrivals. Yes I know. It seems like the image h...

Jump to post
  • Tue Sep 22, 2015 9:04 am
  • Replies 4
  • Views 343
Re: Pictures don't display after move to new hosting and dom

Thanks for straightlight's reply. I checked and compared both config.php files and I think nothing wrong with it.

Do you think it's something wrong with folder or file permissions? I changed image/cache permission to 777 and 755. None of them helped.

Jump to post
  • Mon Sep 21, 2015 4:37 pm
  • Replies 4
  • Views 343
Pictures don't display after move to new hosting and domain

UPDATE: The procedures were all correct. I finally found the reason is that, in Unix, I mean, on the server, file environment is case sensitive. We have several folders are like BLACK and black. When I use FTP to upload, these kind of folders were overwritten. That why some of the pictures didn't di...

Jump to post
  • Sun Sep 20, 2015 3:48 pm
  • Replies 4
  • Views 343
Re: Order shows wrong product price but correct total amount

deepvision wrote:Are there any modifications in place?
I disable the quick checkout and tested, now I'm sure it caused the issue.

Thank you deepvision.

Jump to post
  • Sat Aug 22, 2015 9:58 am
  • Replies 6
  • Views 550
Re: Order shows wrong product price but correct total amount

Thanks for reply. I upgraded to the latest version and problem still exists. .. .

Jump to post
  • Sat Aug 15, 2015 7:13 am
  • Replies 6
  • Views 550
Re: Order shows wrong product price but correct total amount

deepvision wrote:What is the link to your site?
Hi, it's http://www.yousugo.co.nz . Please change language on the top right corner.

And by the way, the screenshot is from Administration->Order, and invoice shows the same error.

Thanks.

Jump to post
  • Thu Aug 13, 2015 5:18 pm
  • Replies 6
  • Views 550
Order shows wrong product price but correct total amount

Hello you, I'm using Opencart 2.0.1 and the product prices in order shows zero or wrong amount, but the subtotal or total amount are correct. It's really strange. Is it wrong with some attributes of product? Or it's something wrong with order function. I attached a screenshot. Some parts are in Chin...

Jump to post
  • Thu Aug 13, 2015 1:07 pm
  • Replies 6
  • Views 550
Re: Admin top menu doesn't show

Never mind guys.... I don't know why but it came well after 1 day...
And by the way, any way to delete this post?

Jump to post
  • Wed Mar 11, 2015 4:11 am
  • Replies 2
  • Views 264
Re: Cannot insert image with image manager

The same issue occurs to me now. But if I insert image twice, it would successfully insert. It really bothers. :drunk:

Jump to post
  • Fri Mar 06, 2015 11:27 am
  • Replies 2
  • Views 637
Re: 后台添加产品成功,但前台不显示

会有上架日期么?请问……在哪里呢。。。 ??? Magento里有上架日期,Opencart没见过好像。

Jump to post
  • Fri Mar 06, 2015 6:12 am
  • Replies 7
  • Views 3572
Re: Admin top menu doesn't show

I found one solution here which inspires but it's not my solution. http://forum.opencart.com/viewtopic.php?t=2440 I simply now remove the style="display:none;" in ....\admin\view\..\header.tpl ... it's a stupid but working way. Something wrong with JS? I'm sure my chrome didn't prohibit JS running. ...

Jump to post
  • Thu Mar 05, 2015 11:31 am
  • Replies 2
  • Views 264
Admin top menu doesn't show

http://forum.opencart.com/download/file.php?mode=view&id=23898&sid=5055d066055afca0b72816abe7d7f266 The top menu of Admin page doesn't show up... The whole page didn't load CSS then I modified the CSS file's EOL conversion from Macintosh to Windows and the issue was gone. But the Admin top menu, li...

Jump to post
  • Thu Mar 05, 2015 11:17 am
  • Replies 2
  • Views 264
Re: [SOLVED] Admin inaccessible [no styles / can't login]

The issue occurred to me today also. I opened the CSS file by Notepad++ and saw that the ... EOL Conversion is Unix. I changed it to Windows and save then upload. Problem solved.

Jump to post
  • Thu Mar 05, 2015 9:59 am
  • Replies 3
  • Views 3318
Product description image drag-and-drop doesn't work at all

Product description image drag-and-drop doesn't work at all. I just coincidentally found this new feature and excitedly tried it and then disappointed.

... After I click save, then reopen it, description is blank....

Jump to post
  • Wed Feb 18, 2015 7:13 am
  • Replies 0
  • Views 360
Re: 后台添加产品成功,但前台不显示

是2.0么。。。。我也遇到这个问题。不知道怎么解决。

Jump to post
  • Wed Feb 18, 2015 6:46 am
  • Replies 7
  • Views 3572
Re: New products won't show up

It happens to my site again.. I guess every admin want to see the product show up instantly. Ridiculous 1-day or hours delay.

Jump to post
  • Wed Feb 18, 2015 6:44 am
  • Replies -1
  • Views
Re: Add products but don't show up

Hi the website is http://marslabel.com/phone-accessories/bluetooth-gadgets . I added a headphone under this category, but so far it doesn't show up. Thanks for your reply. Since I'm the only guy complain about it, I guess it could be some issue regarding to server configuration? ... Hope you'll prov...

Jump to post
  • Tue Feb 03, 2015 11:47 am
  • Replies 5
  • Views 669
Re: New products won't show up

OK.... They show after 1 day ..... why... ??? ???

Jump to post
  • Mon Feb 02, 2015 6:53 am
  • Replies -1
  • Views

Search found 22 matches