Search found 15 matches

Page 1 of 1

Search found 15 matches

Re: the store isnt displaying and directing to /install

fido-x wrote:Is your template folder still there? It should be located at catalog/view/theme/default.
hello
yes, it is still there
in the path you provided,
i have three folders within:

image folder
stylesheet folder
template folder


thank you

Jump to post
  • Sat Nov 29, 2014 11:39 pm
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: the store isnt displaying and directing to /install

can i copy the same one from /admin to my store directory? i'm not sure what i need to modify in config.php within the store directory Yes. You can do that, but you will need to change a few things in it. In the copy, edit the defines for "HTTP_SERVER" and "HTTPS_SERVER" so they point to your store...

Jump to post
  • Sat Nov 29, 2014 1:02 am
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: the store isnt displaying and directing to /install

fido-x wrote:The only way to fix your problem would be to restore your config.php file to how it should be. It should look something like the one in your admin folder.
thanks,
can i copy the same one from /admin to my store directory?
i'm not sure what i need to modify in config.php within the store directory

Jump to post
  • Fri Nov 28, 2014 10:12 pm
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: the store isnt displaying and directing to /install

guys,
any updates on this please?
i really need your help
thank you

Jump to post
  • Fri Nov 28, 2014 9:46 pm
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: the store isnt displaying and directing to /install

fido-x wrote:That's the wrong file! That's the system/library file.

In the top level directory for your store, there should be a file called config.php.
this is it,
when i open the config.php, this is the code i have,
this file is located under /shop
which is the directory where my store is located

Jump to post
  • Thu Nov 27, 2014 11:23 pm
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: the store isnt displaying and directing to /install

Sounds like your config file is missing. In the store folder on the server, there should be a file called config.php . If it's not there, you'll have to recreate it. hi Fido-x, thanks for responding, no it's there, and it seems fine, here's the code below: <?php class Config { private $data = array...

Jump to post
  • Thu Nov 27, 2014 10:39 pm
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: the store isnt displaying and directing to /install

Hello. I try to click the admin site : http://www.glamourhautecouture.com/shop/admin/ and look likes fine. Maybe you were tried doing something on back panel before? Such as on redirecting SEO or something. Try to remember. :drunk: hello, thanks for your response, the backend works fine, and all pr...

Jump to post
  • Thu Nov 27, 2014 10:16 pm
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: the store isnt displaying and directing to /install

Is it the permisson fallen down (none) in the file install/index.php? It is permission 644? the presmission is fine, i think! there is no /install folder but the index page under the store's directory (/shop) has 6 4 4 persmission read ( X user, X group, X world) write ( X user, no group, no world)...

Jump to post
  • Thu Nov 27, 2014 10:14 pm
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: the store isnt displaying and directing to /install

labeshops wrote:You should delete the install directory after you installed it. If it exists, opencart auto directs to it.
there is no install directory,
i thought of that too, but there is nothing to delete!

Jump to post
  • Thu Nov 27, 2014 10:09 pm
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: the store isnt displaying and directing to /install

pennyprofits wrote:I wouldn't be able to solve your problem except suggesting, have you looked into your HTACCESS file? Seems like a redirect to a non-existent page.
thank you
nothin =g in htaccess file, it looks alright
what else
anyone please

Jump to post
  • Fri Nov 21, 2014 8:22 pm
  • Replies 20
  • Views 1555
the store isnt displaying and directing to /install

hello, please help me with this, i would really appreciate it the open cart store has been working just fine (both front and backend), up until few days ago, the store front does not display online and im getting a 404 Error that files are missing, and the URL (index file) is getting redirected to /...

Jump to post
  • Fri Nov 21, 2014 5:10 am
  • Replies 20
  • Views 1555
Re: navigation menu background image/color

Xyph3r wrote:Yes..you modify what I've told you to, on line 184. If you want it black...you put the line after the background-image or you delete background-image lines.
thank you so much
i got it, thanks for all your help 8)

Jump to post
  • Mon Oct 20, 2014 12:41 am
  • Replies 6
  • Views 1920
Re: navigation menu background image/color

Xyph3r wrote:You have made the changes in the default template or another one?
in the default
i did not get another template
here is the site so far:http://www.glamourhautecouture.com/shop/
and im referring to the blue nav bar,,
thanks again in advance

Jump to post
  • Sat Oct 18, 2014 10:51 pm
  • Replies 6
  • Views 1920
Re: navigation menu background image/color

around line 180, change the background for #menu thanks for your response, but unfortunately this still didn't work, i had already changed this to a different color, but it didn't reflect on the site, just to confirm, i did the above in the stylesheet file, please guys, i need your help, thanks in ...

Jump to post
  • Fri Oct 17, 2014 11:18 pm
  • Replies 6
  • Views 1920
navigation menu background image/color

hi guys, this is my first time working with opencart, and i'm doing good so far, but having a problem changing the navigation background/color/image and then the hover color afterwards. i have tried modifying the header and the stylesheet files, but that didn't work out, and there is no menu.png fil...

Jump to post
  • Thu Oct 16, 2014 11:39 pm
  • Replies 6
  • Views 1920

Page 1 of 1

Search found 15 matches