Search found 9 matches

Page 1 of 1

Search found 9 matches

Re: Menu System > Design & Users and localisation are blank

Now there's a funny thing ...

Everything is fine on my laptop but not on the desktop computer.
Both running Ubuntu 16.04, both using Chromium.

Thanks for viewing,

Jump to post
  • Sat Jan 21, 2017 12:38 am
  • Replies 2
  • Views 891
Menu System > Design & Users and localisation are blank

Version 1.5.6.4 New install New install with data imported from Prestashop. All seems to be OK and am able to manage my shop and install the modules I need. However, the menu items "Design", "Users" and "localisation" are blank. How do I correct this please? Do I need to do somthing to enable these?...

Jump to post
  • Fri Jan 20, 2017 10:23 pm
  • Replies 2
  • Views 891
Re: Extensions List is blank.

It is V 2.3.0.2 The admin/controller/extensions folder seems to be fully populated. The OC demo back office has different menu items from the 2.3.0.2 installed version so using that as a guide is not helpful. For instance, there is a menu item under extensions, modules, that doesn't appear in the i...

Jump to post
  • Wed Jan 04, 2017 11:05 pm
  • Replies 8
  • Views 788
Re: Extensions List is blank.

No, you shouldn't have to install any of the built-in extensions. If they're not appearing, something went wrong in your setup. Try checking the file permissions for those files, and if you have any mods, try disabling and/or uninstalling them. Beyond that, you may need to set up a default installa...

Jump to post
  • Tue Jan 03, 2017 5:51 pm
  • Replies 8
  • Views 788
Re: Extensions List is blank.

What to do next? at best, before posting again, read about, what is required here to be part of every topic, in order to enable others, to assist. There is more than one OC Version, if you are possibly not yet aware of this. And as long as you have no Extensions installed, there won't be any visibl...

Jump to post
  • Fri Dec 23, 2016 5:18 pm
  • Replies 8
  • Views 788
Extensions List is blank.

New to Opencart, migrating from Prestashop. Migration has completed successfully and fully. First of all had problems with Extensions error and followed forum recommendations to resolve GLOB_BRACE issues. Errors have gone away. Now when extensions is clicked and wish to select Choose the extension t...

Jump to post
  • Thu Dec 22, 2016 6:50 pm
  • Replies 8
  • Views 788
Re: New install 2.0 - new user

It is renamed so the URL call doesn't work anyhow. The point is that selecting either Go to Shop or Administration should not be loading that URL anyway. Why is it? Then, why does the link work? http://www.southeast-dahlias.co.uk/install/index.php But it doesn't work for me, click "Continue" it rpe...

Jump to post
  • Fri Oct 17, 2014 11:07 pm
  • Replies 6
  • Views 1229
Re: New install 2.0 - new user

IP_CAM wrote:It said:

Don't forget to delete your installation directory!

not leave it there!
It is renamed so the URL call doesn't work anyhow. The point is that selecting either Go to Shop or Administration should not be loading that URL anyway. Why is it?

Jump to post
  • Thu Oct 16, 2014 5:39 pm
  • Replies 6
  • Views 1229
New install 2.0 - new user

Hi, I am new to Open Cart and I have installed V 2.0 and finally reached the page stating: Upgrade - Complete! Upgrade Finished Don't forget to delete your installation directory! Congratulations! You have successfully upgraded OpenCart. Goto your Online Shop Login to your Administration So I rename...

Jump to post
  • Thu Oct 16, 2014 12:42 am
  • Replies 6
  • Views 1229

Page 1 of 1

Search found 9 matches