Search found 12 matches

Page 1 of 1

Search found 12 matches

Weird urls in my sitemap

I was wondering why some of the urls in my google sitemap xml look strange like this: http://www.unitedbargains.co.uk/sheepskin-rugs/gotland-sheepskin?amp%3Bproduct_id=976 That ?amp%3B seems wrong and going to this address gets you just category, not the product page. Anyway, this product is already...

Jump to post
  • Wed Feb 18, 2015 1:50 am
  • Replies 0
  • Views 1414
Re: [SOLVED] Custom theme - search bar problem

Thanks man, this answers my question why it works the way it does :)

Jump to post
  • Sun Feb 15, 2015 11:06 pm
  • Replies 7
  • Views 3556
Re: more columns in featured module

If I can extend the question: How can I have a Featured module on one page showing 4 columns and another module on another page showing, say, 3 columns? Answer for original question: I am not a pro but I think there are 2 ways: 1. Editing css file relating to featured. Originally it is bootstrap.min...

Jump to post
  • Wed Feb 11, 2015 12:32 am
  • Replies 1
  • Views 925
Re: Three Category Levels

Exactly.
Would some merciful soul hack the code for module/category.tpl so that we could add 3rd level to our 2-level category tree?
I wish I knew how to code. Those <?php?> make me dizzy though :P .

Jump to post
  • Mon Jan 26, 2015 10:07 pm
  • Replies 2
  • Views 730
Re: Custom theme - search bar problem

Yes, the problem is solved although the question remains: why can't we put search bar in other places in template structure?

Anyway thanks and I hope in the future this will be more flexible.

Jump to post
  • Mon Jan 26, 2015 2:24 am
  • Replies 7
  • Views 3556
Re: Custom theme - search bar problem

Sure, it is http://www.unitedbargains.co.uk/ EDIT: Just in case someone is checking it out I am doing the template from the scratch so if I find the issue I will let you know... EDIT2: So far I noticed that if you take <?php echo $search; ?> out of <header> it stops working... EDIT3: So I no longer ...

Jump to post
  • Sat Jan 24, 2015 12:15 am
  • Replies 7
  • Views 3556
Re: HTML on Information Pages

Sorry to hear that. :( I am a bit out of my depth here but there is also a setting in php.ini regarding magic quotes. Also, from what I know this issue is a problem in older versions of php and updating your server to the recent version could help. But sometimes we have no control over our hosting s...

Jump to post
  • Sat Jan 24, 2015 12:08 am
  • Replies 9
  • Views 1169
[SOLVED] Custom theme - search bar problem

I have installed OC 2.0.1.1 and I created a new template based on the default theme. One of the things I changed was the location of the top search field. In the custom theme however this search field is not working properly: - pressing Enter doesn't do anything - clicking on search button gets me t...

Jump to post
  • Fri Jan 23, 2015 11:55 pm
  • Replies 7
  • Views 3556
Re: HTML on Information Pages

This is probably a magic quotes problem as in this topic: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=191&t=136206 Long story short: you need to edit .htaccess file and make sure that the following lines are there and they are uncommented: php_flag magic_quotes_gpc Off php_value magic_quotes_gpc Off

Jump to post
  • Fri Jan 23, 2015 5:03 pm
  • Replies 9
  • Views 1169
Re: OpenCart 2.0.1.1 Product Description HTML bug

adding "php_value magic_quotes_gpc Off" seems to have helped.

Thank you for help. One headache less. :)

Jump to post
  • Wed Jan 21, 2015 7:57 pm
  • Replies 15
  • Views 5460
Re: OpenCart 2.0.1.1 Product Description HTML bug

I don't use MultiMerch. I installed OC 2.0.1.1 via script in cPanel. From my point of view OC adds quotes thinking they are missing. Everytime I save e.g. About us page it adds quotes again. Therefore if I don't put any quotes, OC adds them upon saving making the page OK. But if I edit the page, the...

Jump to post
  • Thu Jan 15, 2015 10:57 pm
  • Replies 15
  • Views 5460
Re: OpenCart 2.0.1.1 Product Description HTML bug

Same problem here.
Magic quotes turned off in htaccess and php.ini.

Affects Information pages and HTML module, probably product description too.

The only thing that helps i avoiding putting any quotes in source mode, so instead
<img src="http:.....">
I put
<img src=http....> and so on

Jump to post
  • Tue Jan 13, 2015 4:46 pm
  • Replies 15
  • Views 5460

Page 1 of 1

Search found 12 matches