Search found 4 matches

Page 1 of 1

Search found 4 matches

Re: Why productt cannot found in customer site.

Sounds silly I Know but have you checked that the available from date is blank ? in product settings, because if you have a date of say the next day entered it wont show up on the site until tomorrow, if its showing in the products list it's something silly like either having no qty entered, the wro...

Jump to post
  • Mon Dec 08, 2014 7:19 pm
  • Replies 3
  • Views 281
Re: 2.0.1 upgrade - website messed up

Hhhmmmm Pleased to see I was not the only one who had this problem, It's exactly the same as I was confronted with but to simplify life I just deleted the slideshow and banner modules and that did away with the errors being displayed on the home page as the modules were disabled anyway. When you go ...

Jump to post
  • Mon Dec 08, 2014 7:14 pm
  • Replies 14
  • Views 5591
Re: OpenCart 2.0 BUG Topic

any ideas whats wrong please? Link to your site? Any info in your error logs (server or OpenCart)? As this is not a clean install anymore I suggest you open up a new topic. I've decided to just put 1.5.6.4 back on the main domain until another updated release is available with the bugs hopefully so...

Jump to post
  • Sun Oct 05, 2014 1:28 am
  • Replies 221
  • Views 95276
Re: OpenCart 2.0 BUG Topic

Absolutely Gutted Lol Fresh install of V2.0 installed no problem and looks good BUT after spending the last day and a half loading products with my main site moved to another location with redirect in place whilst I got V2.00 set up, I've just tried the new install by removing the redirect and got t...

Jump to post
  • Sat Oct 04, 2014 6:58 pm
  • Replies 221
  • Views 95276

Page 1 of 1

Search found 4 matches