Search found 136 matches

Search found 136 matches

Multi Store shows Home Page in all Categories

OC 2.0.3.1

Setting up this multi-store has had it's moments, it's nearly there but I have a problem with the new store layout in so far that the Main page is being duplicated in all the categories of the new store.
Quite annoying and it's defied my attempts to correct.
Does anyone have a solution?

Jump to post
  • Mon Feb 11, 2019 11:28 am
  • Replies 1
  • Views 305
Re: Sitemaps & Multi Stores.

Using a xml sitemap generator, is there a better way?

Jump to post
  • Wed Feb 06, 2019 10:37 am
  • Replies 3
  • Views 213
Sitemaps & Multi Stores.

OC 2.0.3.1
Have setup a second store and generated a site map for it, only problem is where does it go?
Can't be placed in the public_html directory as there is a sitemap.xml already there for the first store.
Where do I find the root of the second store to place this in?
TIA

Jump to post
  • Tue Feb 05, 2019 5:31 am
  • Replies 3
  • Views 213
Re: Multi-Store Image problems

image problem solved.
Hotlinking was enabled on main domain.
Not sure why this was part of the problem as the domain was configured to allow access.
I'll bring this up with the hosting provider as it may be part of a further configuration problem which is preventing google recapcha.

Jump to post
  • Mon Feb 04, 2019 7:19 am
  • Replies 8
  • Views 260
Re: Multi-Store Image problems

^^^
No, no .hta file found inside the image folder.

Jump to post
  • Sun Feb 03, 2019 4:34 am
  • Replies 8
  • Views 260
Re: Multi-Store Image problems

I've spent nearly 6 hours on this now and am confused as hell given that the same image and path is used for product and category images.
You can click on the links, one is a 403 forbiden the other opens in a new tab perfectly. Same path yet one works the other doesn't........

Jump to post
  • Sat Feb 02, 2019 1:37 pm
  • Replies 8
  • Views 260
Re: Multi-Store Image problems

Yes, the images are in use in the other store. I had the same problem with the banner's until I removed them. The Contact form also has a problem with the recaphca. ERROR for site owner: Invalid domain for site key I'm thinking it could be SSL related as the domain previously had its own site and SS...

Jump to post
  • Sat Feb 02, 2019 5:18 am
  • Replies 8
  • Views 260
Multi-Store Image problems - Solved

I have setup a Multi Store which is functioning except for images. I have tried all possibilites over the past 2 weeks and have exhausted my knowledge and now seek the help from the OC Guru's. What makes this very strange is that images are displayed in the html modules but are not displayed in cate...

Jump to post
  • Fri Feb 01, 2019 8:06 am
  • Replies 8
  • Views 260
Re: Added Image to Header now Image is not responsive.

Ernie, you are a legend! :)
It works, but appears to have an unintended effect of placing the timage to the left rather than right. Not sure why but I can live with this or I could create a different header image to take advantage of the extra white space.....

Jump to post
  • Tue Nov 06, 2018 7:08 am
  • Replies 5
  • Views 186
Re: Added Image to Header now Image is not responsive.

Thanks Ernie, your my White Knight..but I thought clearfix solved that problem> <div class="clearfix: text-right"><span><img src="/image/catalog/Logo/BlackCAtTEMWeb.png"><"class="img-responsive" /></</span> Adding "class="img-responsive" doesn't help, maybe I've left out some syntax? http://prntscr....

Jump to post
  • Mon Nov 05, 2018 11:51 am
  • Replies 5
  • Views 186
Added Image to Header now Image is not responsive.

OC V2.0.3.1

I added a Image to the header of this site. www.blackcatcontrolsystems.com.au the image to the RHSnext to the logo does not resize when viewed on a mobile device.
Has anyone any idea why this is and how can it be made to resize according to device used?

TIA

Jump to post
  • Mon Nov 05, 2018 9:51 am
  • Replies 5
  • Views 186
Re: Adding image to front page

Solved!..
Typo ] instead of >

Jump to post
  • Sun Oct 21, 2018 4:46 am
  • Replies 9
  • Views 764
Re: Adding image to front page

update: I've managed to get the image into the correct position however no matter what I'v tried I'm unable to pad the heading so the Nav. bar is smaller ie. the correct size. If anyone has any suggestions on how to pad the bottom of the header or to decrease the size of the Nav bar I'd appreciate it.

Jump to post
  • Sat Oct 20, 2018 4:28 pm
  • Replies 9
  • Views 764
Re: Adding image to front page

Bumping this thread as I need a fix to the Vietheme Live Editor and this went a long way to resolve the issue without using the Theme Editor. I need to move the image up, it's located at the bottom. The code to get it to this position courtesy of Ernie was <div class="clearfix text-right"><span><img...

Jump to post
  • Sat Oct 20, 2018 11:24 am
  • Replies 9
  • Views 764
Re: Help with theme problem

The working one is using php 5.6, whilst the other is and has been on php7.2 since early this year. Changing versions has no effect.
I have added a import/export module since then, I had thought that could have caused this, although disabled now I will look into removing it.

Jump to post
  • Mon Oct 15, 2018 7:48 am
  • Replies 10
  • Views 333
Re: Help with theme problem

THanks ernie, I have tried every email address and contact form I can find but he has gone AWOL. I have used this extension for nearly 3 years and there has been no problem with it on this site, it is in use on another site of mine and works as it should. I have replaced the file with a copy of the ...

Jump to post
  • Mon Oct 15, 2018 7:08 am
  • Replies 10
  • Views 333
Re: Help with theme problem

Thanks ernie, problem is that he is not responding to emails.

Jump to post
  • Mon Oct 15, 2018 5:09 am
  • Replies 10
  • Views 333
Re: Help with theme problem

Thanks, unfortunately that hasn't solved the problem and has introduced another error. 2018-10-14 7:42:40 - PHP Notice: unserialize(): Error at offset 34 of 39 bytes in /home/blackcat/public_html/system/library/vie_front.php on line 38 2018-10-14 7:42:46 - PHP Notice: unserialize(): Error at offset ...

Jump to post
  • Sun Oct 14, 2018 4:49 am
  • Replies 10
  • Views 333
Help with theme problem

OC 2.0.3.1 The theme dev. has gone off air and there are several users who are stranded with a non working theme. I'm attempting to unravel what went wrong and am looking for help, it's possible that this could be a subtle change in the dDBbut then again who am I to guess. The error logs shows: 2018...

Jump to post
  • Sat Oct 13, 2018 12:17 pm
  • Replies 10
  • Views 333

Search found 136 matches