Search found 26 matches

Search found 26 matches

Re: Tabs Not Working on Product Page

Does anyone have any suggestions as to why my Product Tabs have suddenly ceased to work? Not a php version change, but could conceivably been a hosting change in some way. I've added no extensions, not changed any themes, it just started happening.

Jump to post
  • Sat Apr 04, 2020 12:08 am
  • Replies 9
  • Views 371
Re: Tabs Not Working on Product Page

What is indicated on the above is to contact the extension theme developer. The theme you are using is a custom theme. Ah, thank you. I understand your suggestion now. But the same occurs when I switch to Default Theme - so, not the theme I guess . Any other ideas? When testing the link provided on...

Jump to post
  • Fri Apr 03, 2020 11:57 pm
  • Replies 9
  • Views 371
Re: Tabs Not Working on Product Page

I'm not using an Extension. I haven't changed anything. What is indicated on the above is to contact the extension theme developer. The theme you are using is a custom theme. Ah, thank you. I understand your suggestion now. But the same occurs when I switch to Default Theme - so, not the theme I gu...

Jump to post
  • Fri Apr 03, 2020 11:54 pm
  • Replies 9
  • Views 371
Re: Tabs Not Working on Product Page

I'm not using an Extension. I haven't changed anything.

Jump to post
  • Fri Apr 03, 2020 11:48 pm
  • Replies 9
  • Views 371
Tabs Not Working on Product Page

Without changing anything my Product Tabs have ceased working. v2.0.3.1 Where normally I get clickable row of Tabs: Description, Specification, Reviews All of the tabs are shown consecutively in the Content Top (Central) column. I've had to remove all Column Right entries from Layouts just to make t...

Jump to post
  • Fri Apr 03, 2020 11:38 pm
  • Replies 9
  • Views 371
Re: Disabled authorize.net Appearing During Checkout

IP_CAM
Thank you - that is my fear.

I've unset authorizenet_aim_status from 1 to 0 in table _settings and that appears to have removed the problem. I'll have to carry out some more investigations into what other effects there may be.

Jump to post
  • Mon Oct 01, 2018 8:25 pm
  • Replies 3
  • Views 452
Disabled authorize.net Appearing During Checkout

This has just started happening on a Live site. No changes recently made! Version 2.0.3.1 Authorize.net(SIM) is disabled within Payments (fig 1) but when a customer uses Checkout it appears as the first available option for payment (fig 2). If chosen it displays a request for credit card details (fi...

Jump to post
  • Mon Oct 01, 2018 7:54 pm
  • Replies 3
  • Views 452
Re: Extension Installed but not Executed

straightlight - thanks for responding. This is an Extension which I've developed and it works on other websites where it's installed. My guess is that this might be a config.php problem on this particular website - but that's only a guess and everything looks okay. Why would the amended files be upl...

Jump to post
  • Thu Aug 30, 2018 11:47 pm
  • Replies 3
  • Views 350
Extension Installed but not Executed

I've installed an Extension using OCMOD. When I look in ../storage/modification the required folders are all installed as per the install.xml amendments. But when I record a Registration or Order the result is as if the Extension has been ignored. It's as though the update is being recorded in the m...

Jump to post
  • Thu Aug 30, 2018 11:14 pm
  • Replies 3
  • Views 350
Re: No 'Save As'

Thanks labeshops.

My version of IE only allows me to Enable or Disable - no 'Prompt'.

In my original message I'm making a comparison between 'Backup' - which works exactly as required, and Print Shipping - which doesn't. I was hoping there might be a fix/code change that will solve it.

Jump to post
  • Fri Sep 04, 2015 9:49 pm
  • Replies 4
  • Views 250
Re: No 'Save As'

I've had no replies, one that says that it's impossible would be better then nothing :(

Jump to post
  • Fri Sep 04, 2015 8:11 pm
  • Replies 4
  • Views 250
No 'Save As'

When clicking on 'Print Shipping List' and, more importantly for me, 'Download myHermes csv' (extension} from the Orders List page, I don't get an opportunity to 'Save as', so that the name and the location can be changed. This is unlike the 'Backup' tool on the Backup & Restore Page where I receive...

Jump to post
  • Fri Sep 04, 2015 1:05 am
  • Replies 4
  • Views 250
Re: No 'Save as'

Okay - hopefully someone can delete it from here.

Jump to post
  • Fri Sep 04, 2015 1:04 am
  • Replies 2
  • Views 273
No 'Save as'

When clicking on 'Print Shipping List' and, more importantly for me, 'Download myHermes csv' (extension} from the Orders List page, I don't get an opportunity to 'Save as', so that the name and the location can be changed. This is unlike the 'Backup' tool on the Backup & Restore Page where I receive...

Jump to post
  • Fri Sep 04, 2015 12:25 am
  • Replies 2
  • Views 273
Re: 2.0.3.1 Select All (Orders) Not Activating 'Print Invoic

deepvision, That's it - Refresh got it working. great help. Thank you.

Jump to post
  • Wed Aug 19, 2015 3:15 am
  • Replies 7
  • Views 820
Re: 2.0.3.1 Select All (Orders) Not Activating 'Print Invoic

It is working for me. Would you attach the changed file so that I can check why it is not working? Sorry, couldn't get 'attach file' to work. <form method="post" enctype="multipart/form-data" target="_blank" id="form-order"> <div class="table-responsive"> <table class="table table-bordered table-ho...

Jump to post
  • Wed Aug 19, 2015 2:12 am
  • Replies 7
  • Views 820
Re: 2.0.3.1 Select All (Orders) Not Activating 'Print Invoic

deepvision, thank you but I've made the change and there is no difference :(

Jump to post
  • Wed Aug 19, 2015 1:18 am
  • Replies 7
  • Views 820
2.0.3.1 Select All (Orders) Not Activating 'Print Invoice'

When viewing Orders I have to select individual Orders before the 'Print Invoice' and 'Print Shipping List' become highlighted and available.

When using Filter to select, say, all 'Processing' status orders, this becomes a huge nuisance.

Jump to post
  • Tue Aug 18, 2015 5:38 pm
  • Replies 7
  • Views 820
Syntax Error on Adding History

I'm attempting to add a new history record to an Order. On clicking '+ Add History' I receive

"Syntax Error: Unexpected end of input

OK"

Version 2.0.3.1

Any help please?

Jump to post
  • Thu Jun 18, 2015 6:22 am
  • Replies 0
  • Views 128
Re: OpenCart 2.0 ISSUES Topic

Entering the website at https://www.opencart.com/ we are faced with a large blue box with Download 2.0. Can someone please say if this is the recommended upgrade? I'm unsure.

Jump to post
  • Sun Nov 23, 2014 6:02 pm
  • Replies 221
  • Views 98844

Search found 26 matches