Search found 34 matches

Search found 34 matches

"Download" button not working...

hi, im using OC 3.0.2.0 and i've set up a digital download store, when the transaction is complete the customer receives a download file, when i go to click the "download button" from inside the customer account, nothing happens... it states waiting for "my domain.com" and then the page flashes, lik...

Jump to post
  • Sat Feb 02, 2019 1:05 pm
  • Replies 2
  • Views 365
Re: Cant Remove Items from Shopping Cart Page

I Solved the issue myself The theme im using was made fo r2.0 im using 2.1.0.2 what i did was Changed this code in catalog/view/theme/template/common/cart.tpl from "key" to "Cart_id" <button type="button" onclick="cart.remove('<?php echo $product['[highlight]cart_id[/highlight]']; ?>');" title="<?ph...

Jump to post
  • Tue Jun 28, 2016 1:29 am
  • Replies 4
  • Views 2163
Re: Cant Remove Items from Shopping Cart Page

Hi, The issue is with your theme: undefined index 'key' This has changed between OC versions. Your theme developer should (have) fix(ed) it ;) Thank you for responding, do you know which file i have to edit to fix this, i just looked at the code from the default cart.tpl and compared it with the on...

Jump to post
  • Tue Jun 28, 2016 1:10 am
  • Replies 4
  • Views 2163
[SOLVED] Cant Remove Items from Shopping Cart Page

So im using a custom theme, im not sure if the problem is within the custom theme itself but, customers can't remove items from the shopping cart page.. I'm using OC 2.1.0.2 and i've tried to turn seo urls off, and the problem is still there, any fixes? im not getting an error message at all the rem...

Jump to post
  • Tue Jun 28, 2016 12:37 am
  • Replies 4
  • Views 2163
Re: [SOLVED] 2.0.3.1 Error messages in system controller

BUMP im having the same issue, how did you fix?

Jump to post
  • Mon Jun 27, 2016 1:21 am
  • Replies 2
  • Views 984
Re: [Solved]edit order show error Undefined

Bump, Need help with this One??? any ideas

Jump to post
  • Tue Jun 21, 2016 2:07 am
  • Replies 29
  • Views 14905
Re: Upgrade from 1.5.6.4 to 2.0.1.1 $data issue

bump, would need help for this aswell.

Running OC 2.1.0.2 (Upgrade)

Jump to post
  • Thu Jun 16, 2016 12:49 am
  • Replies 7
  • Views 4128
Need help with 500 Server Error

So this has happened to me Twice on my VPS i did a clean install of OC 1.5.6.4 and after i get everything set up with my theme i try to upload my downloads and some uploaded successfully and the rest didnt , then when i refreshed the store front i get a 500 error like this 500 Internal Server Error ...

Jump to post
  • Thu Dec 11, 2014 2:22 am
  • Replies 0
  • Views 265
Is there a Latest.php or Page similar to Specials

is there a way i can make or get a Latest page where it only shows the newest most recent products, similar to the specials page found in the footer that only shows products on sale. is there a way i can do this? and how many latest .php do i need and what file directories do they need to be in?

Jump to post
  • Wed Dec 10, 2014 10:17 am
  • Replies 1
  • Views 288
Cant Select any Templates / themes from dropdown box

Everything is working fine, im not getting any errors but on the front end my site looks like the defualt OC theme, and on the back end i cant select a template to choose for my site.. i dont know what i did wrong, all i did was turned on the SSL option in my server (yes i have an ssl) my ssl is re-...

Jump to post
  • Tue Dec 09, 2014 4:18 am
  • Replies 1
  • Views 219
How can i delete all the Downloads assigned to a product?

I just migrated my store and i want to remove all my current downloads and re-upload them and attach them to the products.. ive deleted all the files via ftp in the downloads folder, but on the admin side they still show up under catalog>downloads how can i remove all the downloads and start over an...

Jump to post
  • Mon Dec 08, 2014 11:09 am
  • Replies 1
  • Views 327
Re: Moved OC from Shared hosting to VPS (Need Help)

RESOLVED i had a mix up with my config.php and admin/config files..

Jump to post
  • Mon Dec 08, 2014 10:42 am
  • Replies 10
  • Views 1538
Re: Moved OC from Shared hosting to VPS (Need Help)

It sounds like you've missed files/uploaded them from a version that doesn't match. i ve gotten the admin end to load up partially, now above the login on the admin panel i see this Notice: Error: Could not load language english! in /home/imashiine/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_library_langu...

Jump to post
  • Mon Dec 08, 2014 9:43 am
  • Replies 10
  • Views 1538
Re: Moved OC from Shared hosting to VPS (Need Help)

tjsystems wrote:Error: Could not load language --> check if language is currect uploaded.

clear cache of OC and vqmod
Did both those still getting the same messages

Jump to post
  • Mon Dec 08, 2014 4:51 am
  • Replies 10
  • Views 1538

Search found 34 matches