Search found 13 matches

Page 1 of 1

Search found 13 matches

Re: lonely ?> tag showing on top of page

But if it where there in one of the files, this would also show up on all sites where this shop is setup with exactly the same files in, shouldn't it?
The problem is only showing in one sestup, on a windows server, the other sites, with exactly the same files is not showing this.

Jump to post
  • Fri Apr 23, 2010 3:41 pm
  • Replies 8
  • Views 846
Re: lonely ?> tag showing on top of page

It is not showing in admin, only in the catalog. I have tested exactly the same shop on another apache server now also, with no problems, I cannot really sort out what the problem is

Jump to post
  • Fri Apr 23, 2010 12:10 pm
  • Replies 8
  • Views 846
lonely ?> tag showing on top of page

I have tried searching for answer on my problem, but perhaps nobody else have this problem. When I install opencart 1.4.7 on my apache server I do not see any problems. But when I install the shop on a windows NT server with PHP5 I get a lonely ?> tag on top of page. It also shows in some of the dro...

Jump to post
  • Fri Apr 23, 2010 3:56 am
  • Replies 8
  • Views 846
Re: OpenCart v1.4.0

can people just check if the mail problem is fixed? I'm no longer using base64 encoding for the message parts. Also just added the new version to the demo. Both newsletter and order-mails are working very well, also for the swedish language :) It look's really nice with the new order confirm mail. ...

Jump to post
  • Fri Jan 15, 2010 7:12 pm
  • Replies 481
  • Views 146164
Re: outlook 2007 - Emails decoding

My anti-virus program also says that it is virus in these mails (F-secure), is there any other solution other than turning the virus program off, it would not be possible to tell all customers to turn their virus-scanning of emails to off.

Jump to post
  • Thu Dec 31, 2009 5:47 pm
  • Replies 4
  • Views 791
Re: Content Encoding Error

Hi and thanks, found that out a couple of days ago also :) Maybe that info could be included in the docs about OC also, maybe others are having the same issue?

Jump to post
  • Tue Dec 22, 2009 3:23 am
  • Replies 3
  • Views 2073
Re: Order: COMMENTS aren't tranfered?

I would like to even see comments from customer, they are not saved and not shown anywhere, I'm using the latest version 1.3.4 of OC and have searched for any answer but still haven't found any

Jump to post
  • Sun Dec 13, 2009 5:40 am
  • Replies 11
  • Views 2241
Content Encoding Error

I have searched the forum but hasn't found the answer to my problem regarding this error message. I have set up the shop now on serveral different servers and on all of the apache servers everything is running smoothly now. But on the one and only windows server I have set up OC at, I get this "Cont...

Jump to post
  • Fri Dec 11, 2009 11:06 pm
  • Replies 3
  • Views 2073
Re: problem with foreign languages

This is a really big problem in Sweden too, thank you for this.

Jump to post
  • Mon Dec 07, 2009 5:19 am
  • Replies 19
  • Views 5673
Re: Product Options

I am also looking for this solution, anyone know where to find this?

Jump to post
  • Sat Dec 05, 2009 2:38 am
  • Replies 9
  • Views 2069
Re: Is Open Cart better than VirtueMart for Joomla! ?

Daniel wrote:you can see the intergration here:

http://shop.bulletprooftemplates.com/
Is that integration of Opencart into Joomla? I'm looking for this possibility, where can I find more info?

Jump to post
  • Sat Dec 05, 2009 2:03 am
  • Replies 28
  • Views 29213
Re: Removal of zones (in sweden)

Thank you! Works alright so far what I can see. Now I have other problems, but that's another thread

Jump to post
  • Fri Dec 04, 2009 10:00 pm
  • Replies 11
  • Views 7653
Re: Removal of zones (in sweden)

I'm here looking for same solution, also from Sweden :) If you get any answers to this, could you publish the solution here too?

Jump to post
  • Fri Dec 04, 2009 3:42 am
  • Replies 11
  • Views 7653

Page 1 of 1

Search found 13 matches