Search found 34 matches

Search found 34 matches

Re: [3.0.2.0] Logo not working

Yes when I replace : if (is_file(DIR_IMAGE . $this->config->get('config_logo'))) { $data['logo'] = $server . 'image/' . $this->config->get('config_logo'); } else { $data['logo'] = ''; } with: if (is_file(DIR_IMAGE . $this->config->get('config_icon'))) { $data['logo'] = $server . 'image/' . $this->co...

Jump to post
  • Thu Nov 16, 2017 11:43 pm
  • Replies 13
  • Views 3436
Re: [3.0.2.0] Logo not working

I don't think we are on the same line. The problem is that the opencart logo is not showing up. And for debugging I tried to replace config_logo with config_icon and that is working so somewhere the config_logo parameter is not set because it returns NULL even when it has data inside the database se...

Jump to post
  • Thu Nov 16, 2017 11:32 pm
  • Replies 13
  • Views 3436
Re: [3.0.2.0] Logo not working

- OC version? - Any URLs you could provide? If using a custom theme even when trying with the original Opencart logo, switch back to the default theme to see if these results can be replicated. OC 3.0.2 and no url at the moment. I use the default opencart theme so thats really strange when I replac...

Jump to post
  • Thu Nov 16, 2017 11:25 pm
  • Replies 13
  • Views 3436
Re: [3.0.2.0] Logo not working

So the logo is still not working. Even when I use default Opencart logo. The strange thing is that in admin settings the logo is showed. So I looked at /catalog/controller/common/header.php and I added: echo 'test123'; var_dump($this->config->get('config_icon')); var_dump($this->config->get('config_...

Jump to post
  • Thu Nov 16, 2017 11:01 pm
  • Replies 13
  • Views 3436
Re: [3.0.2.0] Logo not working

When I switch back to default opencart theme the logo is also not showing up only the name of the store in text. Not a JPG

Jump to post
  • Thu Oct 19, 2017 8:02 pm
  • Replies 13
  • Views 3436
[3.0.2.0] Logo not working

Hello,

I am using a fresh opencart 3.0.2.0 with the latest Journal theme. I placed my store logo inside settings but it's not showing up the div from the logo is just empty. Anyone knows this bug?

thanks

Jump to post
  • Thu Oct 19, 2017 6:37 pm
  • Replies 13
  • Views 3436
Re: Empty orders

And again, every day 2 or 3 empty orders. Very very very very very annoying. Need customers to ask what they ordered and manually change the order, this is so unprofessional.

Jump to post
  • Sat Nov 28, 2015 9:13 pm
  • Replies 20
  • Views 3958
Re: Empty orders

No one a solution?

Jump to post
  • Wed Nov 25, 2015 8:43 pm
  • Replies 20
  • Views 3958
Re: Empty orders

Still the same bug. Error log empty. Replicate the order and its not happening.

Jump to post
  • Thu Nov 19, 2015 10:14 pm
  • Replies 20
  • Views 3958
Re: Empty orders

Yes, our payment methods don't have a status conencted to cancel. Only waiting payment and payment received we use. Today again 2 orders with 0 euro and no products, very anoying to ask the customers what they ordered.

Jump to post
  • Thu Nov 12, 2015 12:13 am
  • Replies 20
  • Views 3958
Re: Empty orders

No, we even have orders with bank transfer (default payment method from opencart) and they also are set to 0 euro.

Jump to post
  • Tue Nov 10, 2015 5:59 pm
  • Replies 20
  • Views 3958
Re: Empty orders

The problem is with different payment methods. Opencart default and other additional payment methods.

Jump to post
  • Wed Nov 04, 2015 10:14 pm
  • Replies 20
  • Views 3958
Re: Empty orders

Hi, We are using a clean version of Opencart 2.1. But now we have a bug. Some orders are 0 euro and there a no products connected to the order. Also oc_order_product is empty with a selected order_id. People are paying us but we don't know what they order because its empty. Our error log is also em...

Jump to post
  • Tue Nov 03, 2015 11:19 pm
  • Replies 20
  • Views 3958
Re: Empty orders

Anyone?

Jump to post
  • Tue Nov 03, 2015 5:35 pm
  • Replies 20
  • Views 3958
Empty orders

Hi, We are using a clean version of Opencart 2.1. But now we have a bug. Some orders are 0 euro and there a no products connected to the order. Also oc_order_product is empty with a selected order_id. People are paying us but we don't know what they order because its empty. Our error log is also emp...

Jump to post
  • Mon Nov 02, 2015 9:00 pm
  • Replies 20
  • Views 3958
Re: "Official" 2.1.0.1 BUG topic

dwains wrote:I get after 2.1.0.1. fresh install with order edit:
[Exception... "<no message>" nsresult: "0x805e0006 (<unknown>)" location: "JS frame :: https://www.ftestestestt.nl/admin/view/ ... 1.1.min.js :: .send :: line 4" data: no]
how to fix this? Still have this bug.....

Jump to post
  • Tue Oct 27, 2015 6:33 pm
  • Replies 53
  • Views 14838
Re: "Official" 2.1.0.1 BUG topic

I get after 2.1.0.1. fresh install with order edit:
[Exception... "<no message>" nsresult: "0x805e0006 (<unknown>)" location: "JS frame :: https://www.ftestestestt.nl/admin/view/ ... 1.1.min.js :: .send :: line 4" data: no]

Jump to post
  • Wed Oct 21, 2015 10:59 pm
  • Replies 53
  • Views 14838
Re: Error when editing orders

I finally fixed it :) I just needed to add

Code: Select all

curl_setopt($curl, CURLOPT_SSL_CIPHER_LIST, 'ecdhe_ecdsa_aes_128_sha');
to the curl request. It's becuase of the ssl cert. It's now fixed.

Jump to post
  • Tue Oct 06, 2015 9:10 pm
  • Replies 40
  • Views 2758
Re: Error when editing orders

Today I went searching for the problem. I finnaly found the problem but not the solution. The curl can't communicate with our api because of an ssl error. I get SSL connect error. And I found out it's because of the SSL cert from cloudflare. Now I only need to find a solution. Curl is up to date to ...

Jump to post
  • Tue Oct 06, 2015 8:51 pm
  • Replies 40
  • Views 2758

Search found 34 matches