Search found 47 matches

Search found 47 matches

Re: Help with SyntaxError: JSON.parse: unexpected character

I figured out the fix for this issue. To cut a long story short, the issue is that the checkout.tpl file in the default theme for opencart 1.5.6 has a bug in the login ajax function. On line 137 in /catalog/view/theme/default/template/checkout/checkout.tpl I changed the code from this data: $('#chec...

Jump to post
  • Thu Feb 20, 2014 6:10 pm
  • Replies 3
  • Views 965
Re: Please help, Error when logging in to checkout page

Hey, did you ever get this sorted? I'm experiencing the exact same issue and have no idea why!

Cheers

Jump to post
  • Thu Feb 20, 2014 5:21 pm
  • Replies 4
  • Views 1037
Help with SyntaxError: JSON.parse: unexpected character

I have an installation of OpenCart v 1.5.6. I'm getting the following error when attempting to login for checkout (see attachment for full details): SyntaxError: JSON.parse: unexpected character It's relating to catalog/controller/checkout/login.php on line 54 and 60 which as far as I can tell is ki...

Jump to post
  • Wed Feb 19, 2014 10:20 am
  • Replies 3
  • Views 965
Re: Remove modules from search results page

I've achieved what I needed by simply removing $content_top from search.tpl

Jump to post
  • Mon Oct 21, 2013 12:33 pm
  • Replies 1
  • Views 540
Remove modules from search results page

How do I remove the latest and featured modules from the search results page? I have a feeling it's related to the home.tpl layout but not sure. I'd like to keep them on the homepage but not on the search page.

I'm running 1.5.6.1

Jump to post
  • Fri Oct 18, 2013 6:44 am
  • Replies 1
  • Views 540
Re: Changing theme not working

I managed to fix it by duplicating the default theme again and uploading it under a new name. Why it didn't like the first theme name I don't know!

Jump to post
  • Mon Sep 30, 2013 2:27 pm
  • Replies 3
  • Views 1422
Re: Changing theme not working

I forgot to mention, if I view the mysql value for oc_setting.key = config_template, the value is custom which tells me the DB has the correct theme stored but for some reason it's not being applied.

Jump to post
  • Mon Sep 30, 2013 1:05 pm
  • Replies 3
  • Views 1422
Changing theme not working

I've installed a fresh copy of 1.5.6 and duplicated the 'default' theme, renamed it to 'custom', made a few small changes to the view\theme\custom\stylesheet\stylesheet.css and uploaded the file. I also made some changes to view\theme\custom\template\common\header.tpl I only have one store setup in ...

Jump to post
  • Mon Sep 30, 2013 1:00 pm
  • Replies 3
  • Views 1422
Best place to add custom curl script after payment completes

I'm looking to add some code once the user completes payment successfully, ideally before the render method for common/success.tpl is called. Is the file catalog/controller/checkout/success.php the best place to run this code? It's a simple curl post script to send some user data to an external form...

Jump to post
  • Wed Aug 08, 2012 9:29 am
  • Replies 1
  • Views 1177
Re: AusPost extension 1.4.9.1u4

I've gathered the issue is because the opencart version is too old. I've reverted back to the old version I had installed and fixed the issue I was facing with it.

This thread can be closed if you want.

Jump to post
  • Wed Nov 02, 2011 10:02 am
  • Replies 1
  • Views 648
AusPost extension 1.4.9.1u4

I've uninstalled the old extension 1.1 and installed 1.4.9.1u4 When I click Edit to set up the extension, I get a blank page. The error log shows: 2011-11-02 12:16:39 - PHP Notice: Undefined index: token in admin/controller/shipping/auspost.php on line 85 2011-11-02 12:16:39 - PHP Notice: Undefined ...

Jump to post
  • Wed Nov 02, 2011 9:23 am
  • Replies 1
  • Views 648
Re: [Released] Australia Post Shipping Module (Read 1st post

So if your cart items are measured in mm, you only need mm. This is how I had it originally and it didn't work. I'm much happier with a working system than one that doesn't obviously :) I can't control if a user does or doesn't delete length/weight classes, that is well outside the scope of the pos...

Jump to post
  • Fri Aug 12, 2011 7:44 am
  • Replies 471
  • Views 134382
Re: [Released] Australia Post Shipping Module (Read 1st post

jtsroberts, Just checked the module and it is working correctly calculating leng/weight. Under weight class you must have mm and g listed. In my configuration (which I believe hasn't been modified from default) Localisation: Weight Classes Weight kg (default) value = 1 Weight g value = 1000 Length ...

Jump to post
  • Fri Aug 12, 2011 6:40 am
  • Replies 471
  • Views 134382
Re: [Released] Australia Post Shipping Module (Read 1st post

jtsroberts , can't confirm if it works on 1.4.9.5, but the module uses the Opencart conversion API to convert whatever weights you have set into grams for the calculation, I can only think that there may be an issue with how your weights are setup? Nothing has changed in the weight calculation code...

Jump to post
  • Mon Jul 25, 2011 3:01 pm
  • Replies 471
  • Views 134382
Re: [Released] Australia Post Shipping Module (Read 1st post

The issue with entering products in grams comes when entering the grams in the product listing. For example, we have a product that weighs 14kg so we enter 14000 into the field for weight. What's stored in the DB is 999.99 - which sends a weight of 1kg to the auspost API.

Jump to post
  • Tue Jun 28, 2011 12:00 pm
  • Replies 471
  • Views 134382
Re: [Released] Australia Post Shipping Module (Read 1st post

Is there an issue with OC 1.4.9.5 and the Australia Post module v1.4.9.1u2 in regards to weight? I had my system setup as default weight as kilograms. I then entered a product weighing 2kg. The Australia Post API requires weight in grams hence it was returning the value for a 2gm item, not a 2kg ite...

Jump to post
  • Tue Jun 28, 2011 11:53 am
  • Replies 471
  • Views 134382
Re: Australia Post shipping with OC 1.4.9.5

I'll post this again in the suggested thread.

Jump to post
  • Tue Jun 28, 2011 11:27 am
  • Replies 2
  • Views 722
Australia Post shipping with OC 1.4.9.5

Has anyone got the Australia Post module 1.4.9.1u2 working with OC 1.4.9.5?

I can't get it to work properly and stuck with attempting to figure it out :(

Jump to post
  • Thu Jun 23, 2011 9:26 pm
  • Replies 2
  • Views 722
Re: Show stock per option, not total stock

elmerrfudd wrote: Hi, I am trying to do exactly what you did.
Would you please let me know the location of the file where you made the changes in order to display the stock status next to each option and also the file where you removed the normal Availability

Thank you
catalog/model/catalog/product.php

Jump to post
  • Mon Jun 06, 2011 6:29 am
  • Replies 11
  • Views 3979

Search found 47 matches