Search found 18 matches

Page 1 of 1

Search found 18 matches

Re: Fedex Extension Issues

Thanks Sw!tch, adding the modified code that you provided fixed the problem!!

Jump to post
  • Tue Nov 03, 2020 6:26 am
  • Replies 3
  • Views 398
Fedex Extension Issues

OC 3.0.2.0 Using USPS and UPS shipping extensions with no issues, when enabling the Fedex extension all the boxes are filled in with the keys, etc. the only box not responding is the "Services" box where you check the type of service you want to offer. When you check any or all then save they disapp...

Jump to post
  • Fri Oct 23, 2020 5:39 am
  • Replies 3
  • Views 398
Re: Getting a fatal error after installing an extension.

well, I do not know this extension so there are two possibilities: 1) that extension was supposed to add table oc_client_cart but was not installed properly 2) that extension does not support 3.0.2.0 as there is no oc_client_cart table in that version. I made sure to download the supported file and...

Jump to post
  • Wed Mar 27, 2019 7:45 am
  • Replies 6
  • Views 627
Urgent: Fatal Error Cant access admin or website

Today I installed an SEO extension with no problems at all. I decided to add a pre-existing extension I purchased a few years ago. I made sure to download the correct file that supports my version (3.0.2.0) It is a wishlist extension. After uploading the .zip and refreshing the modifications page I ...

Jump to post
  • Wed Mar 27, 2019 7:23 am
  • Replies 1
  • Views 272
Getting a fatal error after installing an extension.

Today I installed an SEO extension with no problems at all. I decided to add a pre-existing extension I purchased a few years ago. I made sure to download the correct file that supports my version (3.0.2.0) It is a wishlist extension. After uploading the .zip and refreshing the modifications page I ...

Jump to post
  • Wed Mar 27, 2019 7:06 am
  • Replies 6
  • Views 627
Page Banners

Running OC 1.5.6.4 w/ vqmod I would like to add a "text banner" across the top of every page on my site, same message, but "scrolling accross the top" such as "special this week only-free shipping on propellers" or "Closing early on Fridays beginning Nov. 1" I can add these messages to the home page...

Jump to post
  • Sun Sep 02, 2018 6:47 am
  • Replies 1
  • Views 185
Re: Review Ratings have disapeared

Sorry here are a couple links;
Our Site: https://www.skiboatpartsonline.com/index.php
Page with a "broken" review (all pages are doing the same thing) :https://www.skiboatpartsonline.com/inde ... uct_id=445

Jump to post
  • Wed Mar 07, 2018 3:22 am
  • Replies 3
  • Views 503
Review Ratings have disapeared

Operating OC 1.5.6.4 and am very pleased with the program. I have accumulated several reviews on our site & all of a sudden the review portion has stopped working. When checking it out all seems normal except where there should be a "Choose rating 1,2,3,4,5 the buttons for the number is missing and ...

Jump to post
  • Sat Mar 03, 2018 8:42 am
  • Replies 3
  • Views 503
Re: USPS and UPS options not appearing

Problems solved with USPS. I am using OC ver 1.5.6.1 and could not get the USPS rate calculator to appear in the check-out screen. Followed every direction, had a "guru" look at all my settings, they were fine, went through 4 different & new APIs and confirmations with USPS that they were "Live" and...

Jump to post
  • Tue Apr 15, 2014 9:53 pm
  • Replies 1
  • Views 968
Re: USPS Shipping Module (Please Read)

Geozones have been checked again my ourselves, another OC "user"/Designer" reviewed the settings, said it looked fine, the UPS works fine, the shipping by weight works fine, just no USPS showing as an available shipping option when checking out. (USPS says I am on the production server)

Jump to post
  • Fri Mar 21, 2014 10:09 pm
  • Replies 4
  • Views 685
Re: USPS Shipping Module (Please Read)

I am having the same issues, new 1.5.6.1 installation, been fighting this for nearly 2 weeks, still no resolution.

Jump to post
  • Thu Mar 13, 2014 12:20 am
  • Replies 4
  • Views 685
Re: USPS/UPS shipping not working

Yes and Yes, Registered, called in & verified that i was on the production server, received the email confirming that. This was done last week, USPS 2nd level tech support is still thinking it is within the OC system, (i am on 1.5.6.1) Out of frustration this morning I re-registered, received anothe...

Jump to post
  • Thu Mar 06, 2014 6:22 am
  • Replies 9
  • Views 1105
USPS not responding

Store closed 5 days now, looking for any help I can get. New store, using OC 1.5.6.1 Had a problem enabling the UPS api, A response from the forum helped resolve that problem, thanks, (incorrect country code) Cannot get the USPS to appear in the delivery methods of the check-out, double checked ever...

Jump to post
  • Wed Mar 05, 2014 11:08 pm
  • Replies 1
  • Views 652
Re: USPS/UPS shipping not working

More info to help in diagnosis: Within the OC I can enable/disable UPS & P-u at store options and they respond & test ok. I enabled the USPS only without any other shipping options enabled & when testing the OC comes up with a red message when checking out that no shipping options are available call...

Jump to post
  • Wed Mar 05, 2014 6:26 am
  • Replies 9
  • Views 1105
Re: USPS/UPS shipping not working

A country code was not set correctly & that correction cured the UPS issue, still no response from the USPS api on the site. Had a long talk with the usps who has, once again made sure we were on the production server, and we have received emails from usps congratulating on successful testing with t...

Jump to post
  • Wed Mar 05, 2014 3:36 am
  • Replies 9
  • Views 1105
Re: USPS/UPS shipping not working

Thanks Johnathon The UPS is fixed but still cannot get USPS to even show up

Jump to post
  • Mon Mar 03, 2014 2:51 am
  • Replies 9
  • Views 1105
USPS and UPS options not appearing

New OC User, site built & in testing phase, have the USPS API acct username and all is entered into OC, USPS was called to confirm that it is "live on their production server & they sent me a confirmation email. Also processed the UPS API, entered the Access Key # into the OC-UPS shipping, both are ...

Jump to post
  • Sun Mar 02, 2014 4:35 am
  • Replies 1
  • Views 968
USPS/UPS shipping not working

I have put all of my information in for shipping USPS and UPS I am in production mode but when I test it, USPS doesn't even show up and UPS says 110308: Invalid or unsupported origin country code help I have tried everything to make it work. I have been told by UPS and USPS are up and running on the...

Jump to post
  • Sun Mar 02, 2014 2:15 am
  • Replies 9
  • Views 1105

Page 1 of 1

Search found 18 matches