Search found 30 matches

Search found 30 matches

Re: Displaying prices without tax deducted

Hi there,

I just ran into this problem as well.

Go to System > Localisation > Currencies and set your default currency value to 1 rather than 0.xxx

Craig

Jump to post
  • Thu May 31, 2012 8:50 pm
  • Replies 10
  • Views 13907
Re: Worldpay XML

I was just validating the xml which is produced in the controller section of the code. Well to begin with I was continually getting authorization required, so i had a look at the code and couldn't see where the username and password were being sent to worldpay so had a dig around and added: curl_set...

Jump to post
  • Fri Jul 16, 2010 1:04 am
  • Replies 4
  • Views 1100
Worldpay XML

Hi there, I'm using Qphoria's worldpay xml mod and im getting an invalid xml error response from worldpay. It would appear the problem is lines where there are attributes with php values: For example, <paymentService version="1.4" merchantCode='".$merchantCode."' > w3 validator says: It is possible ...

Jump to post
  • Thu Jul 15, 2010 7:05 pm
  • Replies 4
  • Views 1100
Re: Multi store error when add product in the same browser.

Could you please advise a little more about where the second part of the code goes.

Thanks

Jump to post
  • Sun Jul 11, 2010 7:13 pm
  • Replies 6
  • Views 1533
Re: Multi store use main stores checkout

Thanks for your help guys. If anybody else is looking how to do this then you need to edit system/library/session.php and replace yourdomain.com with your domain. For v1.4.8 replace the whole file with: <?php final class Session { public $data = array(); public function __construct() { if (!session_...

Jump to post
  • Fri Jul 09, 2010 10:28 pm
  • Replies 13
  • Views 2301
Re: Multi store use main stores checkout

They do but the contents of store1.maindomain.co.uk do not show up in maindomain.co.uk basket which is what i need.

Jump to post
  • Fri Jul 09, 2010 9:48 pm
  • Replies 13
  • Views 2301
Re: Multi store use main stores checkout

No, they are using the multi store feature. Sorry if that wasn't clear.

Jump to post
  • Fri Jul 09, 2010 8:50 pm
  • Replies 13
  • Views 2301
Multi store use main stores checkout

Hi there, Firstly, any help would be greatly appreciated. I have a multi store site running v1.4.8b with maindomain.co.uk, store1.maindomain.co.uk, store2.maindomain.co.uk and store3.maindomain.co.uk. I need all stores to use the same checkout on the main domain. Is it possible to implement this? Fi...

Jump to post
  • Fri Jul 09, 2010 8:34 pm
  • Replies 13
  • Views 2301
Re: Multi-Store Setup?

I too require my multi stores to go through the same checkout if this is possible.

Many Thanks
Craig

Jump to post
  • Fri Jul 09, 2010 8:20 pm
  • Replies 40
  • Views 19039
Re: [Solved] Email Problems

Im glad you fixed yours aswell. To be honest the amount of agro this caused i'm just going to leave them on the windows server now that i have got everything working. I set up all emails to be html so i can have the store logo in all of them and not just the order email while i was sorting out the m...

Jump to post
  • Wed Feb 17, 2010 9:10 am
  • Replies 39
  • Views 7793
Re: Email Problems

Are you using webmail for your emails?

After switching to windows i got the emails to work however if i viewed my emails in webmail i started getting a MIME decoding error.

I modified the mail.php file to fix this, let me know if you need it.

Jump to post
  • Sat Feb 13, 2010 10:40 pm
  • Replies 39
  • Views 7793
Re: Send Alert Email when a new user has registered?

I posted this a little while ago and got no reply so programmed it in myself by copying the structure of the mail to the customer and implementing it to the store owner.

Jump to post
  • Fri Feb 12, 2010 8:32 pm
  • Replies 44
  • Views 27727
MIME message decoding error: incomplete message body part

I'm receiving the following message when opening emails using webmail. When I open the email the to, from and subject fields are completely blank and the message just says MIME message decoding error: incomplete message body part. My site is on a windows server using the mail function. ps. If the me...

Jump to post
  • Fri Feb 12, 2010 2:30 am
  • Replies 0
  • Views 636
Re: Email Problems

Ok I have managed to get my sites emails fully working. I swapped from linux to a windows server and now everything works. Strange because I used linux previously, i presume my host has changed something.

Jump to post
  • Thu Feb 11, 2010 2:21 am
  • Replies 39
  • Views 7793
Re: Email Problems

My sites are hosted with streamline.net on linux servers. Its really strange, if i go in admin>sales>mail and email 2 customers (both me) my @kent.ac.uk and another email address ie. my sites email address or another of my shops email address or even btconnect.com they dont receive the email but my ...

Jump to post
  • Tue Feb 09, 2010 8:44 pm
  • Replies 39
  • Views 7793
Re: Email Problems

Hi Frustrated,

Thank god someone else is having this problem. It's driving me round the twist and nobody has replied to my threads.

Can't anybody help with this problem?

Jump to post
  • Tue Feb 09, 2010 7:41 am
  • Replies 39
  • Views 7793
[1.4.0] Emails only received by some email addresses???

Hi, I have a bug in opencart where my store only emails certain email addresses and not others. For example, if i set the store owner email address to xxx@btconnect.com or xxx@store_domain.co.uk the store owner does not receive any automated emails for new orders etc. However, if I set the email add...

Jump to post
  • Tue Feb 02, 2010 4:50 am
  • Replies 2
  • Views 1208
Re: Admin > Orders > Updates Do Not Notify Customer

I have a similar problem. Since updating from v1.3.4 to v1.4.0 the emails have stopped working properly. Im using the mail function on a linux server and the same server details which worked perfectly before hand. If the customers email address is hotmail or google mail it works fine, however if i u...

Jump to post
  • Tue Feb 02, 2010 3:32 am
  • Replies 53
  • Views 13661
Re: email problem

Hi there, I'm also having trouble with emails. If i use my xxx@kent.ac.uk email address for the store owner everything works fine. However, if i use the same email address the site uses to send the emails, or even my clients xxx@btconnect.com email address the store owner doesn't receive any emails?...

Jump to post
  • Sat Jan 30, 2010 12:03 am
  • Replies 26
  • Views 5001
Re: Mail doesn't work with Picture inserted

I have exactly the same problem, what permissions need setting?

Thanks

Jump to post
  • Wed Jan 27, 2010 5:25 am
  • Replies 5
  • Views 758

Search found 30 matches