Search found 12 matches

Page 1 of 1

Search found 12 matches

Re: Amazon setup on 2.3.0.2 Permission Denied Error

Did everyone manage to sort this one out?
I have SSL running. I have changed my user and email to match Amazon and also updated the account log in and payment to include amazon and still get Permission Denied...

Jump to post
  • Tue Nov 20, 2018 8:09 pm
  • Replies 6
  • Views 1940
Re: PayPal iframe Missing Orders

Did this solve your issue?
I have had iframe pro from oc 1.5.6.1 and upgraded to 2.3.0.2 and this missing orders issue is a pain in the bum!

Jump to post
  • Tue Oct 18, 2016 3:34 am
  • Replies 10
  • Views 1767
Re: Unable to upload images on new 2.3.0.2

1.5.6.1
It turned out to be "cloudflare blocking the port on the callback" - whatever that means...

Jump to post
  • Wed Oct 12, 2016 2:33 am
  • Replies 3
  • Views 989
Unable to upload images on new 2.3.0.2

I have issues uploading or choosing images to add to my site since updating my site to the latest version 2.3.0.2. If I add a new product or category and attempt to add an image, the window opens and I can select from the first page of images only, but it wont allow me to upload it. I can not upload...

Jump to post
  • Fri Sep 23, 2016 4:24 pm
  • Replies 3
  • Views 989
Payment failed on paypal iframe

We are getting a lot of emails and calls telling us that the payment on paypal iframe is failing and not processing. I have contacted paypal regarding this and have been told that they are investigating as it is becoming more apparent since the 18th of July 2016. They are looking into it as it is on...

Jump to post
  • Thu Jul 21, 2016 4:26 pm
  • Replies 1
  • Views 258
Re: Help! Site hacked, unable to remove fraudulent payme

Fixed.....

I reinstalled the original iframe files through Paypal and the payment files again and then found the Authorize option had appeared in my payment area in the back end. I simply disabled it!

Genius, who has learnt a lot in a day.

Jump to post
  • Wed Sep 02, 2015 3:22 am
  • Replies 35
  • Views 6698
Re: Help! Site hacked, unable to remove fraudulent payme

ok.... so I have managed to find all of the original files that contain the authorize.net in them from your list earlier Ernie and have uploaded them back to the server. The site is back up and ready to accept payments once again. However, The option to pay by debit/credit card (Authorize.net) is st...

Jump to post
  • Wed Sep 02, 2015 3:04 am
  • Replies 35
  • Views 6698
Re: Help! Site hacked, unable to remove fraudulent payme

Thanks for reply Ernie.....

The last paid for extensions I purchased were:

Abandoned Cart Reminder Pro
and
PDF Invoice with AutoSend

Both purchased through the same opencart site.

Before these were installed, there was never an issue....

Does this help?

Jump to post
  • Tue Sep 01, 2015 11:20 pm
  • Replies 35
  • Views 6698
Re: Help! Site hacked, unable to remove fraudulent payme

come'on please....someone must be able to help me out here......struggling like f....

Jump to post
  • Tue Sep 01, 2015 10:05 pm
  • Replies 35
  • Views 6698
Re: Help! Site hacked, unable to remove fraudulent payme

I have also got this issue? I have not uploaded nor have I paid for Authorize.net to install on my opencart platform. There is no way of deleting through my admin section. I was worried my customers credit card details would be comprimised so I delted everything out of desperation that I could find ...

Jump to post
  • Tue Sep 01, 2015 9:22 pm
  • Replies 35
  • Views 6698
Re: Paypal Pro Iframe API changes BUG

How did you get on with this one Squiz? Did you modify yourself?

I have the same email but the coding stuff terrifies me.....I am using 1.5.6.1 so a little older but obviously the same update required?

Paul

Jump to post
  • Wed Aug 26, 2015 6:02 pm
  • Replies 2
  • Views 371
HELP AFTER VQMOD INSTALL

Hi We are using OC 1.5.1.3 and have installed the latest Vqmod version. We set it up according to the installation videousing FTP on filezilla. We tested the installation using the usual homepage test www.justbinbags.co.uk/vqmod/install - however when we came to go to our homepage we get the followi...

Jump to post
  • Sat Nov 30, 2013 1:46 am
  • Replies 1
  • Views 443

Page 1 of 1

Search found 12 matches