Search found 71 matches

Search found 71 matches

Re: Shipping module error before checkout

Hehe, never thought about it. I had it in 2 languages, English and Estonian and it had no translation. Now it appears fine. Thanks :)

Jump to post
  • Wed Jun 17, 2015 2:41 am
  • Replies 2
  • Views 315
Shipping module error before checkout

Dear friends, I have just installed new local(Estonian) shipping modules to store based on OC 1.5.6.4 The problem appears when going to checkout page. Getting following printout "could not locate length class id for "cm". Here is the shipping module code <?php class ModelShippingsmartpost extends Mo...

Jump to post
  • Tue Jun 16, 2015 7:21 pm
  • Replies 2
  • Views 315
Re: Order history not showing unless notify on [SOLVED]

Im having problem wiht comments on online store. The comments shows up for customers when site is in English when its in Estonian, comments are not showing up and order status is still pending. Does this depend on the admin side language as its in English? Any help where to look would be wonderful. ...

Jump to post
  • Tue Dec 02, 2014 8:16 pm
  • Replies 11
  • Views 5072
Re: Royal Mail Tracking module

Still looking for it! Any help is appreciated.

Jump to post
  • Thu Nov 27, 2014 3:12 am
  • Replies 1
  • Views 1513
Re: Digital Trade - Cameras | Smartphones | Tablets

Thanks for the positive feedback!

I started with Pav_metro theme but now its pretty much fully customized. We have changed bit by bit the website so it would look good and made it more customer friendly :)

Jump to post
  • Sat Nov 22, 2014 12:26 am
  • Replies 13
  • Views 3807
Royal Mail Tracking module

Hi,

I could not found any working Royal mail tracking plugin/module for Opencart 1.5.1.3. Are there any available for free? If not what could be the cheapest possible option?

Looking forward to hear back from very good members. :)

Kind Regards,
Kaur

Jump to post
  • Tue Nov 18, 2014 6:45 am
  • Replies 1
  • Views 1513
Search form

Hi, I'm trying to use custom search form. Search function is not working at this moment, why? This is the current code. Opencart 1.5.6, address www.digitaltrade.eu <div id="search"> <form method="get" action="search" id="search"> <input type="text" name="search" placeholder="<?php echo $text_search;...

Jump to post
  • Wed Nov 12, 2014 4:50 pm
  • Replies 1
  • Views 433
Re: OC 1.5.6.4 Image manager bug

I have managed to fix all the issues.
Session.php

Code: Select all

session_save_path("tmp"); session_start();
Changed to

Code: Select all

session_start();
This fixed all the problems. ;D

Jump to post
  • Thu Oct 09, 2014 4:55 pm
  • Replies 2
  • Views 381
Re: Digital Trade - Cameras | Smartphones | Tablets

Digital Trade online store is growing daily. Our product line as grown and we are able to offer very best and newest products and solutions for everyone :)

Jump to post
  • Wed Oct 08, 2014 10:26 pm
  • Replies 13
  • Views 3807
OC 1.5.6.4 Image manager bug

Hi, I have just installed fresh OC 1.5.6.4 and using nicole theme. Well the theme is not the question, the problem is about image manager. Im not able to upload any images through it. It keeps pumping me error "please select a file"? I tried to google but seems to have no fix yet for it. How can I g...

Jump to post
  • Wed Oct 08, 2014 8:18 pm
  • Replies 2
  • Views 381
Re: EXPORT / IMPORT 1.5.6.1 version

Hey,

Does this extension already support multilanguage?

Looking forward to hear from someone.

Kind Regards,
Kaur

Jump to post
  • Sun Sep 07, 2014 4:02 pm
  • Replies 74
  • Views 29296
Re: Image not showing

Any ideas? ???

Jump to post
  • Mon Aug 25, 2014 4:33 pm
  • Replies 1
  • Views 203
Image not showing

Hey, Having problem with images not showing from /htdocs/image/data. Well image manager shows all of them but not for some. For example payment images when customer is on checkout page. http://www.digitaltrade.eu/paymentimage.jpg Everything looks fine and was working but suddenly stopped. I have tri...

Jump to post
  • Mon Aug 25, 2014 12:47 am
  • Replies 1
  • Views 203
Payment gateway setup

Hey,

I need some urgent help with setting custom credit card payment gateway. Are there any gateway specialist around here`? ???

Please email me immedetly kaku007@gmail.com

This is really urgent.

Kind Regards,
Kaur

Jump to post
  • Sat Aug 23, 2014 3:32 am
  • Replies 2
  • Views 526
Homepage images gone broken

Hey, I need some urgent help with images got broken on my online store. Everything was working fine and suddenly homepage images dissapeared. Website: www.digitaltrade.eu and using OpenCart 1.5.6 All the other images are working fine, 1 banner and slider with payment icons not working. Well they wor...

Jump to post
  • Sun Aug 17, 2014 7:05 am
  • Replies 0
  • Views 188
Product feed XML

Hey, How would be the easiest way to generate product feed in xml format. There are google product feeds but im not able to pull them as correct XML files. I looked up but did not found, are there any free extensions that can generate it correctly? This is needed for other marketplaces to add all th...

Jump to post
  • Thu Aug 07, 2014 5:32 pm
  • Replies 1
  • Views 402
Re: AddThis module on product page

The problem seems to be there when there are no additional images. If there are then AddThis module is showing, if there are no additional images on product page then it wont show. Any ideas how to fix this ?

Jump to post
  • Sun Jun 29, 2014 10:14 pm
  • Replies 2
  • Views 362
AddThis module on product page

Hey, I have just came into AddThis module problem. It does show up on some products but not on all product pages. Can anyone please confirm it? Website: www.digitaltrade.eu Here is the Addthis module code from product.tpl <div class="share clearfix" style="padding-left: 70px;"> <!-- AddThis Button B...

Jump to post
  • Sun Jun 29, 2014 10:12 pm
  • Replies 2
  • Views 362
Wierd acting by my store

Greetings friends, My store is acting really wierd. Went bed last night and everything was fine, I was changing fonts and simple things on my web. On the morning I couldn't access to admin panel nor did the website come up. Some PHP error because the page was blank and no errors. After a while every...

Jump to post
  • Sun Jun 15, 2014 5:54 pm
  • Replies 0
  • Views 277

Search found 71 matches