Search found 16 matches

Page 1 of 1

Search found 16 matches

Re: Google Chrome Error on Shopping Cart Page

Do you mean that the user already clicks on the next link before the current page is fully loaded?

Jump to post
  • Wed Nov 19, 2014 4:04 pm
  • Replies 2
  • Views 728
Re: Opening links in a new window.

Spapro wrote: You basically just enter the following syntax into the 'link' field when creating/editing your banner:
javascript:void(window.open('http://www.webaddress.com','name'));
Awesome, thanks man!

Jump to post
  • Wed Nov 19, 2014 3:58 pm
  • Replies 3
  • Views 654
Re: Order Confirm email not displaying store logo

SXGuy wrote:My fix,did fix the gmail issue, at least it did for me. All I did was replace the logo link in the mail file with a direct link to the logo

<img src="http://www.yoursite.com/image/data/logo.jpg">
I tried it, but that didn't work either. So be it. I 'll just leave it for now. Thanks anyway.

Jump to post
  • Mon Nov 17, 2014 3:46 pm
  • Replies 8
  • Views 1373
Re: Order Confirm email not displaying store logo

@granddaddy: Thanks for you response.

The closest thing I found is this: http://stackoverflow.com/questions/2049 ... mage-proxy

What do you make of that?

Jump to post
  • Mon Nov 17, 2014 12:26 pm
  • Replies 8
  • Views 1373
Re: Order Confirm email not displaying store logo

My logo doens't show in the order e-mails in Gmail. <img src="https://ci3.googleusercontent.com/proxy/rZVs_lJ2e2Pp2xQBWeVL4sfCYqJm6kfal-uN-3HStdwxte6S7RKqW0cMft3VBOo4l5jdnhxFol58QJJhuPOe6_39RqcqF7lM4X04C2AkjD8QYfgoHcU=s0-d-e1-ft#http://www.pearlofpersia.org/shop/image/data/demo/canon_logo.jpg" alt="...

Jump to post
  • Sat Nov 15, 2014 1:41 pm
  • Replies 8
  • Views 1373
Re: Shipping Not Showing at step 6

Cue4cheap wrote:Do you have Shipping turned on in the order total modules?

Mike
Thanks man! Otherwise this could have cost me hours or maybe days.

Jump to post
  • Fri Nov 14, 2014 11:56 pm
  • Replies 4
  • Views 2203
Re: [RELEASED] Custom Product Tab PRO / Extra Tabs (vQmod)

I bought CPT Pro this afternoon. For some reason I don't see any custom fields in the product back-end from the tabs I added in CPT Pro. I installed it twice. Enabled the module, enabled the tabs, but there appears no field to put anything in in the Catalog > Products. I already changed the path "ca...

Jump to post
  • Mon Jun 16, 2014 10:14 pm
  • Replies 137
  • Views 60474
Re: "Confirm Order" Button is Missing

http://www.yourdomain.com/index.php?route=payment/pp_express/express redirects to the Paypal website. But I don't see how this can work out well. If you use this "direct link" as a payment option, how will you get the address, name and everything from the customer? Maybe you should make a new topic ...

Jump to post
  • Mon May 26, 2014 6:09 pm
  • Replies 17
  • Views 11933
Re: "Confirm Order" Button is Missing

Any update on this? Got the same problem and tried to edit the pp+express.tpl but the button does not appear What theme are you using? Is there an pp_express.tpl involved in your current theme? You could try copy, past and overwrite all the files in the folder "\catalog\view" files from the origina...

Jump to post
  • Tue May 06, 2014 11:04 pm
  • Replies 17
  • Views 11933
Re: Missing Payment Address & Shipping Address in order emai

YES! I 've got the solution! I upgraded from 1.5.6 to 1.5.6.4, uninstalled paypal express, uninstalled VQmod and switched to default template. But the problem was in System > Location > Countries, Netherlands (default). Apparently I filled in Test = {test} to test something months ago. Stupidest tes...

Jump to post
  • Tue Apr 29, 2014 8:54 pm
  • Replies 3
  • Views 661
Re: Missing Payment Address & Shipping Address in order emai

I have a similar problem. It says Payment Address: Test = {test} Shipping Address: Test = {test} in every confirmation e-mail and invoice. This problem wasn't there a couple of months ago. I didn't touch the e-mail template. Does anyone have some ideas? The problem exists in the English and Dutch ve...

Jump to post
  • Tue Apr 22, 2014 7:31 pm
  • Replies 3
  • Views 661
Re: "Confirm Order" Button is Missing

@dbmdude:
So it's working like you want it to now?

Did you also come from OC 1.5.5.1 to 1.5.6?

Jump to post
  • Sat Jan 11, 2014 8:31 pm
  • Replies 17
  • Views 11933
Re: "Confirm Order" Button is Missing

@kapila:
What happens when you switch to default template?

Jump to post
  • Wed Dec 11, 2013 7:18 pm
  • Replies 17
  • Views 11933
Re: "Confirm Order" Button is Missing

I found the solution! Go to \catalog\view\theme\default\template\payment\pp_express.tpl and add to following: <div class="buttons"> <div class="right"> <a href="<?php echo $button_continue_action; ?>" class="button"><?php echo $button_continue; ?></a> </div> </div> pp_express.tpl was totally empty. ...

Jump to post
  • Sat Nov 23, 2013 11:20 pm
  • Replies 17
  • Views 11933
Re: "Confirm Order" Button is Missing

MarketInSG wrote:Might be a bug in it. Have a look into the github branch and see if they have silently patched it recently.
I posted the problem on GitHub. There isn't a patch or anything yet.
Link: https://github.com/opencart/opencart/issues/989

Jump to post
  • Tue Nov 12, 2013 10:13 pm
  • Replies 17
  • Views 11933
Re: "Confirm Order" Button is Missing

Same thing for me. I am using OpenCart 1.5.6 that came with the PayPal Express Checkout module. I installed it, filled in the API details, changed the status to "enabled", changed the Order Status to the logical things (Completed Status: to Complete, Denied Status: to Denied, etc.) and saved it. But...

Jump to post
  • Thu Nov 07, 2013 3:45 am
  • Replies 17
  • Views 11933

Page 1 of 1

Search found 16 matches