Search found 70 matches

Search found 70 matches

Re: Payment error message (but successful order)`

Thanks for that. I've gone through the added modules and located the vqMod which affects that file and have disabled it hopefully it resolves the issue.

Jump to post
  • Tue Mar 06, 2018 4:02 am
  • Replies 13
  • Views 1449
Re: Payment error message (but successful order)`

Sorry, I'm not sure either so I may not have sent you what's needed to debug? The last screenshot I sent was of a single customer who had to place the order twice, for it to go through correctly. I copied and pasted the values from the error log in a spreadsheet for clear comparison. I don't see any...

Jump to post
  • Mon Mar 05, 2018 11:09 pm
  • Replies 13
  • Views 1449
Re: Payment error message (but successful order)`

Update:

Having looked into it further I see that the orders that are giving the customer the error are being saved to the database with order_status_id of '0'. So for some reason they are being treated as missing orders? Any reasons why?

Jump to post
  • Mon Mar 05, 2018 10:23 pm
  • Replies 13
  • Views 1449
Re: Payment error message (but successful order)`

Thanks for the help, the issue just occurred on another order today (after working okay for the last 4 orders). Looking at the error log I'm attaching a screenshot of the data recorded.. The order code has been replaced but I set them differently just to show that both instances had the status of "S...

Jump to post
  • Mon Mar 05, 2018 9:55 pm
  • Replies 13
  • Views 1449
Re: Payment error message (but successful order)`

Thanks Straightlight, I tried implementing the changes you posted but ran into some issues.. I'm using V.2.3.0.2, not sure if the fixes you posted work for my version? 1) there is no admin/view/template/extension/payment/worldpay.twig file so I could not update it. 2) After updating the rest as per ...

Jump to post
  • Thu Feb 22, 2018 6:46 pm
  • Replies 13
  • Views 1449
Re: Payment error message (but successful order)`

Thanks for the reply. I took your advice and enabled the log file, which gave the following 2 errors on the next order: PHP Notice: Undefined variable: order_status_id in /public_html/domain/catalog/controller/extension/payment/worldpay.php on line 194 PHP Notice: Undefined variable: order_status_id...

Jump to post
  • Thu Feb 22, 2018 1:53 am
  • Replies 13
  • Views 1449
Payment error message (but successful order)`

Hi, can anyone help me with this issue please? (v2.3.0.2) Just had an order come through via Woldpay and the order cleared in both Worldpay and in the Admin orders area. However, the client emailed asking if the order went through successfully as instead of the success message they got the attached ...

Jump to post
  • Mon Feb 05, 2018 11:00 pm
  • Replies 13
  • Views 1449
Undefined Index: Firstname & Lastname + Cannot Modify Header Information?

Hi, I'm hoping someone can help please or shed light as to where the issue is originating from? My site is running on version 2.3.0.2 and the issue occurs randomly (not every time) during the final checkout step, once the user clicks the final 'pay' button. I've attached a screenshot of it happening...

Jump to post
  • Wed Jan 24, 2018 6:43 am
  • Replies 1
  • Views 116
Affiliate Product Embed Plugin

I've been looking through the extensions and google for a similar module but did not manage to find anything so I thought I would ask here perhaps someone knows if what I'm asking exists (or can be done)? My client is wanting to allow authorised dealers to directly embed his product list within thei...

Jump to post
  • Wed Jul 27, 2016 8:23 pm
  • Replies 0
  • Views 630
Date Option Issue

Hi, I'm running 1.5.6 and have come across a strange bug when using the date option on a product. I have the date set as optional, and if no date is selected then the product can be added to basket and purchased fine. However, if a date is selected then I'm getting the error message on the cart page...

Jump to post
  • Mon Feb 17, 2014 6:53 am
  • Replies 1
  • Views 370
Error while creating manual invoice

When creating a manual invoice in the orders section I keep getting an error message - "Please select a region / state!" on the payments tab, even though I've selected the customer and also the region. I'm running version 1.5.6

Does anyone know what the issue is and how to fix it please?

Jump to post
  • Thu Feb 06, 2014 4:34 pm
  • Replies 0
  • Views 213
Re: Chinese Simplified Language Pack for 1.5.2.X

Hi, great module and exactly what I've been looking for. I have installed the language pack on my Opencart 1.5.6 shop It seems to all work great except for the homepage which gives an error at the very top of the page: Undefined index: 2 in /dir/domain.com/catalog/controller/module/welcome.php on li...

Jump to post
  • Mon Sep 23, 2013 4:53 pm
  • Replies 5
  • Views 39204
Re: Cannot Login to Admin - tried everything please help

Sandy, thanks again for the reply. Unfortunately as stated above all paths are correct and user/password is also correct. I changed them to new ones to test and still nothing. Thanks anyway for your help.

Jump to post
  • Wed Sep 19, 2012 1:39 am
  • Replies 5
  • Views 374
Re: Cannot Login to Admin - tried everything please help

Thanks for the reply Sandy. Triple checked the config file and path. No admin is the standard /admin path.

I don't want to have to re-install OC as it's a client's live site and has a bespoke design etc.. is there no fix for this? It was working a few days ago??

Thanks

Jump to post
  • Mon Sep 17, 2012 10:57 pm
  • Replies 5
  • Views 374
Cannot Login to Admin - tried everything please help

I'm trying to login to the Admin panel on my Opencart setup and tried everything but still cannot get in! It was working fine last I checked a few days ago, nothing has changed since and the system is not giving me any errors, it just goes back to the login page as if wrong details were entered. I'v...

Jump to post
  • Mon Sep 17, 2012 6:50 pm
  • Replies 5
  • Views 374
Stock Quantity not subtracting

I have an issue with a website that is running OpenCart 1.4.8 The order gets processed successfully AND gets recorded in the back office BUT the stock is not reduced accordingly. After a few orders we noticed that the stock was not being subtracted as items which sold out still had their initial sto...

Jump to post
  • Mon Jul 02, 2012 7:33 pm
  • Replies 1
  • Views 241
Re: Paypal Standard - not reducing the stock

Does anyone know if I have missed any settings for stock to automatically update? Or if the problem may lie elsewhere? Thanks!

Jump to post
  • Tue Jun 19, 2012 9:45 pm
  • Replies 4
  • Views 525
Re: Paypal Standard - not reducing the stock

Hi Merry, thanks for the reply. I tested using the COD option and indeed this did not work either so it's not Paypal that is the issue it seems.. Can you tell me if I'm missing any settings for stock to be managed by the system? The options in the back office are as follows: In the settings area (Se...

Jump to post
  • Sun Jun 17, 2012 12:13 am
  • Replies 4
  • Views 525
Paypal Standard - not reducing the stock

I have an issue with a website that is running OpenCart 1.4.8 and using the Paypal Standard module that came with it. The order gets processed successfully AND gets recorded in the back office BUT the stock is not reduced accordingly. After a few orders we noticed that the stock was not being subtra...

Jump to post
  • Fri Jun 15, 2012 11:11 pm
  • Replies 4
  • Views 525

Search found 70 matches