Search found 41 matches

Search found 41 matches

Re: products by customer group

Bump.

Anyone have any more ideas?

Jump to post
  • Sat Feb 26, 2011 10:43 pm
  • Replies 17
  • Views 4833
how to add noindex to a product

I am contemplating a setup where I have duplicate products (see previous thread here) - one set visible as per normal, the other only visible to certain people with the right login.

I don't want the 'special' products indexed by the search engines, so how do I add noindex tags to those products?

Jump to post
  • Sat Feb 26, 2011 10:43 pm
  • Replies 1
  • Views 618
Re: Goole base setup Problem (1.4.9.3)

Awesome! thank you.
I created two, the real one which will upload over night and a test one that uploads in a couple of minutes.
Fingers crossed, hope this works!

Jump to post
  • Thu Feb 24, 2011 12:24 am
  • Replies 6
  • Views 1754
Re: Goole base setup Problem (1.4.9.3)

JAY6390 wrote:Change your feed name to something like feed.xml
How do i do that and where do i find the feed name?
JAY6390 wrote:The url goes in the scheduler (click edit next to your feed entry once you've created it)
Where is the scheduler?

Jump to post
  • Wed Feb 23, 2011 11:13 pm
  • Replies 6
  • Views 1754
Goole base setup Problem (1.4.9.3)

I have my store working just fine (1.4.9.3) and decided to turn on the Google base function. Now I am not all that familiar with how this works so i am looking for the crayon version of instructions for this. The problem I am having is that having verified my URL, (Although it keeps telling me I hav...

Jump to post
  • Wed Feb 23, 2011 9:23 pm
  • Replies 6
  • Views 1754
Re: products by customer group

So I want default users to see all the products (logged in or guest user). Default users also see standard pricing. Default users need to see all categories except the wholesale category. Wholesale users need to see only those products that are available for wholesale (which is a subset of 'all prod...

Jump to post
  • Sun Feb 20, 2011 11:00 am
  • Replies 17
  • Views 4833
Re: products by customer group

So just check default only for all categories and uncheck wholesale for the ones you want to hide for wholesale I guess I'm missing something perhaps - I have three check boxes for each category - logged out - default - wholesale You are suggesting that I check all three boxes, for all the categori...

Jump to post
  • Sun Feb 20, 2011 10:30 am
  • Replies 17
  • Views 4833
Re: products by customer group

So I slept on this and then did a little more digging. With the latest version of the cart software installed, I still got the errors. I played around with some of the products (as it seems to be product related), and noticed that it was only certain categories and certain products that had this iss...

Jump to post
  • Sat Feb 19, 2011 6:58 pm
  • Replies 17
  • Views 4833
Re: products by customer group

So I've upgraded to 1.4.9.3 Problem is still the same. It looks like it is related to a product, one in particular. Not sure but I think my next move is to delete the product and try again. Edit to add - deleted the product and the issue is still there. It looks very much like there are blank produc...

Jump to post
  • Sat Feb 19, 2011 9:11 am
  • Replies 17
  • Views 4833
Re: products by customer group

Ok, yes that makes more sense, thanks!

I'm running 1.4.8 so I'm backing up right now and plan to upgrade to 1.4.9.3, and fix it from there, unless you think thats a stupid move?

Jump to post
  • Sat Feb 19, 2011 4:01 am
  • Replies 17
  • Views 4833
Re: products by customer group

The text_error bug is in the core code: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=23184#p130279 Purchase order doesn't change the product.php file so I have no idea what that is about. There isn't even a customer_group field in the product.php file. This looks like the code you are trying to a...

Jump to post
  • Sat Feb 19, 2011 2:55 am
  • Replies 17
  • Views 4833
Re: products by customer group

Installed the Purchase order module and now I get this every page load: Notice: Undefined index: customer_group in /home1/tonypick/public_html/retro-tactical_store/catalog/model/catalog/product.php on line 37Notice: Undefined index: customer_group in /home1/tonypick/public_html/retro-tactical_store/...

Jump to post
  • Sat Feb 19, 2011 1:09 am
  • Replies 17
  • Views 4833
Re: products by customer group

Did a quick reinstall of the package and I still get the same error.

Jump to post
  • Sat Feb 19, 2011 12:31 am
  • Replies 17
  • Views 4833
Re: products by customer group

Yup, sort of does. I have it installed and it worked for a short time, and I could see the products just as I wanted, then for some reason it gave me this error: Notice: Undefined variable: text_error in /home1/tonypick/public_html/retro-tactical_store/catalog/view/theme/default/template/product/cat...

Jump to post
  • Sat Feb 19, 2011 12:06 am
  • Replies 17
  • Views 4833
products by customer group

I'm not sure what the best way of achieving this is so I thought I'd throw this to the group and see what suggestions I get! I have a store with a bunch of products that anyone can purchase. (Customer group = default, no discounts) What I want to do is have a subset of these products available for w...

Jump to post
  • Tue Feb 15, 2011 10:34 pm
  • Replies 17
  • Views 4833
Moving the home page text - 1.4.8 clean install.

If this question is not in the right forum, please feel free to move it. The question I have is this - I would like to move the front page text (system/settings/store/welcome message) to below the fold, as opposed to above it. Right now, when customers come to the store they see the text first, and ...

Jump to post
  • Tue Aug 24, 2010 10:18 pm
  • Replies 1
  • Views 380
Re: Post any OpenCart 1.4.8/1.4.8b Bugs here!

I'm not sure if these have been addressed elsewhere, but here are some issues I've been having with orders: This is a 1.4.8 clean install. Problem 1: All orders come in as 'missing order' I get notification of payments, I can filter for the orders, edit them and change them to pending/complete/whate...

Jump to post
  • Mon Aug 09, 2010 3:33 am
  • Replies 317
  • Views 109641
Re: [1.4.8] clean install - UPS error (Solved)

I happened to close my browser and open it again later. Checked the store and the UPS shipping part was working. Not sure what the problem was - a cookie perhaps?
Anyway, its working and thanks for the help!

Jump to post
  • Fri Jul 16, 2010 8:04 pm
  • Replies 4
  • Views 972

Search found 41 matches