Search found 6 matches

Page 1 of 1

Search found 6 matches

Re: How To Set Up Multi-Store - Simple 5 step guide

I have no idea why it didn't work with Chrome under Windows but I just cleared all browsing history and cookies from Safari under OSX and was able to add the store.

Jump to post
  • Tue Sep 03, 2013 6:12 am
  • Replies 193
  • Views 225790
Re: How To Set Up Multi-Store - Simple 5 step guide

Crazy... so I think it's got to be something in my opencart setup because I changed the root of the entire keg-handles.com domain to rule out that it didn't like the sub-domain of store.keg-handles.com and am encountering the same issue. Page not found and the new site doesn't get added. Could there...

Jump to post
  • Tue Sep 03, 2013 1:24 am
  • Replies 193
  • Views 225790
Re: How To Set Up Multi-Store - Simple 5 step guide

Thanks for the quick reply, labeshops. I'll try the cookie thing, although I have attempted to add the store under OSX in Chrome and Safari and under Windows in Chrome, all with the same results and I believe they all use different cookies. The links are most likely not working because the store is ...

Jump to post
  • Tue Sep 03, 2013 1:02 am
  • Replies 193
  • Views 225790
Re: How To Set Up Multi-Store - Simple 5 step guide

Hello, I posted this in a separate thread because although I did see this thread, it didn't seem to address my issue, however,labeshop pointed me here (thank you) so here I am! Below is what I posted originally. labeshop, to add some detail, there is an existing site at the domain that I want to cre...

Jump to post
  • Mon Sep 02, 2013 11:11 pm
  • Replies 193
  • Views 225790
Multi-Store creation - error

I have a working instance of OpenCart 1.5.6 that runs under the root of one of my domains which was a clean install a couple months ago. What I'd like to do is create another store for one of my other domains which will share some inventory with my main site. I've created store.domain.com for the ne...

Jump to post
  • Mon Sep 02, 2013 12:15 pm
  • Replies 1
  • Views 320
Re: Product Not Appearing?

I'm a newbie too, in fact I broke my admin console and am awaiting the admins to release my post... but, what it looks like you've setup is a category of Dealership and a sub-category of Keytag. If the product is supposed to be Keytag you have to create a Keytag product and then link it to the Deale...

Jump to post
  • Mon Aug 12, 2013 8:45 pm
  • Replies 1
  • Views 317

Page 1 of 1

Search found 6 matches