Search found 15 matches

Page 1 of 1

Search found 15 matches

Flat Rate Postage Charges

I have had a nose round the forum but I can't see anyone else with this problem and wondered if someone could help me. I have set the flat rate postage at £2 but the website is showing £2.35. I have turned Taxable to No and double checked everything but it won't change. Can anyone suggest something ...

Jump to post
  • Sun Mar 21, 2010 6:34 pm
  • Replies 2
  • Views 499
Re: Blank Empty Page After Data Update?Answer

I solved the problem. Try reducing the size of the image used. I got mine to work after doing that.

Jump to post
  • Thu Oct 29, 2009 3:01 am
  • Replies 4
  • Views 851
Re: Blank Empty Page After Data Update

Hey there. I have the same problem. Only one page but even if I delete the page and reload it, the page won't show. Any advice here?

Jump to post
  • Thu Oct 29, 2009 1:28 am
  • Replies 4
  • Views 851
Re: OpenCart v1.3.2

Sorry again but I am feeling quite intimidated by this upgrade as I have never done one before. I don't understand any of the steps which refer to a database. I cannot find a database to download and how do I use a new one still keeping an old one intact? Can someone talk me through steps 2, 3, 5 an...

Jump to post
  • Tue Aug 25, 2009 3:56 am
  • Replies 110
  • Views 50079
Re: OpenCart v1.3.2

Ok here are my steps for a smooth upgrade from 1.3.0 to 1.3.2 with an attached sql file to run.... (Im not sure if this will work from 1.3.1 to 1.3.2 you will have to do a diff on the three schemas) 1.3.0 > 1.3.2 To Upgrade: 1. First off backup your site. 2. Goto your opencart's store admin and dow...

Jump to post
  • Tue Aug 25, 2009 2:58 am
  • Replies 110
  • Views 50079
Re: OpenCart v1.3.2

I am using 1.3.0 and was using it quite successfully last night, apart from some images not uploading, but for some reason I can't get on my website or admin centre this morning. Is there a problem with Opencart? I can access other websites but not my own! Aside from Qphoria's humorous response, lo...

Jump to post
  • Tue Aug 25, 2009 2:45 am
  • Replies 110
  • Views 50079
Re: OpenCart v1.3.2

I am using 1.3.0 and was using it quite successfully last night, apart from some images not uploading, but for some reason I can't get on my website or admin centre this morning. Is there a problem with Opencart? I can access other websites but not my own!

Jump to post
  • Thu Aug 20, 2009 9:34 pm
  • Replies 110
  • Views 50079
Re: OpenCart integration with Coppermine?

Thanks for your help. I may be able to get round this by showing pictures of the finished product in additional images for the item I am selling. Will see how that goes.

Jump to post
  • Fri Aug 07, 2009 5:46 pm
  • Replies 6
  • Views 3092
Gallery in opencart

Hi

Can anyone tell me how to add a gallery feature in opencart? I have tried to do it using the products feature but it keeps adding photos as items to sell. I am a non coder so have no idea where to start.

TIA

Jump to post
  • Wed Aug 05, 2009 10:33 pm
  • Replies 6
  • Views 3092
Re: SMTP and Mail Details

Got it sorted!

Jump to post
  • Fri Jul 31, 2009 1:52 am
  • Replies 2
  • Views 544
Re: SMTP and Mail Details

Secondary problem, or it maybe linked to the SMTP, I created myself an account as a test and it told me that a confirmation email had been sent to me (the customer), it still hasn't arrived either. Any ideas?

Jump to post
  • Fri Jul 31, 2009 12:54 am
  • Replies 2
  • Views 544
SMTP and Mail Details

Apologies if this has been asked before but again I can't find the answer. I am trying to set up the SMTP details in v1.30 but don't know where to find the details for this. I tried a test messgae using gmail's info but don't know if I have inputted them correctly. Could someone show me a test scree...

Jump to post
  • Fri Jul 31, 2009 12:20 am
  • Replies 2
  • Views 544
Re: Unknown pmtaction value.

I was using .28. Decided to do a full install. Luckily I can upload everything again. Not too much of a problem.

Jump to post
  • Thu Jul 30, 2009 5:21 am
  • Replies 6
  • Views 820
Re: Unknown pmtaction value.

Thanks Daniel. If I upgrade (I downloaded it in May so have no idea what version I am using) will it wipe all the hard work I have done sofar?

Jump to post
  • Thu Jul 30, 2009 4:14 am
  • Replies 6
  • Views 820
Re: Unknown pmtaction value.

Hi I am very new to OC and a non-coder. I am finding the rest of the programme easy to work round but I am getting this error too. How do I fix it please. I have looked round the forum but this is the only post I can find about the problem. Can I also ask how to add Counties to the account section? ...

Jump to post
  • Thu Jul 30, 2009 3:41 am
  • Replies 6
  • Views 820

Page 1 of 1

Search found 15 matches