Search found 118 matches

Search found 118 matches

Replacing fckeditor with ckeditor for opencart 1.3.4

Hi I was wondering if anyone can help me i have a older shop with opencart 1.3.4. and i removed fckeditor due to the hacking problems at the time. Due to the amount of modifications to the site i am unable to upgrade it to the new version. I wanted to add the ckeditor to the site to be used instead ...

Jump to post
  • Wed Apr 06, 2011 5:47 pm
  • Replies 1
  • Views 1017
Re: blog - 1.3.4 help

hi i have doubled checked the inputs and they are how they are supposed to be and i am getting a blank page in the admin section for the /news page and on the main site i am getting this error where it is supposed to be placed: Notice: Undefined variable: homepage in /home/admin/public_html/catalog/...

Jump to post
  • Tue Apr 05, 2011 9:05 pm
  • Replies 5
  • Views 1227
Re: blog - 1.3.4 help

hi thanks a lot for your help do yout hink you might be able to help me as i am really stuck i had already downloaded that extension and set it up in the menu and tpl files but it is still not showing in admin and i had enabled it in the user groups area as well any advice would be great appreciated...

Jump to post
  • Tue Apr 05, 2011 5:04 pm
  • Replies 5
  • Views 1227
blog - 1.3.4 help

hi i was wondering if anyone could help with the blog extension for 1.3.4. I realise this is a very old system and plugin but i am unable to upgrade the website due to the amount of mods made to the site. I have got a older copy of the opencart_blog 1.3.4 and have installed it. I have set it up in t...

Jump to post
  • Tue Apr 05, 2011 4:06 am
  • Replies 5
  • Views 1227
Euro sign error in checkout

Hi I was wondering if someone could help me on the guest account on page 2 when the shipping is calculated the euro sign is showing incorrectly as € the site has not been set up for accents etc and I wondered if there was a file i go into to change this. I am using the current version of opencart ...

Jump to post
  • Thu Mar 17, 2011 7:50 pm
  • Replies 0
  • Views 466
Re: Flash repeats in welcome message when new image is uploa

Unfortunately it keeps going wrong every time an image or product is added and it no longer works on internet explorer

Jump to post
  • Fri Feb 18, 2011 4:10 am
  • Replies 4
  • Views 1341
Re: Flash repeats in welcome message when new image is uploa

I have taken the full address off and only put it on the src and not the param name so will see if that works thanks again

Jump to post
  • Thu Feb 17, 2011 5:38 pm
  • Replies 4
  • Views 1341
Re: Flash repeats in welcome message when new image is uploa

thanks and i put it in the html editor not the text edit will make the change see if it makes any difference. I appreciate your help :)

Jump to post
  • Thu Feb 17, 2011 4:44 pm
  • Replies 4
  • Views 1341
Flash repeats in welcome message when new image is uploaded

Hi I was wondering if someone can help me. I searched the forum but couldn't find anything relevant to my problem. I have added a flash banner to the welcome area of my website - one in english, one in spanish. When i add a new image to the website - for a new category for example. The flash doubles...

Jump to post
  • Thu Feb 17, 2011 3:19 pm
  • Replies 4
  • Views 1341
Re: auto select radio button for paypal in opencart 1.3.2

i have been through the system sorry it is my fault i haven't used the site in ages and i realise portugal wasn't enabled as a postage option for weight based shipping.

sorry for the inconvience

kind regards

tim

Jump to post
  • Fri Jan 14, 2011 6:35 pm
  • Replies 1
  • Views 765
auto select radio button for paypal in opencart 1.3.2

Hi i was wondering if anyone can help me. I am running opencart 1.3.2 with a lot of mods (thats why i haven't upgraded) the site owner has had a couple of emails from portugal saying they are getting an error when they order telling them the payment option has not been selected. Paypal is the only o...

Jump to post
  • Fri Jan 14, 2011 4:22 pm
  • Replies 1
  • Views 765
Servired

Hi I wondered if anyone can help me I am looking to set up an opencart site but the person I am doing it for wants the payments to be handled by servired i can find mentions of servired on here but no links to any modules. It is possible to use servired with opencart and if so could anyone point me ...

Jump to post
  • Fri Sep 03, 2010 10:23 pm
  • Replies 1
  • Views 613
Name and Subject not showing in order emails Opencart 1.3.4

Hi I was wondering if anyone could help me I am using Opencart 1.3.4. (i haven't updated as there have been so many mods to the site) The order email is showing the website title in the name and subject field and not the customer name and subject - does anyone have any idea why this is and what I co...

Jump to post
  • Mon Aug 02, 2010 6:02 pm
  • Replies 3
  • Views 862
help with order emails for opencart 1.3.4. on a linux server

Hi i need help urgently to solve the problem of why the email is not working I have tried everything i can think of and searched the forums. I am using a opencart 1.3.4. and haven't upgraded as there are are lot of mods on there which would cause an awful lot of problems. I need help with the coding...

Jump to post
  • Sat May 01, 2010 10:19 pm
  • Replies 0
  • Views 735
Re: Upgrade from 1.3.4 to 1.4.7 help with backup

I have decided not to upgrade as it seems to cause immense problems with all the add ons and also with the layout itself I have sorted out the newsletter problem the only problem i have left is the client is not receiving emails when an order is being placed. They have a yahoo account to recieve the...

Jump to post
  • Fri Apr 30, 2010 10:03 pm
  • Replies 3
  • Views 792
Re: Upgrade from 1.3.4 to 1.4.7 help with backup

thanks for your advice i have upgrade 1.3.4. to 1.4.7. following all he instructions to the letter. The admin area looks fine but the store front is not showing i am getting this instead Fatal error: Call to a member function set() on a non-object in /home/vistas/public_html/blingfinal/system/engine...

Jump to post
  • Wed Apr 28, 2010 11:40 pm
  • Replies 3
  • Views 792
Upgrade from 1.3.4 to 1.4.7 help with backup

HI all I am trying to update my site from 1.3.4. to 1.4.7 due to various problems with the site including emails. When i restore the back up from 1.3.4. to 1.4.7 i get this error message - any ideas - Error: Table 'vistas_bling.measurement_class' doesn't exist Error No: 1146 TRUNCATE TABLE `measurem...

Jump to post
  • Wed Apr 28, 2010 3:41 pm
  • Replies 3
  • Views 792
Re: Adding images to mail section help

Hi Sounds good but the client really wants it to come from the opencart service I have emailed Q about this and said we are willing to pay but not heard back from him yet.

Jump to post
  • Wed Feb 24, 2010 7:49 pm
  • Replies 24
  • Views 4226
Re: Adding images to mail section help

I am sure others would as well

Jump to post
  • Mon Feb 22, 2010 5:47 pm
  • Replies 24
  • Views 4226
Re: Adding images to mail section help

Definately i would chip in as well

Jump to post
  • Mon Feb 22, 2010 5:01 pm
  • Replies 24
  • Views 4226

Search found 118 matches