Search found 45 matches

Search found 45 matches

Re: Taal subcategorie veranderd automatisch

bedankt voor het antwoord.
Maar ik heb het over de artikelen die ik ingevoerd heb voor de template, deze worden in het engels weergeven.

Jump to post
  • Thu May 09, 2019 4:32 am
  • Replies 2
  • Views 285
Taal subcategorie veranderd automatisch

Ik heb een opencart shop versie 2.1.0.2. Nu heb ik er pas een andere template erover gezet. Nu worden er artikelen weergegeven in het Nederlands op de pagina, maar als ik het artikel open schiet deze naar het Engels en krijg dit niet meer naar het Nederlands. Als ik nieuwe artikelen invoer heb ik di...

Jump to post
  • Tue May 07, 2019 11:38 pm
  • Replies 2
  • Views 285
hulp gezocht voor import xml en api verbinding

Ik zoek iemand die ervoor kan zorgen dat een xml feed met producten en prijzen met een cronjob ingevoerd kan worden en orders via een api doorgestuurd kunnen worden naar de groothandel. Ik heb alle documentatie welke benodigd is hiervoor alleen in de shop moet het aangepast worden. Ik draai opencart...

Jump to post
  • Wed Dec 26, 2018 7:31 pm
  • Replies 1
  • Views 459
Re: Post NL voor OpenCart 2.3

Ik heb versie 2.1.0.2 en zie hem niet staan bij extensies, dus helaas niet geschikt voor de lagere versies

Jump to post
  • Sat Apr 01, 2017 6:20 pm
  • Replies 31
  • Views 7728
Re: Brievenbus post?

Helemaal TOP, dank je wel.
Ik ga het testen

Jump to post
  • Thu Mar 30, 2017 1:55 am
  • Replies 5
  • Views 1717
Re: punten systeem problemen

Ik had dat ook gevonden en uiteraard al getest.
Geen verschil, nog steeds de problemen

Jump to post
  • Wed Feb 22, 2017 3:32 am
  • Replies 2
  • Views 977
punten systeem problemen

als klanten bestellen kunnen ze punten ingeven die ze gespaard hebben en dan komt er een melding dat ze ingewisseld zijn, maar bij de bevestiging gaat er geen bedrag af. Ook al staat alles ingesteld dat het voor de btw nog erbij moet staan bij bestel totalen. Als de order doorgedrukt word gaan er oo...

Jump to post
  • Tue Feb 21, 2017 3:43 am
  • Replies 2
  • Views 977
Re: Brievenbus post?

Dank je voor het antwoord Gerrit, ik kijk er naar uit

Jump to post
  • Sun Dec 18, 2016 12:28 am
  • Replies 5
  • Views 1717
Brievenbus post?

Ik ben nu al tijden aan het zoeken voor een extensie om de klanten van brievenbus optie te voorzien en kan niet echt iets vinden. De meeste verdwijnen niet als het gewicht word overschreden. Had in mijn oude shop de extensie van Gerrit, maar zie niet echt een vervolg voor de 2.0 shops. Ik heb 2.1.02...

Jump to post
  • Sun Dec 11, 2016 10:02 pm
  • Replies 5
  • Views 1717
Re: hulp nodig

Dat domein niet bestaat krijg ik vaker inderdaad ik heb een 404 module geinstalleerd die dat op zou moeten vangen maar niet helemaal werkt zo te zien. Voor de categorieen heb ik een accordionbox, zou het daar mee te maken kunnen hebben? Voor de taal in de url te laten komen heb ik nu iets verwijderd...

Jump to post
  • Sun Apr 19, 2015 5:06 pm
  • Replies 7
  • Views 356
Re: hulp nodig

mmm ik was te snel, als ik naar de shop ga zet hij hem nu in het engels terwijl nederlands mijn default language is.
Wil ik hem switchen dan krijg ik de foutmelding van het geheugen al.

Jump to post
  • Sun Apr 19, 2015 4:29 pm
  • Replies 7
  • Views 356
Re: hulp nodig

Bedankt voor je hulp. Ik heb het in de index file gezet, en het schijnt te werken. Deze oplossing had ik nog niet gehoord. Ik denk ook dat het veel te maken heeft met de cache module die ik gekocht heb, deze is nog niet voor 1.5.6.4 zag ik. Heb aan de maker gevraagd of hij deze ook wil updaten. Je h...

Jump to post
  • Sun Apr 19, 2015 4:11 pm
  • Replies 7
  • Views 356
Re: hulp nodig

Beste artcore, bedankt voor de reactie. Ik heb de xml bestanden uitgeschakeld die ik als laatste toegevoegd heb. de strpos melding komt door de robot txt die toegevoegd is aan de 1.5.4.6 shop Deze regels heb ik verwijderd uit de header.php en nu is de melding weg. Ik heb alleen nog problemen dat ik ...

Jump to post
  • Sun Apr 19, 2015 2:03 am
  • Replies 7
  • Views 356
hulp nodig

Hoi ik heb opencart 1.5.6.4 laatst geupdate van 1.5.4.1. Nu krijg ik regelmatig foutmeldingen PHP Warning: strpos(): Empty needle in /home/deb4440/domains/dekammieshop.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_error_not_found.php on line 62 2015-04-16 20:20:58 - PHP Warning: Cannot modify ...

Jump to post
  • Sat Apr 18, 2015 4:48 pm
  • Replies 7
  • Views 356
Re: Image problem!

I did what you ask and the image is available right away.
i was able to view the filemanager but the result is the same.
Long waiting for the tree to collaps

Jump to post
  • Wed Sep 10, 2014 5:05 am
  • Replies 4
  • Views 473
Re: Image problem!

No i am using firefox, with other browser same problem.
But the report shows something is nog good with the images, i really don't know what

Jump to post
  • Wed Sep 10, 2014 4:11 am
  • Replies 4
  • Views 473
Image problem!

Hello, i have a problem with my opencart 1.5.4.1 When i want to select an image my admin turns realy slow. I have to wait 10 min befor the tree is loaded. I get this report from opencart: 2014-09-07 21:19:00 - 1381------/******/public_html/image/data/products1/koker-steppekrekels-modelname.jpg 2014-...

Jump to post
  • Mon Sep 08, 2014 3:35 am
  • Replies 4
  • Views 473
Re: VQMOD doet niets meer

Opgelost,

het zat in mijn config files.

Jump to post
  • Sat Aug 02, 2014 6:40 pm
  • Replies 3
  • Views 444
VQMOD not working

My Vqmod stopped working yesterday when i put an xml file in it. after removing the file Vqmod stopped working. I reinstalled Vqmod to the latest version, but still not working replaced both index files with new ones. And installed it several times again. Set permissions 777 to the folders, but is a...

Jump to post
  • Sat Aug 02, 2014 6:08 pm
  • Replies 0
  • Views 222
Re: VQMOD doet niets meer

Gedaan, maar heeft helaas ook geen effect, bij mij is dat bestand mods.cache

Jump to post
  • Sat Aug 02, 2014 5:14 pm
  • Replies 3
  • Views 444

Search found 45 matches