Search found 89 matches

Search found 89 matches

Re: New Admin Interface

Admin3 it does everything you need it to without adding extra clutter for no reason.

Jump to post
  • Tue Apr 23, 2013 12:14 am
  • Replies 45
  • Views 20796
Re: A few questions about 1.5.4.1

Are they still happening as these are over 2 days old? Clear your log and check again.

Jump to post
  • Tue Dec 18, 2012 12:23 am
  • Replies 14
  • Views 1662
Re: some problem in changing css class of product's name

Well the problem is you cannot change If ($category_info['name'] == "Partners" ) and expect it to generate the info. You must change <div class="product-list"> <?php foreach ($products as $product) { ?> <div> <?php if ($product['thumb']) { ?> <div class="image"><a href="<?php echo $product['href']; ...

Jump to post
  • Mon Dec 17, 2012 1:17 am
  • Replies 3
  • Views 409
Re: Warning: sprintf(): Too few arguments

Have you tried switching back to the default theme? See if that fixes your problem.

Jump to post
  • Sun Dec 16, 2012 2:19 am
  • Replies 3
  • Views 554
Re: Backup fails with "table xxxcustomer_online' doesn't exi

Don't forget to add your DBPREFIX if you have one. CREATE TABLE `customer_online` ( `ip` varchar(40) COLLATE utf8_bin NOT NULL, `customer_id` int(11) NOT NULL, `url` text COLLATE utf8_bin NOT NULL, `referer` text COLLATE utf8_bin NOT NULL, `date_added` datetime NOT NULL, PRIMARY KEY (`ip`) ) ENGINE=...

Jump to post
  • Sun Dec 16, 2012 1:18 am
  • Replies 2
  • Views 169
Re: Warning: sprintf(): Too few arguments

Are you using a theme other than default? And what version of OpenCart?

Jump to post
  • Sun Dec 16, 2012 1:14 am
  • Replies 3
  • Views 554
Re: Fatal error

Do the extensions support your version of OpenCart?

Jump to post
  • Sat Dec 15, 2012 10:41 am
  • Replies 5
  • Views 1391
Re: Option Function Not working on 1.5.3

Do you have options created in the options menu?

Jump to post
  • Sat Dec 15, 2012 2:02 am
  • Replies 8
  • Views 638
Re: Add a More Info Button Next to add to cart

Add this after your cart button:

Code: Select all

<a class="button" href="index.php?route=product/product&product_id=<?php echo $product['product_id']; ?>">More Info</a>
I haven't tried it but from there it should only take a few tweaks to get it working.


Let me know what you find.

Jump to post
  • Fri Dec 14, 2012 12:31 pm
  • Replies 7
  • Views 1645
Re: Version 1.5.4.1 showing coupon in Opencart but not in Pa

I'm also having trouble with this. Except mine is with a customer having store credit. The amount is not deducted from the total. I can understand where we might run into trouble with something like this. However I'm confused as to why deductions show on the checkout page (eg. store credit) are not ...

Jump to post
  • Fri Dec 14, 2012 11:58 am
  • Replies 3
  • Views 222
Re: Setting Up Mail OpenCart Using GoDaddy Details

Here are my settings which are working for GoDaddy hosting. Note this is across all my sites which are on GoDaddy.

This is the settings for 1.5.4.1 however so I'm not sure if they would work for you. Let me know if it works.

Image

Jump to post
  • Fri Dec 14, 2012 10:25 am
  • Replies 4
  • Views 238
Re: firefox and chrome compatibility

What is the site address?

Jump to post
  • Fri Dec 14, 2012 10:22 am
  • Replies 1
  • Views 307
Re: "out of stock" & Invoice

Do you have a custom theme or any mods or extensions running?

Jump to post
  • Fri Dec 14, 2012 10:20 am
  • Replies 1
  • Views 71
Re: Help! Premature end of script headers: index.php

Are you using any vqmods? If so disable them and try again.

Jump to post
  • Thu Dec 13, 2012 10:42 pm
  • Replies 9
  • Views 1826
Re: Scrolling Issue mobile/tablet

It's working for me. On your regular site and shop site.

Could you tell us the steps which produced this error?

Jump to post
  • Thu Dec 13, 2012 10:30 pm
  • Replies 3
  • Views 719
Re: Please help me check my template/file list for compatibi

You have to type in http://www.glamorousjewelers.com/admin to login.

However it seems you haven't installed OpenCart yet.

Run through the install (it will create your config files) and then delete your install folder.

Hope this helps!

Jump to post
  • Thu Dec 13, 2012 1:18 pm
  • Replies 3
  • Views 638
Re: [HELP]Installation Problem

Try to re-upload. I can't tell you how many times I've had install errors because I was missing one file.

Jump to post
  • Thu Dec 13, 2012 12:26 pm
  • Replies 1
  • Views 395

Search found 89 matches