Search found 24 matches

Search found 24 matches

Re: How to change admin timeout

I too was having this admin timeout issue and spent 2hours with my hosting provider that was looking around the web and found this tidbit Just add this to you admin php.ini file: This set the cookie timeout to as long as the browser is open! and looks to have fixed my timeout issue, You might also a...

Jump to post
  • Sun Jun 18, 2017 1:43 am
  • Replies 14
  • Views 9690
Re: Linking opencart store to paypal here...

Right now we are doing it this way we run translations with the new onePOS opencart mod. Then use a second device to do the PayPal here transitions with PayPal's EMV Bluetooth chip reader I know that PayPal has released SQL code to do a interface with the Bluetooth reader and links to the PayPal ser...

Jump to post
  • Fri Sep 23, 2016 11:24 pm
  • Replies 10
  • Views 4727
Re: [VQMod] USPS API Update (Latest API Update)

In OC 2.1.0.1 Not sure what has happened to my USPS Shipping first I did not have First Class Mail Parcel so I uninstalled the mod. Then' Reinstalled now I have no USPS shipping choices If I go into the USPS settings all the check boxes are blank re checking them and clicking save it OC informs me t...

Jump to post
  • Sat Apr 30, 2016 7:30 am
  • Replies 285
  • Views 69086
2.1.0.1 categories missing in admin side only

I am working on upgrading my site to 2.1.0.1 and I have transferred most of my old 1.5.4 database tables and user site side looks and is running just like my live site. However on the admin side in categories I only see 27 of 74 categories even thought they are all there on the user site side. So no...

Jump to post
  • Mon Mar 21, 2016 9:20 am
  • Replies 1
  • Views 231
Re: [VQMod] USPS API Update (Latest API Update)

Re:

Code: Select all

            $result = str_replace(' 1-Day', '', $result);
            $result = str_replace(' 2-Day', '', $result);]]></add>
If I want the 1-Day , 2- Day back do I just change the above code to this?

Code: Select all

                 ]]></add>

Jump to post
  • Fri Dec 11, 2015 2:38 am
  • Replies 285
  • Views 69086
Re: Linking opencart store to paypal here...

I to would love to be able to intergrate the new bluetooth paypal here chip and pin reader to a POS for opencart.

Jump to post
  • Tue Dec 08, 2015 5:43 am
  • Replies 10
  • Views 4727
Re: [VQMod] USPS API Update (Latest API Update)

Is there a way to get USPS Parcel Select Rates? that I could use as they are available in Stamps.com.

Jump to post
  • Sat Nov 14, 2015 4:42 am
  • Replies 285
  • Views 69086
Re: [MOD] Sloppy Address Cleaner.

Fixed &Amp; problem seems when My site was moved to VPS their default setting for mb_encoding was not UTF8 so I added the following Before : $str = mb_convert_case($str, MB_CASE_TITLE, "UTF-8"); Add: mb_internal_encoding("UTF-8"); Works now. I have noticed if someones name has example King Charles I...

Jump to post
  • Tue Mar 03, 2015 10:33 pm
  • Replies 26
  • Views 7553
Re: [MOD] Sloppy Address Cleaner.

Having problems with IE11 and the company name if a Company name is say J & J the cleaned name is showing as J &Amp; J

Jump to post
  • Sun Jan 18, 2015 3:16 am
  • Replies 26
  • Views 7553
Re: Stamps.com Integration

Hi I have been using this Stamps.com (ship rush based)plugin for awhile now. I have noticed that it does not correctly compute shipping weight for product with options where the option +/- weight the they seem to only uses product base weight. Other then that it seems to work fine it did however rea...

Jump to post
  • Fri Nov 07, 2014 7:47 am
  • Replies 59
  • Views 20012
&Amp; in Company name on invoice and mail

We are running OC - 1.5.4.1 sever php version 5.4.32 We just had a company that orders off and on their company name is like Sews & More. If you open their saved account you see just that in the Company Name box as Sews & More . On their last order with us their Invoice now shows Company Name : Toys...

Jump to post
  • Thu Oct 23, 2014 12:38 am
  • Replies 0
  • Views 167
Re: USPS International Shipping Not Working

Fix found in the USPS Shipping MODULE just change the Package type from Variable to Rectangular. For some strange reason international only works if it's this setting. Variable was being changed to in the USPS.php if it was variable to non-rectangular which the API does not take any more. However do...

Jump to post
  • Sun Oct 19, 2014 10:24 am
  • Replies 3
  • Views 1869
Re: [VQMod] USPS API Update (Thru Sept. 2014)

I can't seem to get rates for international orders tried the following in cart for postal quote

Country : Spain
Region : Toledo
Postal code: 45400

This generates the following error message:

Warning: No Shipping options are available. Please contact us for assistance!

Jump to post
  • Fri Oct 17, 2014 8:32 pm
  • Replies 285
  • Views 69086
Re: USPS International Shipping Not Working

I too have noticed this and not sure what the problem is we are running oc 1.5.4.1

Jump to post
  • Fri Oct 17, 2014 7:15 pm
  • Replies 3
  • Views 1869
Re: Changes to USPS Service

Is there a way to change the names that are displayed so that it reads Express Mail 1-2 Day Priority Mail 2-3 Day ?nealero Posts: 3 Joined: Tue Jul 02, 2013 1:37 pm Private message No the "Priority Mail Express" is the new "Express mail" this was the whole reason behind this USPS update. The USPS is...

Jump to post
  • Wed Aug 07, 2013 7:21 pm
  • Replies 64
  • Views 26780
Re: Changes to USPS Service

I have also updated the language file usps.php under admin/language/english/shipping/usps.php to update the new names for shipping services.

Should work for 1.5.X but backup before trying.

Jump to post
  • Mon Jul 29, 2013 10:58 pm
  • Replies 64
  • Views 26780
Re: Changes to USPS Service

Fix done In: catalog/model/shipping/usps.php Find: $result = str_replace('<sup>&reg;</sup>', '', $result); $result = str_replace('<sup>&trade;</sup>', '', $result); Replace with this: $result = str_replace('<sup>®</sup>', '', $result); $result = str_replace('<sup>™</sup>', '', $re...

Jump to post
  • Mon Jul 29, 2013 8:35 am
  • Replies 64
  • Views 26780
Re: OpenCart 1.5.4 Bug Thread

USPS module's First-Class Mail Parcel is not working are of today July 28, 2013 also Priority Mail now returns one of the following "Priority Mail 1-Day<sup>™</sup>", Priority Mail 2-Day<sup>™</sup> or Priority Mail 3-Day<sup>™</sup>" Standard Post returns "Standard Post<sup>®</sup>" Not haveing Fir...

Jump to post
  • Mon Jul 29, 2013 3:22 am
  • Replies 199
  • Views 174181
Re: Changes to USPS Service

I am seeing the same on new orders "Priority Mail 2-Day<sup>™</sup>" There should also be Priority 3 Day I think. Looks like a update is very much needed.

Just did some testing and found that First-Class Mail Parcel is not working.

I am running 1.5.4.1 OC

Jump to post
  • Mon Jul 29, 2013 2:25 am
  • Replies 64
  • Views 26780
Re: Search Error No: 1191 - Oc 1.5.5.1 - Please Help!

I to am now getting this error and have tried this fix and still getting the same error.

Jump to post
  • Tue May 28, 2013 1:29 am
  • Replies 12
  • Views 1898

Search found 24 matches