Search found 23 matches

Search found 23 matches

Re: Sending Customer Order Email to Store/Admin Email Address

Oritur wrote:
Mon Dec 31, 2018 1:55 am
I also have a question in this field. I'd appreciate it if it helped.

here:
viewtopic.php?f=202&t=209133
Works!! :D

Jump to post
  • Thu Jan 03, 2019 7:15 am
  • Replies 11
  • Views 2638
Re: SMTP: Error: DATA not accepted from server!

Notice: Error: DATA not accepted from server! in public_html/system/library/mail.php on line 380 In My email i have the SMTP configs with SSL you can google it and use your configs without problem, because this problem come from opencart. Opencart mail problem when use contact-us page, can't send em...

Jump to post
  • Thu Nov 19, 2015 10:11 pm
  • Replies 5
  • Views 3107
Re: Paypal Credit Card 404 RFC 2068

Notice: Error: DATA not accepted from server! in public_html/system/library/mail.php on line 380 In My email i have the SMTP configs with SSL you can google it and use your configs without problem, because this problem come from opencart. Opencart mail problem when use contact-us page, can't send em...

Jump to post
  • Thu Nov 19, 2015 10:11 pm
  • Replies 4
  • Views 1262
Re: (Resolved) PHP Notice: Error: DATA not accepted from ser

Notice: Error: DATA not accepted from server! in public_html/system/library/mail.php on line 380 In My email i have the SMTP configs with SSL you can google it and use your configs without problem, because this problem come from opencart. Opencart mail problem when use contact-us page, can't send em...

Jump to post
  • Thu Nov 19, 2015 10:06 pm
  • Replies 8
  • Views 6439
Re: Notice: Error: MAIL FROM not accepted from server!

Notice: Error: DATA not accepted from server! in public_html/system/library/mail.php on line 380 In My email i have the SMTP configs with SSL you can google it and use your configs without problem, because this problem come from opencart. Opencart mail problem when use contact-us page, can't send em...

Jump to post
  • Thu Nov 19, 2015 8:43 pm
  • Replies 3
  • Views 5652
Re: Bug when viewing page 2 of Product Reviews

Re: OpenCart 1.5.1.3 Bug Thread Next Page products reviews opencart 1.5 bug, page 2 and more Postby dizarter » Tue Dec 06, 2011 3:38 am Reviews pagination is broken in the default theme when SEO URLs are turned on. How to test: Make 6 or more reviews for a product, then go to the reviews tab and try...

Jump to post
  • Wed Sep 16, 2015 6:33 pm
  • Replies 5
  • Views 1679
Re: FIXED! Add Facebook Product Share w/Product Image Suppor

Thanks a lot my friend! it works perfect and solve the problem!
In my case facebook share wrong thumb in opencart because it are always loading 100x100 thumb image.

After insert that code it fix my problem as works perfect to share the store and products!!!
Thanks a lot for share this info!!!

Jump to post
  • Fri Jul 04, 2014 6:36 pm
  • Replies 53
  • Views 55999
Browser saving Post code field during registration.

Browser saving Post code field during registration?? how can i fix it?

Jump to post
  • Tue Jul 01, 2014 7:54 pm
  • Replies 160
  • Views 195275
Facebook share Thumbs 200px(Need Help)

Hi friends. Facebook share wrong Thumbs, Opencart Need help with thumbs size. i have one module xml to insert in header facebook Meta Tags All working nice except image share is not correct. ...xml <meta property="og:image" content="<?=$thumb?>"/> . . . Facebook need thumb size 200px and it $thumb a...

Jump to post
  • Tue Jul 01, 2014 7:03 pm
  • Replies 0
  • Views 313
Re: 1.5.6.4 Filter Module not work.

i saw, it working in you website. Can you check my website and see if can you help me?

Jump to post
  • Tue May 27, 2014 9:07 pm
  • Replies 6
  • Views 1850
Re: 1.5.6.4 Filter Module not work.

Sorry, but not appear. i saw other posts, and people have this problem too, i doo all that you told me and after go to Extensions> Modules>Filter and put it all pages ( Catgeories, home, Products, information etc and nothing). I came from one clean install in opencart a work with opencart around 2 y...

Jump to post
  • Tue May 27, 2014 4:53 pm
  • Replies 6
  • Views 1850
1.5.6.4 Filter Module not work.

hi. I do a clean install opencart 1.5.6.4, and it's impossible to get Filter working. Not appear in any location... i try in home, categories etc... nothing is impossible to view this an any page and location(left, right, etc etc) Somebody are using 1.5.6.4 with filter working? if Yes can tell me fi...

Jump to post
  • Tue May 27, 2014 4:02 am
  • Replies 6
  • Views 1850
Re: Stable Version of 1.5.6X? Filter BUG

Somebody can put the filter working in 1.5.6.4?? this big bug in opencart and no people comment it? :o

Jump to post
  • Tue May 27, 2014 3:51 am
  • Replies 13
  • Views 2032
Re: Currency and language give errors when selecting(Solved)

This Extention works prefect!! no more Malware!!!! Big thanks for rph developer, "Secure Random Password" !!! u ROCK!!!!

Jump to post
  • Thu Dec 27, 2012 6:52 pm
  • Replies 24
  • Views 4499
Re: [updated 16-12-12] Good ideas for Website security

This guide works perfect!!! thankz for all and special thkz for rph developer, "Secure Random Password" Extention works perfect!!!!! BIG THANKZ!!!!!!! :D all the best!!!

Jump to post
  • Thu Dec 27, 2012 6:45 pm
  • Replies 74
  • Views 16534
Re: Currency and language give errors when selecting(Solved)

Thkz a lot i will test this extension because i completed that security tutorial and with no success, because they inject color malware everyday. this extension will prevent this malware??? or only improve security with token reset?"?"

Jump to post
  • Tue Dec 18, 2012 3:58 am
  • Replies 24
  • Views 4499
Re: Currency and language give errors when selecting(Solved)

Hooooo NOoooOO attacked again...

Same malware and i saw it puts that in index.php, and using crawlprotect.
They put it in index.php:

http://pastebin.com/Jc5Zhpwb

Jump to post
  • Mon Dec 17, 2012 8:28 pm
  • Replies 24
  • Views 4499
Re: Currency and language give errors when selecting(Solved)

Yes, we hope they will leave us alone!!! thkz a gain for your info... trying crawlProtect :D

Jump to post
  • Thu Dec 13, 2012 3:40 am
  • Replies 24
  • Views 4499
Re: Site Injected With Malware

by Cleo » Mon Dec 10, 2012 9:03 pm @psycmos What I did is: 1. backup all my files to my pc 2. scan everything with Avast and Spybot which found the malwares 3. deleted all the files on my site 4. restore all the clean scanned files from my pc Then I installed CrawlProtect http://www.crawltrack.net/f...

Jump to post
  • Wed Dec 12, 2012 8:50 pm
  • Replies 7
  • Views 3734
Re: Currency and language give errors when selecting(Solved)

Thnks a lot for your reply. I installed crawlProtect and configured some basic configurations. i will wait for see it working!!! :D :D :P

Jump to post
  • Wed Dec 12, 2012 8:48 pm
  • Replies 24
  • Views 4499

Search found 23 matches