Search found 4 matches

Page 1 of 1

Search found 4 matches

Re: Checkout issue - Continue button not working

I'm getting similiar reports from customers and it's been difficult to diagnose the actual problem - not once have I been able to replicate it under dozens of different browsers, OS's, guest checkout or registered checkout etc. A few customers seem to get stuck at Billing Details but no error is sho...

Jump to post
  • Tue Oct 25, 2016 1:53 am
  • Replies 35
  • Views 28750
Product with discounts not showing tax correctly for groups

I've tried this on two seperate 1.5.6.4 installations and it happens on both (admittedly I may have overlooked a setting in the Admin Panel somewhere but I've looked all over). I'm hoping someone with a clean install can confirm this bug, if not I'll set one up this weekend as both my sites were mod...

Jump to post
  • Tue Mar 31, 2015 9:22 am
  • Replies 0
  • Views 219
Re: Best way to develop a vQmod

I've done both ways... sometimes you just want to try an idea right in the file before taking the time to make a proper vQmod... that said.. if you go too far with direct edits, you'll forget what you did and have to go back and do double the work and create the vQmod.. so try the quick proof of co...

Jump to post
  • Fri Aug 08, 2014 8:20 am
  • Replies 9
  • Views 2196
Re: [SOLUTION] Debugging mode in OpenCart

I've been having trouble getting this to work on OpenCart v.1.5.6.1. There are no errors reported in Opencarts Error Log, but no debug output is ever printed below our site footer. Does anyone have this running on the latest OC?

Jump to post
  • Sat Feb 01, 2014 1:02 am
  • Replies 6
  • Views 26376

Page 1 of 1

Search found 4 matches