Search found 58 matches

Search found 58 matches

Re: API table in MySQL database

The user name is local lost and the password is simple like 123abc. Could this be a security breach? what would happen if I change the password or delete the API user?

Jump to post
  • Tue Feb 13, 2018 2:29 pm
  • Replies 2
  • Views 283
API table in MySQL database

I was looking at my database and opened the API table. It has 1 entry for localhost and a simple insecure password. Is this normal? If I change it will it break something?

Jump to post
  • Fri Feb 09, 2018 9:26 am
  • Replies 2
  • Views 283
Re: I think I have a problem with a bot.

This is not an isolated case. I'm seeing this too. It also created a bunch of affiliate accounts.

Jump to post
  • Thu Feb 08, 2018 9:19 am
  • Replies 28
  • Views 5892
Re: Disable shipping method according to payment method

So if I understand Jonathan correctly, the referred-to extension will enable you to limit the payment method to a specific shipping method? For example, you could make COD available only when, say, Fedex is selected but not available when USPS is selected?

Jump to post
  • Tue Mar 14, 2017 11:24 am
  • Replies 9
  • Views 3874
Cart is empty popup covers part of main menu

The main menu on my site is directly blow the cart on the home page. If you approach either of the top op right menu items from above, the "cart is empty" popup pops up and obscures those 2 items. The popup window is centered below the cart and is much bigger than necessary. Is there a way to 1) mak...

Jump to post
  • Mon Jan 09, 2017 3:01 pm
  • Replies 1
  • Views 254
New products not displayed as "New"

I've been adding products by copying existing products. The new products weren't being displayed as "new". So I went into the Product table in the database and updated the Date created to the current date. Some but not all of the new products then displayed as "new". Then I, one-by-one, copied each ...

Jump to post
  • Fri Jul 29, 2016 8:29 am
  • Replies 0
  • Views 235
Weight-based shipping translation not updating

I'm using the weight-based shipping extension and my site is translated into Japanese. The translation for what it is called is not exactly what I wanted to use so I found the specific text in one file: /admin/language/japanese/shipping/weight.php. I modified it to what I wanted but when I check out...

Jump to post
  • Wed Nov 04, 2015 4:20 pm
  • Replies 2
  • Views 807
Flat rate shipping below a weight or price threshold

We are using a shipping extension for Yamato shipping in Japan. It's zone based. It works fine for most of our products; however, we would like to offer an option for less expensive flat rate shipping for orders under a certain weight (e.g. 100 grams or less or ¥1500 or less. In other words, is ther...

Jump to post
  • Fri Oct 30, 2015 6:10 pm
  • Replies 1
  • Views 801
Re: Add store telephone number to invoice

Sorry, my bad. My wife was complaining about the store number missing on the invoices. This morning I checked myself - our store phone number is there. It's the customer number this is not listed.

Jump to post
  • Wed Sep 02, 2015 4:10 pm
  • Replies 4
  • Views 399
Add store telephone number to invoice

How can I add the store telephone number to the invoice?
(It's hard for me to imagine why a store owner wouldn't want to include the store telephone number)
I'm using OPenCart2.0.1.1

Jump to post
  • Tue Sep 01, 2015 7:38 pm
  • Replies 4
  • Views 399
Re: 2.0.1.1 Marketing emails not delivered

No one else has had any issue with getting marketing emails to work?

Jump to post
  • Mon Aug 24, 2015 2:42 pm
  • Replies 3
  • Views 284
2.0.1.1 Marketing emails not delivered

Notification emails when a new customer signs up or when a sale is made works as expected. However, when I try to sand a marketing email, it says it was successfully sent but the users don't receive the email. This happened when trying to send to all users. For testing I set up one user (me) in the ...

Jump to post
  • Sat Aug 22, 2015 3:25 pm
  • Replies 3
  • Views 284
Re: Specials not showing on front end

These are products that have bee available for a long time. That has not changed. Th availability setting is correct - more most products it's a date last year. The "special" dates are set correctly. The special was set to start today. After midnight, the price change correctly displayed in the Admi...

Jump to post
  • Fri Aug 21, 2015 1:30 pm
  • Replies 5
  • Views 813
Specials not showing on front end

I set up a special to start today. The customer group is default, Priority is 0 (I also tried 1). On the Admin side all the sale products are now showing the reduced price. However, when I visit the site as a customer, the reduced prices are not displayed. I've tried this with and without logging in...

Jump to post
  • Fri Aug 21, 2015 9:58 am
  • Replies 5
  • Views 813
How to reverser order of first and last name on invoice

My invoices are displaying the customer name as first, last but in Japan the correct order is last, first. How can I reverse this on the invoices?

I see that order_invoice.tpl has variables $text_to and $text_ship_to. Where are these defined?

Jump to post
  • Tue Jun 30, 2015 11:57 am
  • Replies 2
  • Views 425
Re: Displaying filters on mobile devices.

Thanks for responding. I found that last night and installed it and added the script but the filters are still not showing. I don't know if something in my theme is overriding it - I'm using Journal theme. When I have time later today, I'll try it with the default theme to narrow down the issue.

Jump to post
  • Wed Jun 03, 2015 8:25 am
  • Replies 5
  • Views 1027
Displaying filters on mobile devices.

Currently I'm using v2.0.1.1 and using filters in my categories. They work fine unless I am trying to display them on a mobile device, in which case, they are not displayed at all. Is there a setting I'm not aware of to enable/disable display on mobile devices?

Jump to post
  • Tue Jun 02, 2015 1:08 pm
  • Replies 5
  • Views 1027
Open submenus on mobile device

Currently (v2.0.1.1), submenus are not displayed on mobile devices until you click on the "+" on the right. This is not the intuitive and took a while before I noticed it was there. Is there a way to default to open submenus? I don't have a lot of sub,emu content and this would make it much easier f...

Jump to post
  • Tue Jun 02, 2015 1:04 pm
  • Replies 3
  • Views 284

Search found 58 matches