Search found 23 matches

Search found 23 matches

Undefined index: banner_id in slideshow.php OC 2.0.1.1

I upgraded from 2.0.0.0 to 2.0.1.1 and had a few errors with the modules. I uninstalled all the modules, reinstalled them again and all of the errors disappeared except for the following error. I tried deleting the Banner and Slideshow module again and set them up again but still no luck. The Slides...

Jump to post
  • Tue Dec 09, 2014 5:59 pm
  • Replies 2
  • Views 769
Re: CSS\JS Slider issue after fresh install on Ubuntu

Small issue. It has to do with this Flexslider RTL CSS: .flexslider:hover .flex-next {left: 5px; right: auto;} .flexslider:hover .flex-prev {right: 5px; left: auto;} It should be: .flexslider:hover .flex-direction-nav .flex-next {left: 5px; right: auto;} .flexslider:hover .flex-direction-nav .flex-p...

Jump to post
  • Tue Oct 14, 2014 7:18 pm
  • Replies 3
  • Views 1269
Re: OpenCart Admin Designs

I vote for a combo of both. Blue/white top bar & grey left bar. I would also suggest making the background of the side nav a few shades darker so the contrast with the active page/icon (white bg) is a bit bigger.

Looks good btw. Much needed visual improvement for the admin.

Jump to post
  • Fri Feb 07, 2014 12:32 am
  • Replies 40
  • Views 23606
Re: Blank page when switching back to default template

Found it in my server logs! PHP Parse error: syntax error, unexpected '}' Silly me! :D I had a VQMod for my main menu and apparently I added the final <?php } ?> of the code to the header template file instead of in the VQMod. Hence only the combination of either no VQMod + default template or VQMod...

Jump to post
  • Fri Jan 24, 2014 7:39 pm
  • Replies 8
  • Views 1044
Re: Blank page when switching back to default template

Thanks for the suggestions. But there are no errors to be found in both logs. I tried deleting the VQ cache and system cache but no help there either. I deleted VQ-Mod and uploaded both index.php and admin/index.php again. Now I have the exact opposite! I have the default template running but when I...

Jump to post
  • Fri Jan 24, 2014 6:57 pm
  • Replies 8
  • Views 1044
Re: Blank page when switching back to default template

I'm positive it's a clean copy. I never touch the default template on my webshops.

I recall getting blank pages when VQ-Mod was not installed properly (file permissions etc), hence my question if it could be VQ-Mod related.

Jump to post
  • Fri Jan 24, 2014 1:04 am
  • Replies 8
  • Views 1044
Blank page when switching back to default template

I have a strange problem. While troubleshooting a mod I tried to switch back to the default template to see if my modified template was the cause of the problem. But I am greeted with a blank page instead. Admin is still accessible and no errors in the log to be found. Switch back to my modified tem...

Jump to post
  • Fri Jan 24, 2014 12:54 am
  • Replies 8
  • Views 1044
Re: Attn Theme Developers... We need an intervention

I agree that certain changes have to be made to make extension implementation and theme modification more uniform. Bootstrap integration is a good step because of it's responsive nature and will offer more default core elements that can be used over multiple types of extensions. I have been working ...

Jump to post
  • Fri Sep 20, 2013 9:58 pm
  • Replies 174
  • Views 455671
Re: Opencart Template IE 10 Menu Error

This worked for me however broke the multiple coloumns in the dropdown menu, is there anyway to reimplement multiple columns? Oh yeah I don't have multiple columns in my dropdown menus. Try replacing #menu > ul > li > div > ul { display: table-cell; } with #menu > ul > li > div > ul { display: inli...

Jump to post
  • Tue May 21, 2013 6:54 pm
  • Replies 32
  • Views 8085
Re: Opencart Template IE 10 Menu Error

It has to do with the CSS not the Javascript. #menu > ul > li:hover > div { display: table; } #menu > ul > li > div > ul { display: table-cell; } change it to #menu > ul > li:hover > div { display: block; } #menu > ul > li > div > ul { display: block; } This fixed it for me without changing the Java...

Jump to post
  • Tue May 14, 2013 8:46 pm
  • Replies 32
  • Views 8085
Re: PHP 5.3

Perhaps like Qahar suggests you could develop v1.6 for PHP 5.3 and keep v1.5x for PHP 5.2. This way anybody who doesn't have a host with 5.3+ can still use OC but you will still be able to take advantage of newer versions of PHP for further development of OC. Eventually 5.2 will phase out anyways so...

Jump to post
  • Tue Mar 12, 2013 9:35 pm
  • Replies 17
  • Views 20003
Re: OpenCart 1.5.5 Bug Thread

When turning on SEO Urls on a clean install of 1.5.5.1 I'm getting the following error when trying to go to the homepage. Fatal error: Call to a member function query() on a non-object in *My Website*/public_html/catalog/controller/common/seo_url.php on line 74 Sorry if this is not a bug, but after ...

Jump to post
  • Mon Feb 11, 2013 11:52 pm
  • Replies 293
  • Views 157542
Re: mail system not working

I tested several versions of OC last "full" working compilation is 1.5.1.1, all subsequent versions (updated by the /install/) do not work... testing & testing.... but I'm so blind, and your tip was very helpful !!! issue is resolved. Thx! scrap of mail.php - 1.5.5 108- $header .= 'Content-Type: mu...

Jump to post
  • Mon Feb 11, 2013 10:30 pm
  • Replies 51
  • Views 33483
Re: Centraal shop-review topic

Hallo Mensen, Graag zou ik wat reacties willen hebben op mijn webshop http://www.muurstickeroutlet.nl Hij staat op dit moment wel al online, maar ben druk bezig om alles nog goed werkend te krijgen. Template is een free template wel een aantal dingen aangepast. Heb er even vlug naar gekeken. De tem...

Jump to post
  • Thu Feb 07, 2013 12:37 am
  • Replies 152
  • Views 64366
Re: mail system not working

I ran into the exact same problem when the PHP on our server was upgraded.

I posted about it before but got no response:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=93063

Changing the mail.php to an older version works but I am still wondering why this is.

Jump to post
  • Mon Feb 04, 2013 6:41 pm
  • Replies 51
  • Views 33483
Mail.php and PHP version of Server

Recently our web-host upgraded our PHP version from 5.2.10 to 5.2.17. All of a sudden the email from shops stopped working (contact form, order emails etc.). After looking for solutions to no avail I found out that one of our older shops that still had OC version 1.5.1 running still worked despite t...

Jump to post
  • Thu Jan 17, 2013 12:32 am
  • Replies 2
  • Views 1177
Re: Importing & Exporting Large Amounts of Products

If it were only updates than those extensions would be handy, but I need full import and export of all products including all fields.

Jump to post
  • Tue Jan 08, 2013 6:43 pm
  • Replies 6
  • Views 1087
Importing & Exporting Large Amounts of Products

I have a few questions regarding the import and export of large amounts of products (15k+) to a Store. Let me preface by stating that I have successfully installed the free Import/Export extension by JNeuhoff. He even helped me to customize the script to handle some custom fields in the product tabl...

Jump to post
  • Mon Jan 07, 2013 10:34 pm
  • Replies 6
  • Views 1087
Re: Centraal shop-review topic

Voor een klant de volgende Shop ontworpen: http://bandenplanet.nl

Het was een constante heen en weer met de klant om de balans te vinden tussen wat hij allemaal op de site kwijt wou en wat wij als design mooi vonden.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Kritiek is altijd welkom.

Jump to post
  • Sat Dec 22, 2012 12:48 am
  • Replies 152
  • Views 64366

Search found 23 matches