Search found 4 matches

Page 1 of 1

Search found 4 matches

403 error on one product

Trying to save edits for one particular product. This product alone, and no others, returns a 403 Forbidden error when trying to save the changes. I'm on 1.5.4.

Any idea what the problem might be?

Thanks in advance.

Jump to post
  • Mon Nov 05, 2018 12:12 pm
  • Replies 1
  • Views 291
Problem installing eway

I am trying to install the eway Australia module into my 1.5.4 Opencart site. I have copied and re-copied the files to the correct locations several times.. The problem is that I can't see the eway module in the Admin>Extensions>Payments section. It just doesn't appear in the payment methods list. A...

Jump to post
  • Thu Aug 01, 2013 5:45 pm
  • Replies 1
  • Views 708
Re: Payment page is show USD when all my settings are Canadi

Since I am only running a single-currency site, I found the best solution in the end was just to do all the normal localisation setup for Australia and then delete the US currency altogether. I can add it back later if I go international. Anyway, now PayPal is working as it should for me.

Jump to post
  • Thu Nov 08, 2012 10:40 am
  • Replies 9
  • Views 2517
Re: Flyout Menu not working in Chrome ?

I have this same problem. It had been working fine until I created 2 users with restricted access. When I logged in as one of those users to test them, then logged back out and in again as admin, the flyouts wouldn't work anymore. I thought it was a permissions problem until I tried it in IE8 and it...

Jump to post
  • Fri Sep 21, 2012 9:40 am
  • Replies 4
  • Views 1071

Page 1 of 1

Search found 4 matches