Search found 108 matches

Search found 108 matches

Re: Fatal error: Call to a member function resize() on null in /vqmod/vqcache/vq2-system

I can't remember how I solved this problem, probably reinstalled any extensions and checked all file permissions.

Jump to post
  • Tue Oct 31, 2017 4:56 pm
  • Replies 3
  • Views 1225
Re: When trying to save products or settings goes to "Page Not Found".

You could try upgrading or reinstalling Opencart, do you have a database backup before or after the problem?

Did you see this post?
viewtopic.php?t=17923

Jump to post
  • Mon Oct 09, 2017 10:59 pm
  • Replies 6
  • Views 408
Re: TAX calculation error

Hi, do you mean your price should be £1.25 + £0.25 to get your £1.50?

£1.50 / 1.2 = £1.25
:)

Jump to post
  • Mon Oct 09, 2017 10:24 pm
  • Replies 1
  • Views 380
Re: When trying to save products or settings goes to "Page Not Found".

Have you looked in your log files in Opencart and on your server? it's an unusual problem.

Also if you've recently added new modules I would disable these one at a time and see if that fixes it.

Jump to post
  • Mon Oct 09, 2017 10:19 pm
  • Replies 6
  • Views 408
Google Merchant Customer Reviews (ver 2.3.0.2) [SOLVED]

Hi I'm looking to integrate Google customer reviews, it says to add a javascript to the checkout confirmation page which I believe is /catalog/controller/checkout/success.php The codes asks for some variables to be changed to match the platform and change ORDER_ID, CUSTOMER_EMAIL, COUNTRY_CODE, YYYY...

Jump to post
  • Fri Aug 11, 2017 11:50 pm
  • Replies 0
  • Views 597
Re: Customer Account options on Home Page at the bottom, why? image attached

Go to layouts and see where it has been added, look for the option "Account" added under "content bottom" and select the minus symbol to remove it

it's probably in default, best to check them all

Jump to post
  • Mon Jun 12, 2017 8:16 pm
  • Replies 1
  • Views 228
Fatal error: Call to a member function resize() on null in /vqmod/vqcache/vq2-system

Hi I'm getting this error when trying to edit products (2.3.0.2) Fatal error: Call to a member function resize() on null in ***/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_admin_controller_catalog_product.php on line 1426 Line 1426 is 'thumb' => $this->model_tool_image->resize($image, 100, 100),

Jump to post
  • Mon Jun 12, 2017 8:10 pm
  • Replies 3
  • Views 1225
Re: Store's subdomain not working

It's probably the config files that are incorrect, double check all your addresses in the 2 files

Jump to post
  • Fri Jun 09, 2017 11:19 pm
  • Replies 1
  • Views 203
Re: All Opencart products missing from shop

You have an error in your top links menu, there is something wrong with your theme, I'd suggest turning it off and seeing if that fixes the problem. If so contact where you got the theme from, did it work before?

Jump to post
  • Fri Jun 09, 2017 11:14 pm
  • Replies 1
  • Views 185
Image Search in Admin

The search facility isn't working for me on a fresh install, even if I put in the exact file name it returns nothing

Any ideas? I think it might a file permission thing, when I upload images they are 644 but I've got all the image folders as 755

Jump to post
  • Fri Jun 09, 2017 11:06 pm
  • Replies 0
  • Views 354
Paypal Express Button not appearing 2.3.0.2 Upgrade [Solved]

Hi

I have 2 sites with opencart 2.3.0.2, one a fresh install and one an upgrade.
I'm able to add the Paypal express button to the layout in the fresh site but not the upgraded version.
Anybody got any ideas how to fix this?

Thanks

Jump to post
  • Fri May 19, 2017 5:50 pm
  • Replies 1
  • Views 462
Re: Error messages in new installation need help to solve...

Have you tried this "I have refreshed currency values manually (system>localisation>currencies) and the error seems to have vanished. "

viewtopic.php?f=191&t=163393

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2017 5:53 pm
  • Replies 4
  • Views 470
Re: Error after Migration: [SOLVED]

I sorted it, reloaded all the files and theme files and it's working fine now

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2017 5:50 pm
  • Replies 1
  • Views 228
Re: New Installation of 2.3.0.2 with broken images.

have you tried 775 instead of 777?

It sounds like a path to images problem, whats your site?

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2017 1:00 am
  • Replies 3
  • Views 305
Re: How to remove Badge NEW from my site, please help

Your theme should be able to turn these off, or you could just change the available from date so they are no longer new

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2017 12:58 am
  • Replies 1
  • Views 291
Re: Product options/variants in groups

I see there are a few modules in the marketplace that solve this problem, search related options.

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2017 12:56 am
  • Replies 1
  • Views 280
Re: change stylesheet based on month

What template are you using, I use journal and have a simple turn on and off full screen slider which I do at Xmas, I also use it for different categories, it's great

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2017 12:52 am
  • Replies 2
  • Views 175

Search found 108 matches